hustler کاربر سایت Aug 23, 2011 #301 جان مارستون و این کاپیتانه بیچاره تو socom4 Reactions: Farzad1998
Fu11 GAME کاربر سایت Sep 15, 2011 #303 بچه ها بیخیال جان مارستون بشید چون تو نسخه ی nightmar زنده شد!:d:d
Kasra-M The phoenix must burn to emerge کاربر سایت Sep 15, 2011 #304 اریس در ff7 luis در re 4 mona در مکس پین 2
Eh$s$aN کاربر سایت Sep 15, 2011 #305 Albert Wesker john marston cole pheleps ---------- نوشته در 05:10 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:28 AM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط Sinab: مرگ Roach و Ghost تو MW2. واقعا شوکه شدم! چون خیلی سریع اتفاق افتاد. مرگ ایلای پدر آلیکس تو Half life 2: Episode 2. سازنده های بازی خیلی هوشمندانه اپیزود 2 رو با مرگ پدر آلیکس تموم کردن تا این صحنه تا ابد تو ذهنت بمونه! بیشتر... ghost نمرده عزیز
Albert Wesker john marston cole pheleps ---------- نوشته در 05:10 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:28 AM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط Sinab: مرگ Roach و Ghost تو MW2. واقعا شوکه شدم! چون خیلی سریع اتفاق افتاد. مرگ ایلای پدر آلیکس تو Half life 2: Episode 2. سازنده های بازی خیلی هوشمندانه اپیزود 2 رو با مرگ پدر آلیکس تموم کردن تا این صحنه تا ابد تو ذهنت بمونه! بیشتر... ghost نمرده عزیز
Good Guy Greg کاربر سایت Sep 21, 2011 #307 فقط و فقط مرگ جان مارستون در سرخپوست مرده : رستگاری ! چون از این حماسی تر ندیده بودم !
Fu11 GAME کاربر سایت Sep 21, 2011 #308 نوشته شده توسط P3rsia King: فقط و فقط مرگ جان مارستون در سرخپوست مرده : رستگاری ! چون از این حماسی تر ندیده بودم ! بیشتر... Spoiler قبول دارم.ولی تو این نسخه جدیده که زنده شد کلی خوشحال شدم:d
نوشته شده توسط P3rsia King: فقط و فقط مرگ جان مارستون در سرخپوست مرده : رستگاری ! چون از این حماسی تر ندیده بودم ! بیشتر... Spoiler قبول دارم.ولی تو این نسخه جدیده که زنده شد کلی خوشحال شدم:d
S Soap McTavish کاربر سایت Sep 21, 2011 #312 john f kennedy !!!!!!!!! (شوخی کردم) John marston از همه بد تر بود
Fu11 GAME کاربر سایت Sep 22, 2011 #313 نوشته شده توسط Dastan Persia: دان تو گیر اف وار 3 بیشتر... !!!!!!!!!!!! ها؟؟؟ بزا بازیش برسه Reactions: Farzad1998