aliatlas کاربر سایت Dec 13, 2011 #347 نوشته شده توسط Fu11 GAME: فک کنم این سری آخر بود دیگه نه؟ داداش اینی که میگی کی هست؟کجاییه؟:d خوب حداقل اسم بازیو میگفتی بیشتر... L.A Nior اونایی که modern warfare 3 رو تموم نکردن نخونن Spoiler soap
نوشته شده توسط Fu11 GAME: فک کنم این سری آخر بود دیگه نه؟ داداش اینی که میگی کی هست؟کجاییه؟:d خوب حداقل اسم بازیو میگفتی بیشتر... L.A Nior اونایی که modern warfare 3 رو تموم نکردن نخونن Spoiler soap
RADIOHEAD کاربر سایت Dec 13, 2011 #349 Gears of War 3 Spoiler مرگ Dominic واقعا غم انگیز بود... منم مثل خیلیا تا آخر بازی امیدوار بودم که Dom برگرده، اما هیچوقت برنگشت... Red Dead Redemption Spoiler مرگ John Marston Call of Duty: Modern Warfare 3 Spoiler مرگ Soap هم تاثیر گذار بود
Gears of War 3 Spoiler مرگ Dominic واقعا غم انگیز بود... منم مثل خیلیا تا آخر بازی امیدوار بودم که Dom برگرده، اما هیچوقت برنگشت... Red Dead Redemption Spoiler مرگ John Marston Call of Duty: Modern Warfare 3 Spoiler مرگ Soap هم تاثیر گذار بود
Fu11 GAME کاربر سایت Jan 21, 2012 #350 Spoiler راستی وایسا ببینم تو این بازی به این بزرگی(سری آنچارتد) کسی نمرد؟ :d
paxa کاربر سایت Jan 21, 2012 #351 این لیست این بازی هاست ...اسم رو بگم خب همه میدونن شخصیته کیه دیگه! -mw3 -red dead -gears3 -god of war
این لیست این بازی هاست ...اسم رو بگم خب همه میدونن شخصیته کیه دیگه! -mw3 -red dead -gears3 -god of war
RADON کاربر سایت Jan 21, 2012 #354 نوشته شده توسط Barni: جوکر خدا بیامرز. بیشتر... ـمن مطمئنم که جوکِر نمرده ! بدون جوکر بتمن معنی نداره !
نوشته شده توسط Barni: جوکر خدا بیامرز. بیشتر... ـمن مطمئنم که جوکِر نمرده ! بدون جوکر بتمن معنی نداره !
hamedfc کاربر سایت Jan 21, 2012 #355 COD:MW3 SoapRDR john martsonCOD:BlackOps woods.bowman:rose::rose::rose::rose: آخرین ویرایش: Jan 22, 2012
.:Mahdi:. کاربر سایت Jan 22, 2012 #356 نوشته شده توسط Fu11 GAME: فک کنم این سری آخر بود دیگه نه؟ داداش اینی که میگی کی هست؟کجاییه؟:d خوب حداقل اسم بازیو میگفتی بیشتر... Spoiler مهدی جون شخصیت اصلی l.a noire هست دیگه آخرین ویرایش: Feb 28, 2012
نوشته شده توسط Fu11 GAME: فک کنم این سری آخر بود دیگه نه؟ داداش اینی که میگی کی هست؟کجاییه؟:d خوب حداقل اسم بازیو میگفتی بیشتر... Spoiler مهدی جون شخصیت اصلی l.a noire هست دیگه
Fu11 GAME کاربر سایت Jan 23, 2012 #357 نوشته شده توسط .:Mahdi:.: مهدی جون شخصیت اصلی l.a noire هست دیگه بیشتر... همشهری البته باید اسپویل میکردی! ولی خوب در هر صورت منکه فعلا بازیش نکردم نمدونم یارو کی هست:d
نوشته شده توسط .:Mahdi:.: مهدی جون شخصیت اصلی l.a noire هست دیگه بیشتر... همشهری البته باید اسپویل میکردی! ولی خوب در هر صورت منکه فعلا بازیش نکردم نمدونم یارو کی هست:d
c.c.x کاربر سایت Jan 25, 2012 #358 تو بازی modern war fare 3 مرگ یوری که شخصیت خودمون تو بازی بود ---------- نوشته در 09:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:34 PM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط batman-love: Spoiler مرگ مونا تو مکس پین 2! ایتن مارس تو هیوی رین! جوکر آرکام سیتی (ممکنه هم هنوز زنده باشه)! بیشتر... آقا شما به مونا چکار داری نمیگی به مکس پین برمیخوره ---------- نوشته در 09:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:38 PM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط Fu11 GAME: دوستان سلام من این تایپیکو گذاشتم برای اینکه هر کسی نظر خودشو بده و بگه که مرگ کدوم شخصیتتو بازیها خیلی براش ناراحت کننده بوده ممنون بیشتر... آقای full game نظر خودت چیه؟ ---------- نوشته در 09:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:39 PM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط freedom: مرگ كاپتان پرايس در كال اف ديوتي ... بیشتر... کاپیتان پرایس تو کال آف چند مرد؟ اصلن مگه مرد؟
تو بازی modern war fare 3 مرگ یوری که شخصیت خودمون تو بازی بود ---------- نوشته در 09:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:34 PM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط batman-love: Spoiler مرگ مونا تو مکس پین 2! ایتن مارس تو هیوی رین! جوکر آرکام سیتی (ممکنه هم هنوز زنده باشه)! بیشتر... آقا شما به مونا چکار داری نمیگی به مکس پین برمیخوره ---------- نوشته در 09:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:38 PM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط Fu11 GAME: دوستان سلام من این تایپیکو گذاشتم برای اینکه هر کسی نظر خودشو بده و بگه که مرگ کدوم شخصیتتو بازیها خیلی براش ناراحت کننده بوده ممنون بیشتر... آقای full game نظر خودت چیه؟ ---------- نوشته در 09:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:39 PM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط freedom: مرگ كاپتان پرايس در كال اف ديوتي ... بیشتر... کاپیتان پرایس تو کال آف چند مرد؟ اصلن مگه مرد؟