A arthas کاربر سایت Sep 8, 2009 #151 نوشته شده توسط veryhigh: والا خودم که روی حالت معمولی رفتم مثل شما مونا مرد اما دوستم که روی آخرین درجه سختی رفته بود میگفت مونا زنده میمونه........ بیشتر... وا ؟:confused::confused::confused:
نوشته شده توسط veryhigh: والا خودم که روی حالت معمولی رفتم مثل شما مونا مرد اما دوستم که روی آخرین درجه سختی رفته بود میگفت مونا زنده میمونه........ بیشتر... وا ؟:confused::confused::confused:
sinaxs کاربر سایت Sep 8, 2009 #153 توی Fahrenheit مرگ Tiffany و Markus که دومیش تقصیر خودم بود :cheesygri
Desert-Eagle کاربر سایت Sep 8, 2009 #154 مرگ تامي آنجلو در مافيا, گارزا در كيلزون 2, كاپيتان پرايس در COD4:MW
Royan کاربر سایت Sep 11, 2009 #156 مرگ Garza تو Killzone 2 و مرگ Roman (تو یکی از پایان های) GTA IV و مرگ تریش تو inFAMOUS و مرگ Big Boss تو Metal Gear Solid 4.
مرگ Garza تو Killzone 2 و مرگ Roman (تو یکی از پایان های) GTA IV و مرگ تریش تو inFAMOUS و مرگ Big Boss تو Metal Gear Solid 4.
marine-33 کاربر سایت Sep 11, 2009 #157 مرگ capitan price مارتین نو oblivion kaiden تو mass effect (البته باید میمرد تا اشلی زنده بمونه ):cheesygri
مرگ capitan price مارتین نو oblivion kaiden تو mass effect (البته باید میمرد تا اشلی زنده بمونه ):cheesygri
ps3 lover کاربر سایت Sep 14, 2009 #158 موقعي كه GARZA توي Kz2 مرد خيلي ناراحت شدم Spoiler خيلي مظلوم بود... همه هم بهش فحش **** mother ميدادن...
موقعي كه GARZA توي Kz2 مرد خيلي ناراحت شدم Spoiler خيلي مظلوم بود... همه هم بهش فحش **** mother ميدادن...
Predat0r کاربر سایت Sep 14, 2009 #165 نوشته شده توسط dark_royhey: مرگ Garza تو Killzone 2 و مرگ Roman (تو یکی از پایان های) GTA IV . بیشتر... منم این 2تا ( چیزه دیگه ای یادم نیست )
نوشته شده توسط dark_royhey: مرگ Garza تو Killzone 2 و مرگ Roman (تو یکی از پایان های) GTA IV . بیشتر... منم این 2تا ( چیزه دیگه ای یادم نیست )