ДядsЙ کاربر سایت Jul 4, 2009 #136 نوشته شده توسط manouch: Cpt.Price البته اگه واقعا مرده باشه بیشتر... بنده خدا مرد دیگه:biggrin1: مثه گربه که 7 تا جون نداره که:biggrin1:
نوشته شده توسط manouch: Cpt.Price البته اگه واقعا مرده باشه بیشتر... بنده خدا مرد دیگه:biggrin1: مثه گربه که 7 تا جون نداره که:biggrin1:
Mr.Death دبیر تحریریه بازنشسته کاربر سایت Jul 26, 2009 #137 مرگ Grom Hell scream بعد از کشتن Manorath مرگ Albert Wesker در Resident Evil 5 مرگ The Boss توسط Snake
مرگ Grom Hell scream بعد از کشتن Manorath مرگ Albert Wesker در Resident Evil 5 مرگ The Boss توسط Snake
eriko-t6 کاربر سایت Aug 19, 2009 #138 مرگ ویلیام تو Call Of Juarez:Bound In Blood مرگ رومان تو GTA 4:wallbash:
MR.CR کاربر سایت Aug 20, 2009 #139 Cpt.Price:crying1: اول فك كردم snakeمرده:crying1:ولي وقتي ديدم نمرده
nima_pcbaz کاربر سایت Aug 21, 2009 #141 lol من از مرگ هيچ كدومشون ناراحت نشدم !! بر عكس خوشحالم شدم :cheesygri
ghost کاربر سایت Aug 21, 2009 #142 نوشته شده توسط phones: Spoiler مرگ مایکل تو prisone break بعد مرگ شخصیت اصلی mafia بیشتر... ای بابا من هنوز pb رو تا اخر ندیده بودم مگه در مورده بازی بحث نمیکنید؟ به prisonbreak چیکار دارین
نوشته شده توسط phones: Spoiler مرگ مایکل تو prisone break بعد مرگ شخصیت اصلی mafia بیشتر... ای بابا من هنوز pb رو تا اخر ندیده بودم مگه در مورده بازی بحث نمیکنید؟ به prisonbreak چیکار دارین
Bax کاربر سایت Sep 2, 2009 #143 شمارو نمی دونم اما از نظر من مرگ نوستالوژیک مونا در مکس پین 2 خیلی تاثیر گزار بود ....
veryhigh کاربر سایت Sep 2, 2009 #144 نوشته شده توسط Bax: شمارو نمی دونم اما از نظر من مرگ نوستالوژیک مونا در مکس پین 2 خیلی تاثیر گزار بود .... بیشتر... والا خودم که روی حالت معمولی رفتم مثل شما مونا مرد اما دوستم که روی آخرین درجه سختی رفته بود میگفت مونا زنده میمونه........
نوشته شده توسط Bax: شمارو نمی دونم اما از نظر من مرگ نوستالوژیک مونا در مکس پین 2 خیلی تاثیر گزار بود .... بیشتر... والا خودم که روی حالت معمولی رفتم مثل شما مونا مرد اما دوستم که روی آخرین درجه سختی رفته بود میگفت مونا زنده میمونه........
1 17 کاربر سایت Sep 2, 2009 #145 Cpt.Price واقعا خیلی ناراحت شدم معمولا تحت تاثیر اینجور چیزا قرار نمی گرفتم ولی این یک چیز دیگر بود
nariman-potter کاربر سایت Sep 4, 2009 #146 خدایی مرگ مونا تو مکس پین 2 البته رو درجه معمولی خیلی تاثیر گذار بود مرگ آلبوس دامبلدور در هری پاتر 6 و مرگ فرد و ریموس لوپین و تانکس در هری پاتر 7 هم همینطور البته بازیهای هری پاتر ربطی به داستانش ندارن:cheesygri
خدایی مرگ مونا تو مکس پین 2 البته رو درجه معمولی خیلی تاثیر گذار بود مرگ آلبوس دامبلدور در هری پاتر 6 و مرگ فرد و ریموس لوپین و تانکس در هری پاتر 7 هم همینطور البته بازیهای هری پاتر ربطی به داستانش ندارن:cheesygri
Bax کاربر سایت Sep 5, 2009 #147 نوشته شده توسط veryhigh: والا خودم که روی حالت معمولی رفتم مثل شما مونا مرد اما دوستم که روی آخرین درجه سختی رفته بود میگفت مونا زنده میمونه........ بیشتر... جلل معلق ..! مگه می شه ...! البته کار نشد نداره . خدا که زنده بمونه تا مکس پین سه یکم حال و هوای بهتری :blushing: داشته باشه ... الهی آمین :biggrin1:
نوشته شده توسط veryhigh: والا خودم که روی حالت معمولی رفتم مثل شما مونا مرد اما دوستم که روی آخرین درجه سختی رفته بود میگفت مونا زنده میمونه........ بیشتر... جلل معلق ..! مگه می شه ...! البته کار نشد نداره . خدا که زنده بمونه تا مکس پین سه یکم حال و هوای بهتری :blushing: داشته باشه ... الهی آمین :biggrin1:
Choobin کاربر سایت Sep 5, 2009 #148 با مردن کاراکترهای بازیها من هیچ وقت ناراحت نشدم.هرچی فکر کردم هیچی یادم نیومد!
T@ntaL 73 کاربر سایت Sep 6, 2009 #149 من فقط از مرگ شپرد ناراحت شدم که خدا رو شکر فهمیدیم زندست حالا چه جوریشو نمیدونم:confused: