پس از دوستان خواهش میکنم اگه Batman معرفی شد با تاپیکش کاری نداشته باشن ممنون5 صبحه روز جمعه هست.
جمعه هست. اگه نتونی از خوابت بزنی ، قول 100% میدم اگه بقیه نزنن.خودم میزنمپس از دوستان خواهش میکنم اگه Batman معرفی شد با تاپیکش کاری نداشته باشن ممنوندیگه هزار بار گفتم کاری داشته باشد کارتون رو از روی قصد تشخیص میدم
![]()
نمیزارم بخاطر اینکه 4.5 ساعت منتظر بودم تو state of play معرفی بشهتعداد اعضای jury چند نفر میباشند؟
80 نفر یا سایت اعضای هیئت jury میباشند و در بخش esports نیز دوازده گروه.
_________
از نکات جالب حضور 3 تیم از پرو ،2 تیم از مکزیک،یک تیم از شیلی و 3 تیم از استرالیا میباشد
در حالیکه برای مثال فرانسه نماینده ای ندارد
لیست اعضای jury
Voting Jury | The Game Awards
ندارمبا موبایل ببین.
رو 60-70 تا اپ پخش میشه.
بتمن اینجاست.از اعضای هیئت مشاوره هست وارنر ،برا همین اینجا میاره.
فیبل یا بازی جدید راک استار هم به نظرم اینجا بیاد.
Watch | The Game Awards
قابلیت co streaming یا همون ارتباط با بیننده های آنلاین که نظرسنجی و ایناست
هم تو توییچ میکسر کافین و فیس بوک.
فقط امیدوارم خبری بشه چون پیجه اینستاشون که به شدت ناامید کنندسشعبه Middle East آی جی ان یه پستی گذاشته مبنی بر اینکه Elden Ring توی مراسم امسال نمایش جدید داره و بازی هم اوایل 2020 عرضه میشه.
طرفدارای From Software :
خیر هیئت مشاور ....کوجیما جز هیت داور ها هستش؟؟!
امسال هم یه Sora معرفی کنید من از این شوک در بیام چجوری تا الان تو اسمش نبوده
دقیقا
قشنگ اون جمعی که پارسال مراسم رو می دیدیم، فک هامون افتاده بود... هیچ کس این یکی رو تا لحظه آخرش نمیتونست حدس بزنه
واکنش های جالبی هم همین جا داشت
این که امسالم یه معرفی کاراکتر برای اسمش داشته باشیم تقریبا قطعیه ولی این که کیه رسما معلوم نیست و میتونه بمب خودش باشه دوباره برای سال دوم![]()
اونم میادامسال هم یه Sora معرفی کنید من از این شوک در بیام چجوری تا الان تو اسمش نبوده
شوک نبودنش یه چیزی در حد شوک بودن جوکر تو بازیه![]()
توی همین لینکی که خودتون دادید فرانسه ۴ تا نماینده داره.تعداد اعضای jury چند نفر میباشند؟
80 نفر یا سایت اعضای هیئت jury میباشند و در بخش esports نیز دوازده گروه.
_________
از نکات جالب حضور 3 تیم از پرو ،2 تیم از مکزیک،یک تیم از شیلی و 3 تیم از استرالیا میباشد
در حالیکه برای مثال فرانسه نماینده ای ندارد
لیست اعضای jury
Voting Jury | The Game Awards