مراسم PSX 2015

Dinosaur

Loyal Member
سلام!

کنفرانس روز شنبه 14 آذر ساعت 21:30 برگزار میشه.
لینک های تماشای مراسم:
Twitch
PlayStation
Youtube.com /user/PlayStation

5iKv2.jpg

سال قبل اولین مراسم PlayStation Experience رو شاهد بودیم. جایی که در کنار یک کنفرانس مخصوص، فرصتی برای دور هم جمع شدن طرفداران این برند محبوب بود. امسال قراره این مراسم برای دومین بار برگزار بشه و گیمرها در طول دو روز به استقبال بازی‌های محبوب خودشون برن.
مراسم در روزهای 5 و 6 دسامبر در سن‌فرانسیسکو برگزار میشه و قراره بازی‌های مختلفی که در سال‌های 2015 و 2016 عرضه میشن رو در اون ببینیم. کنفرانس هم سر جای خودش هست و سورپرایزهایی در انتظار طرفداران خواهد بود. همچنین قیمت بلیت تا قبل از 20 سپتامبر به مبلغ 60 دلار برای دو روز عرضه میشه و بعد از 20 سپتامبر هم قیمت بلیت دو روزه 75 دلار و یک روزه 45 دلار (شنبه) و 40 دلار (یکشنبه) خواهد بود.
عزیزانی که میخوان از ایران شرکت کنن (:دی) هم توجه داشته باشن که بهتره با PSN id خودشون ثبت نام کنن. هنوز علتش مشخص نیست، ولی احتمالاً سورپرایزهایی براشون در نظر گرفته شده. یک سری هتل هم هست که برای این مراسم قراره با تخفیف همراه باشن و میتونین هر شب با مبلغ 249 دلار در هتل Marriott Marquios اقامت کنین یا اتاق‌های هتل Hilton رو با مبلغ شبی 179 دلار صاحب بشین!

jkTMJ.jpg

Capcom Cup هم در طول این مراسم برگزار میشه و روز 6 دسامبر زمانی هست که مسابقات Street Fighter V طرفداران این سری رو به خودش مشغول خواهد کرد و رقابتی داغ و نفسگیر رو بین 32 نفر از برترین SFبازها شاهد خواهیم بود، با جایزه ای معادل 250هزار دلار. افرادی که دوست دارن به شکل VIP و از نزدیک این مسابقات رو دنبال کنن، میتونن بلیت دو روزه مراسم رو تهیه کرده یا بلیت روز یکشنبه رو بخرن و در کنار دیدن مسابقات، کیف حاوی وسایل مختلف Capcom رو هم دریافت کنن و در مراسم مخصوص بعد از مسابقات هم شرکت داشته باشند.

با تشکر از کیای عزیز بابت لینک! :دی

آخرین ویرایش:
GoWIV معرفی بشه بعد یهو بگن دیوید جفی هم به عنوان دیزاینر دوباره برگشته!:دی حتی گفتنش هم باعث میشی ته دلم قیری ویری بره!:دی

بعید هم نیستا! چون جفی تو توییتر یه سری در مورد ساخت گاو جدید تیز کرده بود!:دی

GoWIV معرفی بشه بعد یهو بگن دیوید جفی هم به عنوان دیزاینر دوباره برگشته!:دی حتی گفتنش هم باعث میشی ته دلم قیری ویری بره!:دی

تایید میشه!
Drawn To Death هم سپرده به عمه اش /:):d

استیگ حاضر نشد زیر دست بارلوگ بمونه و رفته و شده کارگردان بازی بعدی Respawn جفی عمران بیاد زیر دسته بارلوگ کار کنه.

فرق میکنه. جفی تو GoWII هم Creative Director بود و کوری بارلوگ کارگردان! در صورت وقوع چیز جدید و عجیبی نیست. استیگ آسموسن هم بیشتر رو حساب پرستیژ حاضر نشد سانتا بمونه چون بهش گفتن حالا که گند زدی دیگه نمیتونی کارگردان باشی!

به نظر من توییت پارسال جفی الکی نبود! شاید واقعا یه نقشی داشته باشه تو گاو جدید! یا کلا یه چیز بدن بهش بسازه!

Drawn To Death هم سپرده به عمه اش /:):d

قضیه این چیه؟:دی

و و و و خلاصه اتیش Team LSD رو هم روشن کن ماکان:d

رسما شروع به فعالیت کردیم!:دی تا الانم 4 تا بازی جدید تایید کردیم!:دی

فرق میکنه. جفی تو GoWII هم Creative Director بود و کوری بارلوگ کارگردان! در صورت وقوع چیز جدید و عجیبی نیست. استیگ آسموسن هم بیشتر رو حساب پرستیژ حاضر نشد سانتا بمونه چون بهش گفتن حالا که گند زدی دیگه نمیتونی کارگردان باشی!

به نظر من توییت پارسال جفی الکی نبود! شاید واقعا یه نقشی داشته باشه تو گاو جدید! یا کلا یه چیز بدن بهش بسازه!

درستش بارلــاگ . اسموسن هم تا اونجایی که یادمون بخاطر پروژه جدید سانتا که کنسل شد رفت با بقیه بچه ها:d
جفی که پارسال تو PSX توییتی ازش ندیدم ولی بعد کنفرانس یه عکس سه نفره گرفتن،احتمالش کمه تو GoW جدید بیاد ولی دورادور هست.

yFUc1.jpg

قضیه این چیه؟:دی

تیم جدید جفی که داره با سن دیگو کار میکنه روی یه بازی f2p به نام Drawn to death
:دی
خسته نباشی!:دی میگم قضیه سپرده شدنش به عمش چیه!:دی

خوب وقتی داره با یه تسم دیگه یه جا دیگه روی یه بازی کار میکنه که نمیره بازیو ول کنه بره سراغ یه چیز دیگه! :دی

آخرین ویرایش:

ماکان بعید نیست چون اولین کسی که خبر ساخت گاو جدید رو داد خود دیوید جفی بود بعدشم تو توییتر کلی با Cory قربون صدقه هم رفتن تو ری توییت
این که یه سریا میگن جفی نمیاد اصلا قابل قبول نیست این کاملا مشخصه جفی هم به بارلوگ ایمان داره و قبولش داره وگرنه چه لزومی داشت جفی که خودش یه بازی
جداگونه داشت میساخت چرا باید اولین کسی که میاد خبر گاو جدید رو میده خود جفی باشه بگه
"اجازه دارم تا یکی دوهفته زودتر از موعد موضوعی را برای شما تایید کنم.فاچ یه ما در حال ساخت نسخه ی جدید god of war هستیم ":d
اگه جفی خودشم باشه کنار بارلوگ تو ساخت نسخه جدید با اون تیم که تیم اصلی GOW هستش یعنی فقط باید گفت اوه مای خشتک و سر به بیابون گذاشت:d
پ.ن:یکی از طرفدارا از جفی پرسیده بود Drawn to death تو چه مرحله ایه گفته بود داره به پایان میرسه

یکی از هیجان انگیزترین بازب های سونی بازی بعدی بند هست که از بسیاری جهات میتونه چیز جالبی باشه! حالا یه مقاله دارم مینویسم که بخونید ببینید چی به چیه!:دی

موندم اسلای توی پاریس معرفی میشه یا PSX ! :-/
به نظرم برای PSX بازی زیاد داریم! بندازنش پاریس بهتره :d

اون یاره مفقود شده، Fat Princess Adventure هم بیان یه خبری ازش بدن دیگه! :d یک سال گذشت! :|

ماکان بعید نیست چون اولین کسی که خبر ساخت گاو جدید رو داد خود دیوید جفی بود بعدشم تو توییتر کلی با Cory قربون صدقه هم رفتن تو ری توییت
این که یه سریا میگن جفی نمیاد اصلا قابل قبول نیست این کاملا مشخصه جفی هم به بارلوگ ایمان داره و قبولش داره وگرنه چه لزومی داشت جفی که خودش یه بازی
جداگونه داشت میساخت چرا باید اولین کسی که میاد خبر گاو جدید رو میده خود جفی باشه بگه
"اجازه دارم تا یکی دوهفته زودتر از موعد موضوعی را برای شما تایید کنم.فاچ یه ما در حال ساخت نسخه ی جدید god of war هستیم ":d
اگه جفی خودشم باشه کنار بارلوگ تو ساخت نسخه جدید با اون تیم که تیم اصلی GOW هستش یعنی فقط باید گفت اوه مای خشتک و سر به بیابون گذاشت:d
پ.ن:یکی از طرفدارا از جفی پرسیده بود Drawn to death تو چه مرحله ایه گفته بود داره به پایان میرسه

D2D درسته داره به پایان میرسه سجاد لیکن بازی از اونجا که f2p هست باید قاعدتا کلی براش دی ال سی و محتوی بعد از عرضه در نظر گرفته بشه
یه نکته ی دبگه اینکه جفی خیلی خیلی به بازی علاقه داره و جدی داره کار میکنه یه سر به فدومشون بزنی میبینی هر هفته ویدیو میده فیدبک میگیره این چن وقت یه closed beta داشتن حتی...فک نکنم جفی تو گاد بعدی کاره ای باشه. منتها روابط خیلی خوبی با استدیو سانتا مونیکا داره ( خودش چندبار گفته شنون هم چند بار گفته) برا همینه این قربون صدقه رفتنا! :دی

mgajt8v8pdduwez99q0p.jpg

- - -ویرایش - - -

موندم اسلای توی پاریس معرفی میشه یا PSX ! :-/
به نظرم برای PSX بازی زیاد داریم! بندازنش پاریس بهتره :d

اون یاره مفقود شده، Fat Princess Adventure هم بیان یه خبری ازش بدن دیگه! :d یک سال گذشت! :|

امیر اسلای هم 2016 یه انیمیشن داره انگارا...
بفید نیست یه ریبوت حسابی داشته باشن مثل همین رچت اند کلانک! :دی

از همون روزی که انیمیشنش تایید شد گفتم که حتما باهاش یک بازی هم میدن
yahoo_65.gif
(همینطور که برای رچت میگفتم!
yahoo_4.gif
اون موقع خبری هم از بازیش نبود
yahoo_65.gif
)
فکر نکنم ریبوت کنند! امیدوارم که نکنند هم!
yahoo_4.gif
کاره بچه های Insomniac رو هم اصلا درک نمیکنم! چون توی دنیا که این همه سیاره وجود داره! و خیلی راحت میشه از هر کدوم یه داستانی در اورد! یه موجود جدید خلق کرد! یه بدمن باحاله دیگه ساخت و ...! اصلا چرا باید ریبوت بشه!
yahoo_22.gif
چون بازی هم به جایی از داستان نرسیده بوده که بگیم به بن بست خوردن!
yahoo_22.gif

کلا همه جوره برام عجیبه کاری که کردن!
yahoo_4.gif

Sly هم با توجه به پایان Sly4 که حتما برای ادامش برنامه دارن! بدبخت توی زمان گم و گور شد!!!
yahoo_65.gif
قراره رفقاش حالا دنبالش بگردن!
yahoo_4.gif

من که خیلی منتظرم ادامه ـش رو ببینم!
yahoo_19.gif
Sly4 رو که متاسفانه نتونستم بازی کنم اون مدتی که اومد و بعدشم دیگه فراموش کردم! :دی

ولی کلا میگم خیلی خوبه SP بره دوباره سراغ Master thief :دی هم یه تنوعی میشه هم یه اسلای خیلی بزرگ و نسل بعدی خواهیم دید (با انجین خوفی که دارن )
حالا صبر میکنیم ببینیم چی از آب در میاد! :دی
ازونجا که shu گفته بود بازی جدید SP رو هم بازی کرده ! :دی

---------------------------------------------------------------------------------------------

qzscci5aax27undva9yx.png

7wyvknjkk06sksonr0d1.jpg

آخرین ویرایش:
D2D درسته داره به پایان میرسه سجاد لیکن بازی از اونجا که f2p هست باید قاعدتا کلی براش دی ال سی و محتوی بعد از عرضه در نظر گرفته بشه
یه نکته ی دبگه اینکه جفی خیلی خیلی به بازی علاقه داره و جدی داره کار میکنه یه سر به فدومشون بزنی میبینی هر هفته ویدیو میده فیدبک میگیره این چن وقت یه closed beta داشتن حتی...فک نکنم جفی تو گاد بعدی کاره ای باشه. منتها روابط خیلی خوبی با استدیو سانتا مونیکا داره ( خودش چندبار گفته شنون هم چند بار گفته) برا همینه این قربون صدقه رفتنا! :دی

- - -ویرایش - - -

امیر اسلای هم 2016 یه انیمیشن داره انگارا...
بفید نیست یه ریبوت حسابی داشته باشن مثل همین رچت اند کلانک! :دی
از همون روزی که انیمیشنش تایید شد گفتم که حتما باهاش یک بازی هم میدن:-" (همینطور که برای رچت میگفتم! :d اون موقع خبری هم از بازیش نبود:-" )
فکر نکنم ریبوت کنند! امیدوارم که نکنند هم! :d کاره بچه های Insomniac رو هم اصلا درک نمیکنم! چون توی دنیا که این همه سیاره وجود داره! و خیلی راحت میشه از هر کدوم یه داستانی در اورد! یه موجود جدید خلق کرد! یه بدمن باحاله دیگه ساخت و ...! اصلا چرا باید ریبوت بشه! :| چون بازی هم به جایی از داستان نرسیده بوده که بگیم به بن بست خوردن! :|
کلا همه جوره برام عجیبه کاری که کردن! :d

Sly هم با توجه به پایان Sly4 که حتما برای ادامش برنامه دارن! بدبخت توی زمان گم و گور شد!!! :-" قراره رفقاش حالا دنبالش بگردن! :d
من که خیلی منتظرم ادامه ـش رو ببینم! >:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or