مراسم PSX 2015

Dinosaur

Loyal Member
سلام!

کنفرانس روز شنبه 14 آذر ساعت 21:30 برگزار میشه.
لینک های تماشای مراسم:
Twitch
PlayStation
Youtube.com /user/PlayStation

5iKv2.jpg

سال قبل اولین مراسم PlayStation Experience رو شاهد بودیم. جایی که در کنار یک کنفرانس مخصوص، فرصتی برای دور هم جمع شدن طرفداران این برند محبوب بود. امسال قراره این مراسم برای دومین بار برگزار بشه و گیمرها در طول دو روز به استقبال بازی‌های محبوب خودشون برن.
مراسم در روزهای 5 و 6 دسامبر در سن‌فرانسیسکو برگزار میشه و قراره بازی‌های مختلفی که در سال‌های 2015 و 2016 عرضه میشن رو در اون ببینیم. کنفرانس هم سر جای خودش هست و سورپرایزهایی در انتظار طرفداران خواهد بود. همچنین قیمت بلیت تا قبل از 20 سپتامبر به مبلغ 60 دلار برای دو روز عرضه میشه و بعد از 20 سپتامبر هم قیمت بلیت دو روزه 75 دلار و یک روزه 45 دلار (شنبه) و 40 دلار (یکشنبه) خواهد بود.
عزیزانی که میخوان از ایران شرکت کنن (:دی) هم توجه داشته باشن که بهتره با PSN id خودشون ثبت نام کنن. هنوز علتش مشخص نیست، ولی احتمالاً سورپرایزهایی براشون در نظر گرفته شده. یک سری هتل هم هست که برای این مراسم قراره با تخفیف همراه باشن و میتونین هر شب با مبلغ 249 دلار در هتل Marriott Marquios اقامت کنین یا اتاق‌های هتل Hilton رو با مبلغ شبی 179 دلار صاحب بشین!

jkTMJ.jpg

Capcom Cup هم در طول این مراسم برگزار میشه و روز 6 دسامبر زمانی هست که مسابقات Street Fighter V طرفداران این سری رو به خودش مشغول خواهد کرد و رقابتی داغ و نفسگیر رو بین 32 نفر از برترین SFبازها شاهد خواهیم بود، با جایزه ای معادل 250هزار دلار. افرادی که دوست دارن به شکل VIP و از نزدیک این مسابقات رو دنبال کنن، میتونن بلیت دو روزه مراسم رو تهیه کرده یا بلیت روز یکشنبه رو بخرن و در کنار دیدن مسابقات، کیف حاوی وسایل مختلف Capcom رو هم دریافت کنن و در مراسم مخصوص بعد از مسابقات هم شرکت داشته باشند.

با تشکر از کیای عزیز بابت لینک! :دی

آخرین ویرایش:
یه حس خیلی قویی بهم میگه GT7 تو پاریس معرفی میشه ! :دی
واقعا خسته شدیم از بی GT بودن :( لا مصب هیچ ریسینگی حس و حال GT رو نمیده =(( حاج مجید گفت PC بگیر مسکن خوبیه تو بی GTـیی ...
گلاب به روتون حساسیت نشون دادم ...

یه حس قوی هم به من میگه تو پاریس فقط داوود خان قفس هستن و GT7 تو همون PSX معرفی میشه.

چون اگه بپذریم تو هر کنفرانس حداقل باید یه بازی جدید معرفی بشه، حس میکنم پاریس=QD و PSX هم = GT7 خواهد بود!:دی یجورایی اصلا معتقدم سونی کنفرانس پاریس رو مخصوص معرفی بازی بعدی QD که یه چیز خاص و ابرغولی هست راه انداخته! مثل معرفی اولیه Heavy Rain که قطعا یادت هست! اون زنه که گریه میکرد و.... تا یه مدت کلا همه هنگ بودن! الان باید کار جدید دیوید کیج تو همچین لولی باشه. چه از نظر گرافیک و چه از نظر بعد داستانی. از اون طرف PSX هم کنفرانس باشکوهی برای معرفی GT جدید هست!

در کل خیلی فرق نداره. مهم اینه که بالاخره این دوتا معرفی بشن. برعکس شماها من اصلا GT7‌ برام مهم نیست!:دی خصوصا بعد از تجربه DC و آخر شدن های پیاپی!:دی اما بازی بعدی QD از نون شب واجب تره! از اون چیزهایی هست که فقط تو دکون سونی پیدا میشه!:دی فقط امیدوارم عین HR (که از نظر من جزو Top 10 نسل قبل هست) یه چیز عظیم و تکون دهنده باشه! Heavy Rain خودش انقدر بزرگ بود که خصوصا الان همه فهمیدن چه گام بزرگی رو برداشت! بازی بعدیم یه چیز در همین حد باشه عالی میشه.

غیر از این بازی های بزرگ من طبق معمول همیشه منتظر نمایش بازی های ایندی و جمع و جور هستم!:دی حالا نمایش جدید از بازی هایی عین RIME و Hunger و ABZU و Wath Remains of و... که بگذریم خیلی دوست دارم بازی بعدی thatgamecompany و جاناتان بلو رو هم بالاخره ببینیم! و همینطور یه عالمه ایندی جدید!:دی

یه حس قوی هم به من میگه تو پاریس فقط داوود خان قفس هستن و GT7 تو همون PSX معرفی میشه.

چون اگه بپذریم تو هر کنفرانس حداقل باید یه بازی جدید معرفی بشه، حس میکنم پاریس=QD و PSX هم = GT7 خواهد بود!:دی یجورایی اصلا معتقدم سونی کنفرانس پاریس رو مخصوص معرفی بازی بعدی QD که یه چیز خاص و ابرغولی هست راه انداخته! مثل معرفی اولیه Heavy Rain که قطعا یادت هست! اون زنه که گریه میکرد و.... تا یه مدت کلا همه هنگ بودن! الان باید کار جدید دیوید کیج تو همچین لولی باشه. چه از نظر گرافیک و چه از نظر بعد داستانی. از اون طرف PSX هم کنفرانس باشکوهی برای معرفی GT جدید هست!

در کل خیلی فرق نداره. مهم اینه که بالاخره این دوتا معرفی بشن. برعکس شماها من اصلا GT7‌ برام مهم نیست!:دی خصوصا بعد از تجربه DC و آخر شدن های پیاپی!:دی اما بازی بعدی QD از نون شب واجب تره! از اون چیزهایی هست که فقط تو دکون سونی پیدا میشه!:دی فقط امیدوارم عین HR (که از نظر من جزو Top 10 نسل قبل هست) یه چیز عظیم و تکون دهنده باشه! Heavy Rain خودش انقدر بزرگ بود که خصوصا الان همه فهمیدن چه گام بزرگی رو برداشت! بازی بعدیم یه چیز در همین حد باشه عالی میشه.

غیر از این بازی های بزرگ من طبق معمول همیشه منتظر نمایش بازی های ایندی و جمع و جور هستم!:دی حالا نمایش جدید از بازی هایی عین RIME و Hunger و ABZU و Wath Remains of و... که بگذریم خیلی دوست دارم بازی بعدی thatgamecompany و جاناتان بلو رو هم بالاخره ببینیم! و همینطور یه عالمه ایندی جدید!:دی

فقط داوود جان نیستن...
Ancel هم پارسال اومد WiLD رو معرفی کرد احتمالا اونم یه نمایش جدید خفنی داشته باشه. اولین نمایشش که فوق العاده بود
ازونطرف MM هم فکر میکنم یه معرفی خفن همراه با تاریخ بتا برای Dreams داره که حب روی بعد VR قضیم میتونن مانور بدن

ولی GT7 بنظرم تو Tgs خیلی معرفیش(حداقل معرفیش) محتمل هست حالا شاید در حد یه تیزر باشه فقط

به به . من فکر میکردم فقط یک سال اونم واسه 20 سالگی PS این مراسم برگزار بشه.

کاش پای ما هم میرسید به اونجا :(( ( همون بهرام بتونه بره انگار ما رفتیم :دی ) سالانه بودنش واقعا عالی شد، یک مراسم زیبا و فان که همه جا آبی میشه و کلی بازی و نمایش و سرگرمی و جشن و تفریح برای گیمر ها :( این Capcom Cup هم خیلی عالیه با جایزه 250,000 دلار خیلی هم به این فستیوال دو روزه میخوره یه همچنین تورنمنتی :(
بهرام، منم دیگه. اره؟:d
حداقل منشن کن من بتونم ببینم به من اشاره شده:d
من خیلی دوست دارم برم اما مثل E3 متاسفانه شنبه و یک شنبه سره کارم :(
+ سن فرانسیسکو هم 4 ساعت با من فاصله داره :(

آخرین ویرایش:
بهرام، منم دیگه. اره؟:d
حداقل منشن کن من بتونم ببینم به من اشاره شده:d
من خیلی دوست دارم برم اما مثل E3 متاسفانه شنبه و یک شنبه سره کارم :(
+ سن فرانسیسکو هم 4 ساعت با من فاصله داره :(

اوه منشن یادم رفت :دی گفتم شاید شرایط مهیا باشه بتونی بری جای ما رو هم خالی کنی :( :دی

خیلی خب با نام و یاد خدا همین اول کار شروع میکنیم:

69012342012522843028.gif

:d
لامصب اصلا رویا پردازی کردن درباره برگشتنِ این بازی هم شیرینه!!! :d
قسم می خورم اگر Crash بیوفته دستِ سونی و ناتی داگ و عرضه ش کنن، یک عدد کنسولِ PS4 می گیرم! :d

واقعا GT7 باید معرفی بشه نه فقط چون من میخوام :d بلکه بخاطر اینکه تنها انحصاری بزرگ سونیه که از همون اولین کنسولش تا الان باهامون بوده و نبودش واقعا احساس میشه.

کرش هم برگرده خوشحال میشم ولی نه مثل بعضی از دوستان که دارن بال درمیارن :d یه نسل روی کنسول نینتندو پلتفورمر بازی کردم یه خورده پلتفورمر خونم بالاست :d

Bend داره بازی اوپن ورد ترسناک میسازه، بیخیال سایفون بشید. من نمیدونم از چی Heavenly sword خوشتون اومده بازی 15 فریم اجرا میشد با پارگی تصویر سیستم مبارزه کند و unresponsive که حتی دکمه پرش نداشت به اضافه ی مقدار زیادی QTE و بخش اجباری موشن کنترل. تنها نکته مثبت اون بازی زمانش بود که 5 ساعت بیشتر نبود.

سال پیش گفته بودن که SM در PSX بعدی نقش مهمی داره:

And while I’m sure the PlayStation Experience will be back for Round 2 sometime late next year, we expect that Santa Monica Studio will play a significant role in it yet again.

8->
vt1j8cc2dxs5l81o4uzx.jpg

آخرین ویرایش:
تو این سه تا نمایشگاه من این بازی ها رو میخوام :
GT7
GOW IV
CRASH
TWISTED METAL درست و حسابی
THE LAST GUARDIAN گیم پلی 15 دقیقه ای
سایفون فیل کش
بازی بعدی دیوید کیج
HEAVENLY SWORD 2
گیم پلی HORIZON
DMC 5 نمایش اولیه روی PS4
بازی فایت SONY VS. CAPCOM
بازی های ایندی خفن

دیگه چی ؟
آها یه SIREN بده ، مردیم از خماری

خب به به بازم PSX اومد با کلی خاطره خوب و نمایش های عالی
اول بگم GOW تیزرش حتما هستش تو کنفرانس اون تیشرت Shawn Lyden رو پارسال یادتون بیاد
دوم گیم پلی جدید Horizon:Zero Dawn هم پخش میشه و فک ها همه روی زمین کشیده میشن بانو ای لوی نماد جدید پلی استیشن با اقتدار حضور داره
و و و و خلاصه اتیش Team LSD رو هم روشن کن ماکان:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or