مراسم PlayStation Experience در دسامبر

بهترین کنسول سونی از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    411

Dinosaur

Loyal Member
سلام!

pssuoqk55u6d6hp63df0.jpg

سونی تصمیم دارد در روزهای 6 و 7 دسامبر مراسمی عظیم را تحت عنوان PlayStation Experience برگزار کند. این مراسم از مدتی پیش در دست طراحی بوده و اینک همزمان با 20 سالگی PlayStation در بهترین زمان ممکن شاهد آن خواهیم بود.
افراد 18 سال به بالا برای شرکت در PlayStation Experince می توانند با پرداخت 50 دلار برای یک روز (90 دلار برای دو روز) به محل برگزاری مراسم در لاس وگاس واقع در نوادا رفته و از بخش های مختلفی لذت ببرند. تجربه انواع بازی های پلتفورم های PlayStation، نشست های متنوع، ملاقات با تعدادی از بهترین بازیسازان این صنعت، بدست آوردن آیتم های مختلف و شانس خرید وسایل کلکسیونی کمیاب از استودیوهای مختلف جزو برنامه های این مراسم خواهد بود. در کنار این ها، حاضرین می توانند به صورت اختصاصی اولین نمایش بعضی عناوین سال 2015 را شاهد باشند.
PlayStation Blog نیز در تاریخ ذکر شده به پوشش مراسم پرداخته و گزارش هایی برای افرادی که نمی توانند در مراسم شرکت کنند، ارائه خواهد داد.

موفق باشین!

ویرایش:

Saturday, December 6th

10:00am PlayStation Experience keynote
11:30am Dying Light live gameplay
12:00pm Destiny: The Dark Below gameplay
12:30pm Virtual Reality: A New Era for Games (live panel
1:30pm The Tomorrow Children live gameplay
2:00pm God of War: Retrospective (live panel excerpt
2:30pm World Wide Studios Town Hall (live discussion
3:00pm No Man’s Sky gameplay and discussion
3:300pm The Journey of Diablo III on PS4 (live panel excerpt
4:00pm Tearaway Unfolded PS4 live gameplay
4:30pm LittleBigPlanet 3 Community Creations
5:00pm Inside the Dev Studio (live panel

Sunday, December 7th

10:30am Opening welcome and recap with special guests
11:00am The Witness live gameplay
11:30am Grim Fandango Remastered live gameplay
12:00pm The Tomorrow Children live gameplay
12:30pm Prototype to Product (live panel excerpt
1:00pm Lara Croft & The Temple of Osiris live gameplay
1:30pm World Wide Studios Town Hall (live discussion
2:00pm Far Cry 4: From the Developer’s Mind to the Gamer (live panel excerpt
2:30pm Amplitude live gameplay
3:00pm Tearaway: How Media Molecule Built a Living Papery World
4:00pm Secret Mystery Game live gameplay
4:30pm Axiom Verge live gameplay

5:00pm Story Time (live panel

آخرین ویرایش:
صاحبش اومد. Ishidate Daisuke یه عکس از خودش و Shuhei Yoshida با Ryoichi Hasegawa انداخته و زیرش نوشته نشستیم از خاطرات قدیم و کنسولای PS1 , PS2 حرف زدیم. حالا نکته مهم اینه که Hasegawa تهیه کننده Crash Bandicoot: Warped بوده :d دایسوکه هم رو بازیهای کنجی و Ratchet & Clank کار کرده.

unlxw8k3pvpcsy9nr4wj.jpg
نکن این کارو با من! :((
بازگشت کراش 8->
یا خلق یک IP پلتفرمر سوپر فان دیگه! 8->

صاحبش اومد. Ishidate Daisuke یه عکس از خودش و Shuhei Yoshida با Ryoichi Hasegawa انداخته و زیرش نوشته نشستیم از خاطرات قدیم و کنسولای PS1 , PS2 حرف زدیم. حالا نکته مهم اینه که Hasegawa تهیه کننده Crash Bandicoot: Warped بوده :d دایسوکه هم رو بازیهای کنجی و Ratchet & Clank کار کرده.

unlxw8k3pvpcsy9nr4wj.jpg

اوه اوه عشق امیر (دایسوکه) اومد :دی Patapon و Modnation Racer :دی

خلاصه سونی مثل اینکه می خواد 2015-2016 افتضاح 2014 رو جبران کنه :d

اینجوری که از شواهد پیداست . توی این تاپیک فقط منم که دوست دارم یه GENJI جدید با گرافیک نسل بعدی و تجربه کنم . یعنی من حتی با اون نسخه 2 شم که متای بالایی نداشت . حال کردم . خیلی خوب بود .

اینجوری که از شواهد پیداست . توی این تاپیک فقط منم که دوست دارم یه GENJI جدید با گرافیک نسل بعدی و تجربه کنم . یعنی من حتی با اون نسخه 2 شم که متای بالایی نداشت . حال کردم . خیلی خوب بود .
من آقا منم میخوام ولی کو کدوم شرکت Game Republic بسته شد شماره 1 عالی بود شماره 2 هم واسه من حداقل جذاب بود

من آقا منم میخوام ولی کو کدوم شرکت Game Republic بسته شد شماره 1 عالی بود شماره 2 هم واسه من حداقل جذاب بود
دمت گرم . ( ما بیشماریم :d) به نظر من IP و بدن دست سانتامونیکا یه سروسامونی بهش میده . یه H&S خفن، با حال و حوای حماسی ژاپن فئودال ...:bighug:

دمت گرم . ( ما بیشماریم :d) به نظر من IP و بدن دست سانتامونیکا یه سروسامونی بهش میده . یه H&S خفن، با حال و حوای حماسی ژاپن فئودال ...:bighug:

:d ، لامصب حال و هوای شماره 1 اش عالی بود عالی احتمال نسخه جدیدش فک کنم خیلی کم باشه ولی اگه یه روزی بخواد ساخته بشه دست سانتامونیکا که عمراً بدن ولی اگه دست Keiji inafune بدن خیلی خوب میشه به نظرم

جزییات واسه کجام می خوام :دی چیزی که واضحه اینه که اون یارو خیلی رئال تر از نیت ـه :دی خیلی معلومه :دی اصن توی چشم هاش رو با نیت مقایسه کن ، همون جزییاتی که میگی قابل قیاس نیست :دی اون چربی و خیسی دور و پای چشمش رو ببین :دی

پ.ن : ما هم این همه سال با ناتی داگ بودیم ، می دونیم خفنه ، خیلی قبل تر از تاریخ عضویتتون هم بهش ارادت داشتیم ولی خواهشاً دیگه ازش بت نسازید :دی
عه !! :dعجب !!!:d
از چروك هاي دور چشم نيتن بگير تا منافذ پوستي نيتن يا ابروها ي نيتن به وضوح از اين بابا واقعي تر هست:d تازه نيت زخم هم رو صورتش داره كه فوق العاده به جزيياتش پرداخت شده يا ته ريش نيتن كه خيلي ريل تر از اين ته ريش صورت طرف به نظر ميرسه و همين طور موي سر نيتن كه توي اين دمو براي سبك تر شدن دمو طرف كچل رندر كردن تازه اين در شرايطيه كه محيطي كه نيتن توش حضور داره و رندر ميشه قابل مقايسه با محيطي كه اين كله داره رندر ميشه نيست ....
من الان عكس باكيفيت تر از نيتن رو ديدم دوستمون افشين تو تاپيك U4 گذاشته من لينكش پايين ميزارم خود دوستان برن نگاه كنن مخصوصا عكس دوم رو ببينن و قضاوت كنن كدام يك از اين چهره ها واقعي تر و پر جزييات تر هست.....
http://forum.bazicenter.com/thread84005/page58/#post3282122
در مورد خط اخر پستت هم كه متوجه نشدم منظورت چي هست !!!! اخه تاريخ عضويت من يا دوست داشتن ناتي داگ يا دونستن خفن بودنش و بت سازي از ناتي داگ چه ربطي به مقايسه اين دو داره :d

MB رو که ما خیلی دوست میداریم امتحان کنیم! فقط حیف ویتا نداریم :( (این از اون بازی های ویتاییه:( )
TUS هم خودم بازی نکردم ولی خیلی دوست دارم بازیش کنم! :x حالا برای PS4 بیاد،انشاالله یه تخفیفم بخوره میگیرمش>:) چندتا از بچه ها که بازی کردن میگفتن خیلی بازی خوبی بوده! :d

به نظر میرسه XDev و Ovosonico دارن دوباره با هم کار میکنن(همکاری قبلیشون بازی Muarasaki Baby بود):

hqb2gzfd71u8mgyknhah.png

OVosonico هم به رسما اعلام کرده درحال کار روی یک بازی هست:

bwhnrtqc59a5qq1ip7w0.png

از یه استودیویی که فقط 13 نفر توش کار میکنن نباید توقع یه بازی در AAA رو داشت. شاید یه بازی در حد واندازههای همون Murasaki Baby باشه یا The Unfinished Swan.

]

عه !! :dعجب !!!:d

در مورد خط اخر پستت هم كه متوجه نشدم منظورت چي هست !!!! اخه تاريخ عضويت من يا دوست داشتن ناتي داگ يا دونستن خفن بودنش و بت سازي از ناتي داگ چه ربطي به مقايسه اين دو داره :d
حاجی من همه اینارو تو پستم توضیح دادم تو ایران عمولا آدمها تک بعدی هستن یعنی جز بعد دید خودشون نمیتونن جای دیگه رو ببینن یعنی هرکی هر موقع اینجا عضو شده از همون موقع گیمر شده؟؟ یا قبلش نمیدونسته گیم چیه؟
تو تا صبح هم حرف بزنی یه فرمول جدیده حرف من درسته اومده
از این قراره که من خودم میدونم من طرفداشم من میدونم بهترینه اما اونی که من میگم بهتره!!!!!!!
عجب!!! چطور میتونه بهترین باشه ولی در عین حال نباشه؟؟؟
توضیح دادم که محیط خر جزئیات و آبی ک روی پوست نیتن جمع شده(زو م کنید بقل گونه سمت راستش) و آبی که گلی شده و رو پوستشه و خشک شده و..... مهمترین چیز 60 فریم و ریل تایم بودنش
بازم یه سریا علاقه دارن به سریال
اصلا حرف شما درست هم SM از ND خفن تره هم این دموئه و آنچارتد در برارش قارچ خوره ولی یه چیزی:
اینا که اینقدر خفنن یه بازی بسازن رو کنسول مثه بازیا ND نمیگیم بهتر یا مثلش فقط از لحاظ تکنیکی نزدیکش بشه همین.

آخرین ویرایش:
به نظر میرسه XDev و Ovosonico دارن دوباره با هم کار میکنن(همکاری قبلیشون بازی Muarasaki Baby بود):

hqb2gzfd71u8mgyknhah.png

OVosonico هم به رسما اعلام کرده درحال کار روی یک بازی هست:

bwhnrtqc59a5qq1ip7w0.png

دوستان این خبر ها رو تو این تاپیک هم قرار بدید ثواب داره به خدا

http://forum.bazicenter.com/thread88380/page4/

- - -ویرایش - - -

MB رو که ما خیلی دوست میداریم امتحان کنیم! فقط حیف ویتا نداریم :( (این از اون بازی های ویتاییه:( )
TUS هم خودم بازی نکردم ولی خیلی دوست دارم بازیش کنم! :x حالا برای PS4 بیاد،انشاالله یه تخفیفم بخوره میگیرمش>:) چندتا از بچه ها که بازی کردن میگفتن خیلی بازی خوبی بوده! :d

میگم اقا امیر چرا اینقدر خودت رو اذیت میکنی ... خوب یه ویتا قرض بگیر .. چند تا بازی شاخش رو دو هفته ای بازی کن ....:d

آخ آخ ! سایت رسمی 20 سالگی پلی استیشن هم راه اندازی شد !
http://www.jp.playstation.com/20th
جالبه، یه جورایی دامنه ـش متعلق به قسمت ژاپن هست اگر اشتباه نکنم ! یعنی میشه ؟! :d
متنی که قرار دادن:

bqbqr3fra2fn2z9000c8.jpg

“To thank everyone for 20 years with us and to celebrate what comes next, we’re preparing a special PlayStation 20th Anniversary event at this year’s PlayStation Awards. I hope we can all enjoy it together.”
پ.ن: این موقعیت خوبی که Ueda توی خبرهاش میگفت، میتونه همین مناسبت باشه ! :d حتی از E3 و اینجور مراسم هم یه جورایی مهم تره، هر چی که باشه، مختص PlayStationـه دیگه، پس چه فرصتی بهتر از اینجا..

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or