مراسم PlayStation Experience در دسامبر

بهترین کنسول سونی از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    411

Dinosaur

Loyal Member
سلام!

pssuoqk55u6d6hp63df0.jpg

سونی تصمیم دارد در روزهای 6 و 7 دسامبر مراسمی عظیم را تحت عنوان PlayStation Experience برگزار کند. این مراسم از مدتی پیش در دست طراحی بوده و اینک همزمان با 20 سالگی PlayStation در بهترین زمان ممکن شاهد آن خواهیم بود.
افراد 18 سال به بالا برای شرکت در PlayStation Experince می توانند با پرداخت 50 دلار برای یک روز (90 دلار برای دو روز) به محل برگزاری مراسم در لاس وگاس واقع در نوادا رفته و از بخش های مختلفی لذت ببرند. تجربه انواع بازی های پلتفورم های PlayStation، نشست های متنوع، ملاقات با تعدادی از بهترین بازیسازان این صنعت، بدست آوردن آیتم های مختلف و شانس خرید وسایل کلکسیونی کمیاب از استودیوهای مختلف جزو برنامه های این مراسم خواهد بود. در کنار این ها، حاضرین می توانند به صورت اختصاصی اولین نمایش بعضی عناوین سال 2015 را شاهد باشند.
PlayStation Blog نیز در تاریخ ذکر شده به پوشش مراسم پرداخته و گزارش هایی برای افرادی که نمی توانند در مراسم شرکت کنند، ارائه خواهد داد.

موفق باشین!

ویرایش:

Saturday, December 6th

10:00am PlayStation Experience keynote
11:30am Dying Light live gameplay
12:00pm Destiny: The Dark Below gameplay
12:30pm Virtual Reality: A New Era for Games (live panel
1:30pm The Tomorrow Children live gameplay
2:00pm God of War: Retrospective (live panel excerpt
2:30pm World Wide Studios Town Hall (live discussion
3:00pm No Man’s Sky gameplay and discussion
3:300pm The Journey of Diablo III on PS4 (live panel excerpt
4:00pm Tearaway Unfolded PS4 live gameplay
4:30pm LittleBigPlanet 3 Community Creations
5:00pm Inside the Dev Studio (live panel

Sunday, December 7th

10:30am Opening welcome and recap with special guests
11:00am The Witness live gameplay
11:30am Grim Fandango Remastered live gameplay
12:00pm The Tomorrow Children live gameplay
12:30pm Prototype to Product (live panel excerpt
1:00pm Lara Croft & The Temple of Osiris live gameplay
1:30pm World Wide Studios Town Hall (live discussion
2:00pm Far Cry 4: From the Developer’s Mind to the Gamer (live panel excerpt
2:30pm Amplitude live gameplay
3:00pm Tearaway: How Media Molecule Built a Living Papery World
4:00pm Secret Mystery Game live gameplay
4:30pm Axiom Verge live gameplay

5:00pm Story Time (live panel

آخرین ویرایش:
بابت آف عذر می خوام ولی یه سری چیزا واقعاً داره شورش در میاد ...

@ Remastered

باشه همونی که شما میگی ...
منظور اینه که ما ND هیتر نیستیم که فکر میکنید داریم قمه به دست حمله ور میشیم به بازیهاش ...

@ old_ashkan

باشه همونی که شما میگی ... [2]
شما با خودت چند چندی ؟ پست کی رو به جای من دیدی که میگی من گفتم SM یا هر ننه قمری از ND و ... بهتره یا برعکس ؟!

پ.ن : بعضیا بعد از عرضه ی تلو و تازه آشنا شدن با مقوله ی زیبای متا و گوتی فهمیدن استودیویی به اسم ND هم وجود داره که ظاهراً قبله ایه برای خودش ، بعد فک میکنن هیچ موجود زنده ای به اون حضرت نمیرسه و هر کی به ND گفت بالای چشت ابروـه باید بره بمیره !!! ظاهراً ساخته هاشونم قابل نقد نیست ... وقتی آنچارتد 3 تو سالی که اومد سوم چهارم شد شما خوشگله ها کجا بودید ؟
دقیقاً جریانات کپکام و ایول و ... داره به صورت معکوس با ND تکرار میشه !
یه چیزایی میگید آدم از ND و ساخته هاش اتومات وار متنفر میشه !

من دیگه حرفی ندارم ...

حاجی تریلر این مراسم رو ببینید فوق العاده باحاله . همه چیز هم توش هست از تیکه انداختن با رقیب گرفته تا Ono و میکامی و البته آهنگ تریلر هم عالیه . ظاهرا مراسم هم واقعا عظیم و بزرگه و یه گرد هماییه ساده نیست . به احتمال فراوان اگه خوب جواب بده سالیانش کنن مثل Blizzcon .

این عکسی که نوشته exciting game announcements و تصویر ادم بویس رو کجا گذاشتن؟ ینی یه انحصاری پارتی سوم هست؟ امیدوارم اگه هست آیپی جدید باشه

20 سالگی پلی استیشن..

فکر کنم PlayStation جزو اون معدود پلتفرمهایی هستش که توانسته 20 سال (.....) رو با صلابت و با اقتدار دوام بیاره و همچنان با افتخار پرچمدار بهترین عناوین در هر سبک و سلیقه ای باشه ! b-):d
واقعا یادش بخیر..الان که فکر میکنم، میبینم جدی جدی ما 20 ساله (!) که داریم باهاش زندگی میکنیم..
I L:love:VE YOU PlayStation
پ.ن: حالا کاری ندارم، ولی هر چی که میخوان معرفی کنن، هر چی که هست، یه چیز دهن پُر کن باشه، ارزش این "سالگرد" رو داشته باشه..

چه ویدیوی هایپ بر انگیزی !!!!!!! :x
هایپ میشویم !!! :x
البته نه اونقدر هایپ که E3 2015:bighug: رو تبدیل به PS Experience:bighug: بنماییم! :d

خیلی مربوط به مراسم نیست ولی اینجا بیشتر میبینن دوستان:
Unfinished swan برای ویتا و ps4 تایید شد.بازی به صورت کراس بای هست پس اگه بازی رو برای ps3 خریدین مجانی هست براتون.بازی رو ps4 بارزولوشن 1080p اجرا میشه.تاریخ عرضه هم هفته اینده 28 october هست:d
The Unfinished Swan Lands on PS4, PS Vita Oct. 28th – PlayStation.Blog

عالی بود ویدئو! واقعاً حیف که ماها نمیتونیم بریم. یعنی اگه فرنگ بودم و یه ذره شک داشتم که برم یا نرم، با دیدن این ویدئو حتماً میرفتم! :دی
آهنگش هم جالب بود، یه تیکه ـش شبیه یکی از آهنگ های کارتون های کودکی ما بود که البته احتمالاً اون آهنگ هم خود تلویزیون چپونده بوده روی کارتون و برای خود کارتون نبوده! :دی فکر کنم آهنگ باخانمان (پرین و اون سگه و ...) بود. :دی

از زمانی که خبر این مراسم اومد و تا روز برگزاریش بالای 2 ماه طول می کشه و این یعنی اینکه واقعا خبر ها و سورپرایز ها و بازی هایی در انتظارمونه که از حالا این همه هایپ راه میندازن!:bighug::d

چون اگه واقعا یک مراسم معمولی بود لزومی نداشت که نزدیک به 3 ماه قبل از اون روز مشخص بشه و به دنبالش این همه هایپ!
خب پس امیدوار شدم که حداقل 2 تا بازی AAA معرفی میشه و نمایش مخلوط کننده ی کف و خون از آنچارتد رو شاهد می شیم!:x:d

خیلی مربوط به مراسم نیست ولی اینجا بیشتر میبینن دوستان:
Unfinished swan برای ویتا و ps4 تایید شد.بازی به صورت کراس بای هست پس اگه بازی رو برای ps3 خریدین مجانی هست براتون.بازی رو ps4 بارزولوشن 1080p اجرا میشه.تاریخ عرضه هم هفته اینده 28 october هست:d
The Unfinished Swan Lands on PS4, PS Vita Oct. 28th ***8211; PlayStation.Blog
تاریخ عرضه ـش ناامیدم کرد:-" کاش یک هفته ی بعد بود و ... پلاس:-"
حالا باید براش بصبریم که پلاس بشه! :d اگر بشه...:-"!

عالی بود ویدئو! واقعاً حیف که ماها نمیتونیم بریم. یعنی اگه فرنگ بودم و یه ذره شک داشتم که برم یا نرم، با دیدن این ویدئو حتماً میرفتم! :دی
آهنگش هم جالب بود، یه تیکه ـش شبیه یکی از آهنگ های کارتون های کودکی ما بود که البته احتمالاً اون آهنگ هم خود تلویزیون چپونده بوده روی کارتون و برای خود کارتون نبوده! :دی فکر کنم آهنگ باخانمان (پرین و اون سگه و ...) بود. :دی
دقیقا منم همینطور! کاش اونجا بودیم! :( :( :(
PS فن هایی که تنبلی میکنند و موقعیتش رو دارن و نمیرن باید رسما خودکشی کنند! :| (اصلا فن نیستن دیگه! :| )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or