تو این لاین اپ که من هیچ سوپرایزی ندیدم ... اگه همین باشه که چجوریاست خیلی طولانی میشه .... و همش هم همین باشه من که حجمم رو مصرف نمیکنم برای همچین نمایش تکراریی
لیست عناوینی هست که توی Review Event قابل بازی هستند . ربطی به نمایش 14نوامبر PS4 نداره .
World premiere of THE LAST OF US story DLC from @naughtydog this Thursday during #PS4ALLACCESS live on Spike TV and online at 11 PM ET
هم خوشحال شدم هم ناراحت . از DLC لست آو اس بشدت استقبال میکنم ولی از اون طرف هم رونمایی پروژه نسل بعدی ND کنسل شد تا VGA احتمالاً !درباره یه DLC از TLoU
هم خوشحال شدم هم ناراحت . از DLC لست آو اس بشدت استقبال میکنم ولی از اون طرف هم رونمایی پروژه نسل بعدی ND کنسل شد تا VGA احتمالاً !
تو برو DDــیت رو بازی کنمن که بعد از دیدن آخرین گیم پلی از بازی کامل قطع امید کردم! رسما فاجعه بود! حالا باز دو حالت داره، یا هوش مصنوعی نداشت و انی هم که بازی میکرد تعطیل بود یا...
ولی کلا سیستم بازی خیلی تعطیل بود! مثلا یارو رو وسط پایگاه دشمن خفت کرده داشت سوال پیچش میکرد یا تو دومتری دشمن ها ویراژ میداد متوجهش نمیشدن! کلا نمایش بازی تو TGS (ماله TGS بود دیگه؟) فاجعه تمام عیار بود.
:crying1:انتظار دیدن عناوین زیر رو در مراسم لانچ دارم:
First Party :
New Syphon F!lter
شایعاتش رو شنیدی که !؟Third Party :
Devil May Cry 5 - PS4 Exclusive
خوب همونطور که حدس زدم، خبری نیست و دل خودتونُ صابون نزنید.
لیست زمانبندی مراسم: ...