مراسم لانچ PS4

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
23617374621549534632.png

شروع مراسم: جمعه ساعت 7:30 صبح (به وقت ایران): Countdown

استریم:

UStream
Twitch - به زودی ...

پ.ن: حدس و گمان:
هیچ ایده ای ندارم! اما مطمئنا شب/روز خاطره انگیزی میشه!

Let the hype begin!

هیدئو کوجیما در نیویورک در حال آماده کردن خود برای مراسم لانچ PS4 است.
به احتمال زیاد هیدئو کوجیما تریلری برای مراسم لانچ PS4 در نظر گرفته است عکسی را در Ipod مشاهده می کنید
آیا تریلری از Ground Zeroes است ؟ یا Phantom Pain ؟ و یا نسخه آنلاین ؟ باید صبر کرد و دید.

منبع: Hideo Kojima Twitter

به به! باز بهروز از این تاپیکا زد که میشه داخلش لیست رویایی نوشت :bighug: انتظار دیدن عناوین زیر رو در مراسم لانچ دارم:

First Party :
Uncharted 4
The Last Guardian
God of War IV
New Syphon F!lter
Santa Monica's New IP
N@ughty Dog's New IP
Guerrilla Games's New IP

Third Party :
Resident Evil 7 - PS4 Exclusive
Devil May Cry 5 - PS4 Exclusive
Shenmue 3 - PS4 Exclusive
Bully 2 - PS4 Exclusive

:-" :دی

خارج از شوخی به نظرم یه تیزر از بازی ND یا Santa نشون میدن و معرفی کامل رو میزارن برای VGA، در مورد حضور Ono هم بهتره دلمون رو به Street Fighter خوش نکنیم چون فعلا شدنی نیست.

پ.ن: بی صبرانه منتظر رونمایی از گیم پلی The Order هستم.

بعید میدونم رزیدنت اویل 7 توی این مراسم بخواد معرفی بشه ولی اگه بشه WOW!

Devil May Cry 5 - PS4 Exclusive

اینو اگه نشون دادن من دیگه MGS بازی نمی کنم :دی ( طرح نا امید کردن علی :دی )

به دلم افتاده Uncharted حضور شایانی خواهد داشت حتی در چند ثانیه !‌

هی میگم نخرم این کنسلو مثل اینکه نمیشه اگه سایفون جدید بیاد وای چه شود

مگه قرار نبود امروز اطلاعات سخت افزاری ps4 منتشر بشه؟؟؟ چی شد؟؟

این لاین آپی هست که greg miller تو تو*ییتر رسمیش گذاشته:

Holly mother of god ground zeroes!!!
پ.ن:فقط امیدوارم دوباره گیم پلی تو کمپ امگا نباشه:|

آخرین ویرایش:
این لاین آپی هست که greg miller تو تو*ییتر رسمیش گذاشته:

Holly mother of god ground zeroes!!!
پ.ن:فقط امیدوارم دوباره گیم پلی تو کمپ امگا نباشه:|
همون کمپ امگا هم باشه اشکال نداره فقط کاشکی انیمیشن های بازی رو درست کرده باشن که خیلی خشک و نمیدونم چجوری بگم :d یه جوری بود...

فک کنم جمعه کشته زیاد داشته باشیم
:|

من که بعد از دیدن آخرین گیم پلی از بازی کامل قطع امید کردم! رسما فاجعه بود! حالا باز دو حالت داره، یا هوش مصنوعی نداشت و انی هم که بازی میکرد تعطیل بود یا...

ولی کلا سیستم بازی خیلی تعطیل بود! مثلا یارو رو وسط پایگاه دشمن خفت کرده داشت سوال پیچش میکرد یا تو دومتری دشمن ها ویراژ میداد متوجهش نمیشدن! کلا نمایش بازی تو TGS (ماله TGS بود دیگه؟) فاجعه تمام عیار بود.

من که بعد از دیدن آخرین گیم پلی از بازی کامل قطع امید کردم! رسما فاجعه بود! حالا باز دو حالت داره، یا هوش مصنوعی نداشت و انی هم که بازی میکرد تعطیل بود یا...
ولی کلا سیستم بازی خیلی تعطیل بود! مثلا یارو رو وسط پایگاه دشمن خفت کرده داشت سوال پیچش میکرد یا تو دومتری دشمن ها ویراژ میداد متوجهش نمیشدن! کلا نمایش بازی تو TGS (ماله TGS بود دیگه؟) فاجعه تمام عیار بود.

والا خدمت عارض شوم که در مورد دشمن ها اونجا که میگی داشت سوال پیچ می کرد یه دشمن اونور بود که متوحه شد اومد :دی
گیم پلی خشکشم که همونطوری بوده از اول مخصوصاً‌ رو CQC ها, ولی کوجیما گفته هوش مصنوعی بازی ها خیلی بهتر میشه همچنین انمیشین ها :دی

نمی دونم یادته یا نه نمایش های اول MGS4 هم اوایل اینطوری بود اما وقتی بازی اومد واقعاً پیشرفت زیادی داشت و اصلاً‌ مثل نمایش های اولش نبود.

تو این لاین اپ که من هیچ سوپرایزی ندیدم ... اگه همین باشه که چجوریاست خیلی طولانی میشه .... و همش هم همین باشه من که حجمم رو مصرف نمیکنم برای همچین نمایش تکراریی

تو این لاین اپ که من هیچ سوپرایزی ندیدم ... اگه همین باشه که چجوریاست خیلی طولانی میشه .... و همش هم همین باشه من که حجمم رو مصرف نمیکنم برای همچین نمایش تکراریی
لیست عناوینی هست که توی Review Event قابل بازی هستند . ربطی به نمایش 14نوامبر PS4 نداره .

داداش من خودت داری میگی سورپرایز , پس اگه میزاشتن توی این line up که دیگه اسمش سورپرایز نیست , زودتر لو میرفت و دیگه داخل مراسم سورپرایزی در کار نیود :d
پ.ن : دارم به خودم امبدواری میدم.... :d

لیست عناوینی هست که توی Review Event قابل بازی هستند . ربطی به نمایش 14نوامبر PS4 نداره .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or