به به! باز بهروز از این تاپیکا زد که میشه داخلش لیست رویایی نوشت :bighug: انتظار دیدن عناوین زیر رو در مراسم لانچ دارم:
First Party :
Uncharted 4
The Last Guardian
God of War IV
New Syphon F!lter
Santa Monica's New IP
N@ughty Dog's New IP
Guerrilla Games's New IP
Third Party :
Resident Evil 7 - PS4 Exclusive
Devil May Cry 5 - PS4 Exclusive
Shenmue 3 - PS4 Exclusive
Bully 2 - PS4 Exclusive
![]()
خارج از شوخی به نظرم یه تیزر از بازی ND یا Santa نشون میدن و معرفی کامل رو میزارن برای VGA، در مورد حضور Ono هم بهتره دلمون رو به Street Fighter خوش نکنیم چون فعلا شدنی نیست.
پ.ن: بی صبرانه منتظر رونمایی از گیم پلی The Order هستم.
خدا نکنه معرفی بشه!!!!بعید میدونم رزیدنت اویل 7 توی این مراسم بخواد معرفی بشه ولی اگه بشه WOW!
خدا نکنه معرفی بشه!!!!
بدبخت میشیم
همون کمپ امگا هم باشه اشکال نداره فقط کاشکی انیمیشن های بازی رو درست کرده باشن که خیلی خشک و نمیدونم چجوری بگم :d یه جوری بود...این لاین آپی هست که greg miller تو تو*ییتر رسمیش گذاشته:
Holly mother of god ground zeroes!!!
پ.ن:فقط امیدوارم دوباره گیم پلی تو کمپ امگا نباشه![]()
فک کنم جمعه کشته زیاد داشته باشیم
من که بعد از دیدن آخرین گیم پلی از بازی کامل قطع امید کردم! رسما فاجعه بود! حالا باز دو حالت داره، یا هوش مصنوعی نداشت و انی هم که بازی میکرد تعطیل بود یا...
ولی کلا سیستم بازی خیلی تعطیل بود! مثلا یارو رو وسط پایگاه دشمن خفت کرده داشت سوال پیچش میکرد یا تو دومتری دشمن ها ویراژ میداد متوجهش نمیشدن! کلا نمایش بازی تو TGS (ماله TGS بود دیگه؟) فاجعه تمام عیار بود.
لیست عناوینی هست که توی Review Event قابل بازی هستند . ربطی به نمایش 14نوامبر PS4 نداره .تو این لاین اپ که من هیچ سوپرایزی ندیدم ... اگه همین باشه که چجوریاست خیلی طولانی میشه .... و همش هم همین باشه من که حجمم رو مصرف نمیکنم برای همچین نمایش تکراریی
تو این لاین اپ که من هیچ سوپرایزی ندیدم ... اگه همین باشه که چجوریاست خیلی طولانی میشه .... و همش هم همین باشه من که حجمم رو مصرف نمیکنم برای همچین نمایش تکراریی
لیست عناوینی هست که توی Review Event قابل بازی هستند . ربطی به نمایش 14نوامبر PS4 نداره .