مراسم لانچ PS4

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
23617374621549534632.png

شروع مراسم: جمعه ساعت 7:30 صبح (به وقت ایران): Countdown

استریم:

UStream
Twitch - به زودی ...

پ.ن: حدس و گمان:
هیچ ایده ای ندارم! اما مطمئنا شب/روز خاطره انگیزی میشه!

Let the hype begin!

واقعا الان خيلي زود و هم خيلي حيفه كه nd بازي معرفي كنه چون اصلا در شرايط كنوني احتياج به چنين كاري نيست فعلا شرايط براي ps4 عالي هست
بازي هاي nd هميشه يه مگاتن بوده و انقدر نبايد زود خرج بشه بازيش
چيزي كه الان ميچسبه يه سايفون از bend استديو و بعدش پروژه مديا مولكول هست ديگه نهايتش و به عنوان بمب خبري يه تيزر كوتاه از بازيه سانتا مونيكا
از همه ي اين ها هم واجب تر نمايش از گيم پلي order هست :)
بازيه TLG هم باشه به اميد خدا براي VGA و اعلام شه سال ديگه يني 2014 براي ps3 مياد كه يه خبر خوشحال كننده براي كسايي كه فعلا پول ندارن كنسول نسل بعد بخرن :d

واقعا الان خيلي زود و هم خيلي حيفه كه nd بازي معرفي كنه چون اصلا در شرايط كنوني احتياج به چنين كاري نيست فعلا شرايط براي ps4 عالي هست
بازي هاي nd هميشه يه مگاتن بوده و انقدر نبايد زود خرج بشه بازيش
چيزي كه الان ميچسبه يه سايفون از bend استديو و بعدش پروژه مديا مولكول هست ديگه نهايتش و به عنوان بمب خبري يه تيزر كوتاه از بازيه سانتا مونيكا
از همه ي اين ها هم واجب تر نمايش از گيم پلي order هست :)
بازيه TLG هم باشه به اميد خدا براي VGA و اعلام شه سال ديگه يني 2014 براي ps3 مياد كه يه خبر خوشحال كننده براي كسايي كه فعلا پول ندارن كنسول نسل بعد بخرن :d

میخواست برا ps3 منتشر کنه تا حالا کرده بود . اگه بخوادم نمیتونه برا ps3 منتشر کنه . تنها توجیهشون برا تاخیر انتشار برا ps4 باید باشه .

از نظر گیمپلی . کلا جوی که داره ! نمیدونم ولی اصلا حس خوبی بهش ندارم .

دقیقا منم همچین احساسی دارم. :دی احساس میکنم یه چیز الکی سر هم کردن :دی

حالا بر عکس هر دو شما نمیدونم چرا من به این بازی امید زیادی دارم .:d فردین برعکس من احساس میکنم میتونه بازی آینده خوبی داشته باشه حتی شاید این نسخه خوب در نیاد احتمالا نسخه بعدی بهتر میشه .:d

ولی به نظر من بازی بدی نمیتونه باشه! انتظار نداشته باشید رو دست DS بلند شه اما برای یه بازی F2P که قراره سال اول منتشر بشه احتمالا باید چیز جالبی باشه. اشکال اساسی اینه که به کپکام دیگه نمیشه اعتماد کرد!

به نظرم بزرگ ترین مشکل Deep Down حداقل توی 2،3 تا گیم پلی که دیدم ، دوربینش هست ! بازی اکثراً توی راهروهای تنگ و باریک جریان داره (به جز اون قسمت اژدها) و دوربین هم چسبیده به خرخره طرف ! :دی یه جورایی آدم کور میشه !

الکی هایپ نشید سوپرایز ها برای VGA هست:d
6 DECاگه اشتباه نکم کمتر از یک ماه دیگه:x

به فرض محال بیان کراش رو نشون بدن ... بعد از تموم شدن مراسم باید جنازه ببرن

به فرض محال بیان کراش رو نشون بدن ... بعد از تموم شدن مراسم باید جنازه ببرن

حیف بازگشت کرش به سونی از افسانه هم افسانه تره وگرنه... نکته اینه کسی نمخواد قبول کنه دیگه خبری از کرش نخواهد شد!:( من تو تمام فروم های ایرانی و خارجی که نگاه میکنم همه گیر کرشن!:دی ولی به فرض محال ND دوباره یه Crash بسازه خون به پا میشه!:دی خود من اولین نفر ریغ رحمت رو سر کشیده و دیار فانی رو به قصد دیار باقی میشتابم!:دی

میدونم احتمالش کمه :d ولی احتمال داره خبری از agent بشه ؟! به جا PS3 هم برا PS4 بیاد ...

به به! باز بهروز از این تاپیکا زد که میشه داخلش لیست رویایی نوشت :bighug: انتظار دیدن عناوین زیر رو در مراسم لانچ دارم:

First Party :
Uncharted 4
The Last Guardian
God of War IV
New Syphon F!lter
Santa Monica's New IP
N@ughty Dog's New IP
Guerrilla Games's New IP

Third Party :
Resident Evil 7 - PS4 Exclusive
Devil May Cry 5 - PS4 Exclusive
Shenmue 3 - PS4 Exclusive
Bully 2 - PS4 Exclusive

:-" :دی

خارج از شوخی به نظرم یه تیزر از بازی ND یا Santa نشون میدن و معرفی کامل رو میزارن برای VGA، در مورد حضور Ono هم بهتره دلمون رو به Street Fighter خوش نکنیم چون فعلا شدنی نیست.

پ.ن: بی صبرانه منتظر رونمایی از گیم پلی The Order هستم.

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or