مراسم لانچ PS4

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
23617374621549534632.png

شروع مراسم: جمعه ساعت 7:30 صبح (به وقت ایران): Countdown

استریم:

UStream
Twitch - به زودی ...

پ.ن: حدس و گمان:
هیچ ایده ای ندارم! اما مطمئنا شب/روز خاطره انگیزی میشه!

Let the hype begin!

خب چن روز نبودم،تبريك ميگم نسخه جديدو نه به فنهاى سونى بلكه به طرفداران گيم

آقا صفحه اولو با خبرهای لانچ آپدیت کنید که ما هم مراسمو ندیدیم بفهمیم چی رونمایی کردن!!!

خب نمیدونم کسی گزاشت یا نه ولی کسی که داشته تو تیزر انچارتد حرف میزده "Todd Stashwick" بوده.
Sony also confirmed that the trailer's voiceover is provided by actor Todd Stashwick, and "he will play a character in the game."

-------
دوستان اخطار میدم تامیتونین از توییتر دوری کنین تا با این صحنه های ذلخراش روبه رو نشین:

توییتر برید سکته میکنید پس نرید همش عکس ps4 هست!

چرا کرش نمیدن اینا ؟؟؟ چرا‌؟؟؟؟
چون ایپیش فروخته شده به اکتی

دیدی یوشیدا دروغ نمیگه ;;) :biggrin1:
ok:(

vga >>>> crash bash 2;;):d

دوستان یه سوال
یکم اطلاعاتم کمه.اگر خنده دار بود سوالم بخندید دیگه.چه کنم!!!
من قبلا از یکی از دوستام شنیده بودم سونی ip کراش رو فروخته به اکتیویژن که! درسته؟؟ یا غلطه؟ اگر درسته چطور میگید چرا کراش نداد و .؟

چون ایپیش فروخته شده به اکتی
vga >>>> crash bash 2;;):d

بابا این IP کلا برای سونی نبوده سونی هم نفروخته IP نمیدونم به چه زبانی باید دیگه گفته بشه .

سونی تنها اشتباهی که انجام داده خرید استدیو سازنده crash بوده ND بدون خرید IP crash الان هم بعد از اینکه IP دست به دست شده رسیده دست اکتیویژن نه اینکه خود اکتی هم خریده باشه امده اون شرکت الان اسمش یادم نیست خریده این IP هم جزو IP های اون شرکت بوده .;)

بابا این IP کلا برای سونی نبوده سونی هم نفروخته IP نمیدونم به چه زبانی باید دیگه گفته بشه .

سونی تنها اشتباهی که انجام داده خرید استدیو سازنده crash بوده ND بدون خرید IP crash الان هم بعد از اینکه IP دست به دست شده رسیده دست اکتیویژن نه اینکه خود اکتی هم خریده باشه امده اون شرکت الان اسمش یادم نیست خریده این IP هم جزو IP های اون شرکت بوده .;)

SIERRA بود

آقا چه مراسم باحالی بود :دی از همه باحال تر آنتونی باندراس یوشیدا و اون پسره بود :دی ! من چرا نباید اونجا باشم ؟ :|
از 4 شنبه 7 صبح میرفتم اونجا میشستم :|
ولی یادم باشه دیگه پستای بهروز نخونم :| سر همه چیز الکی هایپ راه میندازه :دی !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or