مراسم لانچ PS4

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
23617374621549534632.png

شروع مراسم: جمعه ساعت 7:30 صبح (به وقت ایران): Countdown

استریم:

UStream
Twitch - به زودی ...

پ.ن: حدس و گمان:
هیچ ایده ای ندارم! اما مطمئنا شب/روز خاطره انگیزی میشه!

Let the hype begin!

اینم از این!
از دیشب تا لان 30 صفحه تاپیک رفته جلو!
1.از نظر من مراسم چیز خاصی نداشت و صرفاً با یه تیزر آنچارتد کل مراسم پوشش داده شد، در حالی که اونجور که اینا هایپ و بمب راه انداخته بودن، عنوان خاصی مطرح نشد. ممکنه الان بعضی ها بگن: یعنی معرفی آنچارتد چیزی نبود؟ من هم میگم نه!
چرا؟ چونکه آنچارتد به عنوان یک بازی برای نسل حاضر اومده بود و با سه شماره ماجراجویی، خودشو نشون داده بود.
اگر آیپی جدیدی بود به شدت استقبال می کردم اما با یه شماره دیگر از آنچارتد( یه توییت به شماره 4 بودنش اشاره کرده در حالی که در بعضی سایتها هنوز حرف یه اسپین آف در میان هست)نمیشه برای نسل جدید بهش به عنوان یه عنوان جدید نگاه کرد.

2.در مورد TLG هم که یوشیدا گفته من بازی کردم و معلوم نیست چه وقت و با چه کنسولی.
قبلاً هم خبرشو گذاشتم که همین یوشیدا گفته بود این عنوان در برنامه تهیه هست ولی کِی خدا داند!

3. قبلاً هم بچه ها تو همین تاپیک گفتن که نهایت کار خفنی که کوجیما بکنه اینه که بگه MGS یه محتوای انحصاری برای PS4 داره که همون هم شد.

4. قبلاً هم گفتم، سونی تمام زورشو برای تبلیغات و احساساتی کردن ملت برای ترغیب به خرید دوباره رو کنسولش زده و اصلاً منطقی نیست که تمام پروژه هایی که برای نسل بعد داره (حالا ممکنه بعضی بازیها 2015 بیان) یهو رو کنه.
پس اونوقت برای کنفرانس های مهم مثل E3 و بقیه که سال بعد و سالهای بعدتر! برگزار میشن باید معطل می موند که!

5.من که فعلاً پولی برای خرید این کنسول ندارم و با قدرت بینظیر PS3 در پخش بازی و فیلم، حالا حالا ها حال میکنم:d

به هر حال به عنوان حُسن خِتام :d و خلاصه کنفرانس(مهمترین رویدادها) این دوتا عکس تقدیم به نسل جدید!

13531071278878727169.jpg

مثل اینکه این پارگی اناوگ ها حقیقت داره این عکس رو یکی از دوستان خودش گرفته توی چند صفحه ی قبل هستش
نگاه به آناوگ سمت چپش بکنید

خب سونی چه تقصیری داره این وسط,از بس ملت جوگیر شدن میخوان با دسته عکسای اینجوری بندازن:d

Joel-Chobot-PS4.jpg

بابا میخواستم این پلی3 و ایکس 360 و بفروشم کم کم بخرمش منتهی این دی ال سی تلو همه معادلاتمو بهم زد , فعلا ایکس360 و رد میکنم تا انشاالله بعد از 20 بار بازی کردن دی ال سی هم ps3 رو وداع میگم !

اینم از مراسم لانچ کنسول در تبریز توسط رضا یوشیدا و دریافت کنسول توسط بنده با فیگور آنتونیو باندراس :دی

31339477012893884866.jpg

تشکرات فراوان از عکاس ویژه خبری، رامین کرایسیس :دی

FaRd!N

فوق العادست :)) خوش به حالت . کنسول اومده تبریز و من نمیتونم بخرم :(( البته فعلا قابل خریدن نیست با این قیمت :دی

اینم از مراسم لانچ کنسول در تبریز توسط رضا یوشیدا و دریافت کنسول توسط بنده با فیگور آنتونیو باندراس :دی

31339477012893884866.jpg

تشکرات فراوان از عکاس ویژه خبری، رامین کرایسیس :دی

تبریز شهر اولین ها>:):>:shrewd::hide: من که خودم تبریزم ولی لانچ رو ندیدم:sad::|:دی حالا چرا به جای تو حاج آقا یوشیدا ذوق کرده؟:d
کلک حالا چی زدی باهاش؟:دی :دی

- - -ویرایش - - -

نمیدونم این عکسو گذاشتین یا نه:دی ولی اولین که کسی PS4 گرفته :دی
62790656364691535063.jpg

عجب Ps4 ندیده ای هستش یارو:| :| :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or