مراسم لانچ PS4

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
23617374621549534632.png

شروع مراسم: جمعه ساعت 7:30 صبح (به وقت ایران): Countdown

استریم:

UStream
Twitch - به زودی ...

پ.ن: حدس و گمان:
هیچ ایده ای ندارم! اما مطمئنا شب/روز خاطره انگیزی میشه!

Let the hype begin!

34058054207978692405.png

VGX همون VGA ـه که فقط نامش تغییر کرده و دامنه ی برنامه گسترده شده. 7 دسامبر رو ایر میره.

قاعدتا 4 Uncharted و Mass Effect 4 و FarCry 4 و FallOut 4 و ... باید اونجا باشن! :| :d

34058054207978692405.png

VGX همون VGA ـه که فقط نامش تغییر کرده و دامنه ی برنامه گسترده شده. 7 دسامبر رو ایر میره.

قاعدتا 4 Uncharted و Mass Effect 4 و FarCry 4 و FallOut 4 و ... باید اونجا باشن! :| :d
TLG،Agent,HL3,Portal 3,L4D3,DOTA 3,Syphon Fi|ter&Crash و ....
این ها هم بگو دیگه :)
ولی احتمالاً ME4 & Fallout 4 باشند :-"

ای بابا،اصلا واسه معرفی آنچارتد جدید خوشحال نشدم،فقط یه 5 دقیقه The Order میخواستیم که نشد:(

بابا خدایی الآن وقت نشون دادن 1886 ـــه ؟! :| :دی :|
پَ تو VGA چی نشون بدن !؟ کف دست یوشیدا که مو نداره !؟ :-/ :دی
TLG چیزی نگفتن راجع ـش :d؟
یارو از یوشی سوال کرد تا حالا TLG بازی کردی ، گفت آره یه چند باری دسته رو گرفتم دستم :دی
بعد یارو گفت DS4 بود یا DS3 یوشیدا هم خر خنده زد و از جواب دادن طفره رفت ! :دی
به نظر میرسه همچنان در دست ساخت باشد :-/ :دی

New Uncharted اینطور که Geoff الان تو توئیترش گفته U4 ـه! یعنی اون قضیه Spin-Off منتفی ـه.

من برنامه از دست دادم انقدر خسته بودم حد نداشت .:d

خوب برسیم به نظر چی میگین شما ها برنامه به این عالی بود خود معرفی UNCHARTED به اندازه کلی mind blow بود اینجا مشکل شما این بود ::d

too much hype! :d

images

از اول هم مشخص بود وقتی امشب ملت مثل چی چی تو صف خرید PS4 هستن نمیان چند صد تا IP نشون بدن همین UNCHARTED هم نشون دادن من کف کردم .:d

انتظار من که تا اینجا براورده شده شما میتونین اون بار خر بیارین پایین تا گاری حرکت کنه .:d

به شخصه اگه tlou 2 معرفی می شد بیشتر خوشحال می شدم تا انچارتد جدید ! IP رو چلوندن ول نمی کنن ، TLOU که جای مانور بیشتری داشت . به هر حال امیدوارم بازی موفقی از اب در بیاد . احتمالا هم همون قضیه اتلانتیس درست از اب درمیاد !

فقط دژاوو میشن رو عشقه !

همین از همه بهتر بود !‌

این رو هم بگم شاید تو تریلر ارزشی نداشته باشه ولی برای فن های این سری مثل دیدار با خداست !

میدونم دیره ولی امدن انچارد را به کنسول PS4 تبریک میگم به فن ها و دوستداران این بازی شاهکار :x

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or