مراسم لانچ PS4

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
23617374621549534632.png

شروع مراسم: جمعه ساعت 7:30 صبح (به وقت ایران): Countdown

استریم:

UStream
Twitch - به زودی ...

پ.ن: حدس و گمان:
هیچ ایده ای ندارم! اما مطمئنا شب/روز خاطره انگیزی میشه!

Let the hype begin!

خب اینم از لانچ ، حیف شد که خبری از دموی جدید ORDER 1886 نشد :( اصلا جالب نبود ، خدایی حیف ما نیست که الان اینجاییم ؛ خدایی نفر اول باید یکی از همین بچه های بازیسنتر کنسولو میگرفت نه اون ...... !!!!!!! ولی Uncharted4 خیلی بهم حال داد ، اول فک کردم شماره دار نیست ولی وقتی اون 4 تا خط رو پیشونیه جمجمه رو دیدم مطمئن شدم
هنوز فک کنم اسپین آف باشه ها!! :-؟

یعنی واقعا آنچارتد براتون کافی نبود؟:|
همین که مطمئن شدم TLG واقعا در دست ساخته و به احتمال زیاد برا PS4 میاد خودش خیلیه!

فقط همین بازی آنچارتد واسه من بس بود تا PS4 بخرم ... نمیدونم شماها که سونی فن هستین دیگه چرا:)

نمیدونم والا ... دوستان فکر کردن مراسم e3 هستش انگار ... والا ناتی داگ چیزی که هیچکی فکرش رو نمیکرد ...اومد مغز من یکی رو ترکوند ...

حالا من از ساعت 8 صبح دیروز بیدارم ... دوستانی که 6 و 7 از خواب بیدار شدن چرا انقدر شاکین ...

گیم پلی ...order ... اخه کی همچین برگ برنده ای رو خرج همچین مراسم جزئی و ساده ای میکنه ... من که از اولم علاقه ای به دیدن گیم پلی این بازی توی این مراسم کوچیک نداشتم

تا حالا جمعه تا ساعت 8:30 شب کلاس نداشتی که بدونی ما دانشجوهای مملکت چه سختی ها که نمیکشیم :-" :دی
والا ما رو هر ترم 6 روز هفته واسمون کلاس میزاشتن، ولی دیگه جرات نداشتن جمعه... :d
فقط یه استاد داشتیم پروازی بود و وقتشم پر بود، اونو چون خودمون دوس داشتیم باهاش درس داشته باشیم هماهنگ کردیم جمعه ها رفتیم :d

دوستان دیگه زیادی دل خودشون رو صابون زده بودن. انتظار داشتین بیان اینجا چیکار کنن مثلا؟ والا به نظرم همین که یه آنچارتد هم معرفی شد خودش خیلی بود. تو مراسم لانچ میخواستین بیارن TLG نشون بدن؟! اگه اینطور انتظاری داشتید برید بگیرید بخوابید :دی
حالا حوصله ندارم چند روز بگردم ازت نقل قول بیارم :دی ولی این انتظارت را همکه روی ps4 بیاد روش اصلا حساب کتاب نکن :دی مصاحبه های اخیر فیل اسپنسر را دیده باشی چنین انتظاری نخواهی داشت :دی
حالا من یه حرفی زدم تو چرا بصورت نامحسوس آمپر میزنی بالا :دی شما هم لطف کن بورو بگرد نقل قول پیدا کن :دی

به جنبه ی مثبت موضوع نگاه کنید: PS4 لانچ شد! :-" :d

بریم برای هایپ VGA! :-"
:d

عجب!تو مراسم لانچ ناتی داگ بازی معرفی کرده اینا ناراضی هستن!جمعش کنین بابا!!:|
ولی من از بن شدن بهروز حمایت میکنم:| :دی

الن دیگه کم کم ... وقتشه غول های دو کنسول با هم شاخ تو شاخ شن .... و این ایندی ها و اسپین اف ها رو پشت سر بزاریم

الان نسل بعد شروع شده دیگه؟:d یعنی از امروز هر چی از بازی های دیروز به قبل اسم ببریم باید بگیم نسل قبل؟:d

اون آنچارتد رو یک تیزر نیم دقیقه ای داشت که بعدا هم میتونستید ببینید من که بعد تبلیغات دیگه قطع کردمش! منتظر نمایش TEW بودم که نشون ندادن!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or