مراسم لانچ PS4

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
23617374621549534632.png

شروع مراسم: جمعه ساعت 7:30 صبح (به وقت ایران): Countdown

استریم:

UStream
Twitch - به زودی ...

پ.ن: حدس و گمان:
هیچ ایده ای ندارم! اما مطمئنا شب/روز خاطره انگیزی میشه!

Let the hype begin!

برا من که همون آنچارتد و متال گیر بس بود ! فکرشم نمیکردم باز چیزه جدیدی معرفی بشه ! E3 که نیست ! کنفرانس نی فقط مراسم لانچ بود اونم از یه شبکه ی تلوزیونی پخش میشد

من که کیف کردم خیلی هم خوشم اومد ... یه بازی از ناتی داگ ما رو تا اخر نسل هم بس است ...

تازه جف هم گفت دنباله گریتنس اویتز رو در vgx میبینیم ...

کلا فوق العاده بود برای من به خصوص تریلر نهایی

یه گیم پلی از The Order میخواستیم با Gears Collection که هیچ کدوم نشد که بشه :|
مگه خله اینجا پای گیرز رو بیاره وسط آخه :)) زمانهای بهتری هست واسه اینکا ... من که 80 درصد مطمئنم میاد رو PS4 :دی

خب اینم از لانچ ، حیف شد که خبری از دموی جدید ORDER 1886 نشد :( اصلا جالب نبود ، خدایی حیف ما نیست که الان اینجاییم ؛ خدایی نفر اول باید یکی از همین بچه های بازیسنتر کنسولو میگرفت نه اون ...... !!!!!!! ولی Uncharted4 خیلی بهم حال داد ، اول فک کردم شماره دار نیست ولی وقتی اون 4 تا خط رو پیشونیه جمجمه رو دیدم مطمئن شدم

:bighug::bighug: شروع نسل جدید رو به همه گیمرها تبریک میگم :bighug::bighug:

فقط مراسم لانچ بود که ما خوذمون رو هایپ کرده بودیم :d (عبرتی بشه و دیگه از این کارا نکنیم :d )

من که کیف کردم خیلی هم خوشم اومد ... یه بازی از ناتی داگ ما رو تا اخر نسل هم بس است ...

تازه جف هم گفت دنباله گریتنس اویتز رو در vgx میبینیم ...

کلا فوق العاده بود برای من به خصوص تریلر نهایی

فقط همین بازی آنچارتد واسه من بس بود تا PS4 بخرم ... نمیدونم شماها که سونی فن هستین دیگه چرا:)

چقدر شلوغش میکنید !؟
خودِ یوشیدا گفت که خیری نیست !! بعد هم جشن لانچ بود !!!! مراسم رو نمایی از همه ی آیپی های سونی نبود که :| :دی :|

من فقط میخوام بهروز بن بشه همین :bighug: :دی

یه سری هم انگار انتظار دارن سورپرایز کوجیما این باشه که بیاد MGS VI رو معرفی کنه یا بگه GZ کلاً انحصاریه 8-|

تنها بخش های جالبش DLC TLOU و Uncharted جدید بود. غیر از اینا دیگه هیچی نداشت.

آها کریس آنجل هم بود :دی کلا Spike TV خیلی لول ـه =))

امروز جمعه ـست دوست عزیز :d
تا حالا جمعه تا ساعت 8:30 شب کلاس نداشتی که بدونی ما دانشجوهای مملکت چه سختی ها که نمیکشیم :-" :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or