Behrooz کاربر سایت Nov 8, 2013 #1 شروع مراسم: جمعه ساعت 7:30 صبح (به وقت ایران): Countdown استریم: UStream Twitch - به زودی ... پ.ن: حدس و گمان: هیچ ایده ای ندارم! اما مطمئنا شب/روز خاطره انگیزی میشه! Let the hype begin!
شروع مراسم: جمعه ساعت 7:30 صبح (به وقت ایران): Countdown استریم: UStream Twitch - به زودی ... پ.ن: حدس و گمان: هیچ ایده ای ندارم! اما مطمئنا شب/روز خاطره انگیزی میشه! Let the hype begin!
Sɯαsƚikα April 26 , 2016 کاربر سایت Nov 15, 2013 #556 من که به چیزی که میخواستمـ و انتظار داشتمـ رسیدم الان همـ هر چی دوست دارن نمایش بدن :d امتیاز ـه من به مراسمـ 10 -10 :d
من که به چیزی که میخواستمـ و انتظار داشتمـ رسیدم الان همـ هر چی دوست دارن نمایش بدن :d امتیاز ـه من به مراسمـ 10 -10 :d
arnino کاربر سایت Nov 15, 2013 #559 اوووف یوشیدا گفت اپیک نکنه منظورش اپیک گیمز بود!؟ لست گاردین ام که پیچوند باز ولی مثکه سال دیگه میاد چون گفت کنترلر رو برداشتم واسه بازی
اوووف یوشیدا گفت اپیک نکنه منظورش اپیک گیمز بود!؟ لست گاردین ام که پیچوند باز ولی مثکه سال دیگه میاد چون گفت کنترلر رو برداشتم واسه بازی
Behrooz کاربر سایت Nov 15, 2013 #561 bend داره برای PS4 بازی میسازه. "Panic" توصیفش کرد. TLG هم چرت و پرت گفتن!
Dreamy کاربر سایت Nov 15, 2013 #562 یعنی انقدر وضعیت TLG رو هواست که نتونست قعطی بگه کنترلر PS4 بوده یا PS3? کاش حداقل تایید میشد که رفته واسه PS4:d
یعنی انقدر وضعیت TLG رو هواست که نتونست قعطی بگه کنترلر PS4 بوده یا PS3? کاش حداقل تایید میشد که رفته واسه PS4:d
FaRd!N Nothing as it Seems کاربر سایت Nov 15, 2013 #566 من فقط در صورتی Mind Blow میشم که یه گیرز معرفی بشه
The End Of Ps کاربر سایت Nov 15, 2013 #567 یوشیدا گفت لست گاردینو بازی کرده ولی لو نداد با دسته ی 3 یا 4 :d