Behrooz کاربر سایت Nov 8, 2013 #1 شروع مراسم: جمعه ساعت 7:30 صبح (به وقت ایران): Countdown استریم: UStream Twitch - به زودی ... پ.ن: حدس و گمان: هیچ ایده ای ندارم! اما مطمئنا شب/روز خاطره انگیزی میشه! Let the hype begin!
شروع مراسم: جمعه ساعت 7:30 صبح (به وقت ایران): Countdown استریم: UStream Twitch - به زودی ... پ.ن: حدس و گمان: هیچ ایده ای ندارم! اما مطمئنا شب/روز خاطره انگیزی میشه! Let the hype begin!
Boss Loyal Member Nov 15, 2013 #572 الان من باید فکر کنم که اینقدر تریلر و خبر کوجیما خفن ِ که انداختنش آخر ؟! یا مثل بقیه موارد می مونه !! پ VGA کی ـه؟ بیشتر... 7 دسامبر
الان من باید فکر کنم که اینقدر تریلر و خبر کوجیما خفن ِ که انداختنش آخر ؟! یا مثل بقیه موارد می مونه !! پ VGA کی ـه؟ بیشتر... 7 دسامبر
M Miniature Rose A Poor Man's Rose کاربر سایت Nov 15, 2013 #573 من که اصلا از Destiny خوشم نیومد , نمی دونم شما با وجود Killzone چطور خودتون رو برای این بازی توجیه می کنید .
من که اصلا از Destiny خوشم نیومد , نمی دونم شما با وجود Killzone چطور خودتون رو برای این بازی توجیه می کنید .
arnino کاربر سایت Nov 15, 2013 #576 آقا ازش اسم پرسدین گفت اپیک گیرز میاد من میدونم ولی الان چیزی نمیگن دستینی مسخره بود تریلرش چرا اینقد :/
آقا ازش اسم پرسدین گفت اپیک گیرز میاد من میدونم ولی الان چیزی نمیگن دستینی مسخره بود تریلرش چرا اینقد :/
END_BOY Tonight Is The Night کاربر سایت Nov 15, 2013 #577 این کوجیما رو دم به ثانیه نشون میده اخرشم معلوم نیست چی میخواد بگه حالمونو نگیره خوبه مثل توئیت 4 تا عکس غذا میزاره ضد حال میشه
این کوجیما رو دم به ثانیه نشون میده اخرشم معلوم نیست چی میخواد بگه حالمونو نگیره خوبه مثل توئیت 4 تا عکس غذا میزاره ضد حال میشه
kaizershauze AMOR CTPACTb 信念 RÊVES کاربر سایت Nov 15, 2013 #580 آخ جون بعدی هیدئوئه فقط نمیدونم تو 1 دقیقه چی میخوان نشون بدن !؟
ZのMBiE کاربر سایت Nov 15, 2013 #581 نوشته شده توسط A1irezaGamer: من که اصلا از Destiny خوشم نیومد , نمی دونم شما با وجود Killzone چطور خودتون رو برای این بازی توجیه می کنید . بیشتر... Killzone كه Epic fail كامل تشريف داره، Destiny خيلي بهتر هست.
نوشته شده توسط A1irezaGamer: من که اصلا از Destiny خوشم نیومد , نمی دونم شما با وجود Killzone چطور خودتون رو برای این بازی توجیه می کنید . بیشتر... Killzone كه Epic fail كامل تشريف داره، Destiny خيلي بهتر هست.