Behrooz کاربر سایت Nov 8, 2013 #1 شروع مراسم: جمعه ساعت 7:30 صبح (به وقت ایران): Countdown استریم: UStream Twitch - به زودی ... پ.ن: حدس و گمان: هیچ ایده ای ندارم! اما مطمئنا شب/روز خاطره انگیزی میشه! Let the hype begin!
شروع مراسم: جمعه ساعت 7:30 صبح (به وقت ایران): Countdown استریم: UStream Twitch - به زودی ... پ.ن: حدس و گمان: هیچ ایده ای ندارم! اما مطمئنا شب/روز خاطره انگیزی میشه! Let the hype begin!
arnino کاربر سایت Nov 15, 2013 #526 چرا ملت اون پشت اینقد ساکت وایسادن!؟ کرش معرفی نکنن خود لانچُ کوفتشون میکنم
Tidus کاربر سایت Nov 15, 2013 #533 یک قابلیت خیلی جالب رو برای دوربین PS4 نشون دادن که بر اساس حرکت چشم کار میکنه ، اینطور که من فهمیدم میتونیم شخصیت درون بازی رو از طریق حرکت چشم کنترل کنیم ! :d
یک قابلیت خیلی جالب رو برای دوربین PS4 نشون دادن که بر اساس حرکت چشم کار میکنه ، اینطور که من فهمیدم میتونیم شخصیت درون بازی رو از طریق حرکت چشم کنترل کنیم ! :d
arnino کاربر سایت Nov 15, 2013 #535 واسه اینگلیسی حرف زدن یوشیدا ام سابتایتل اینگلیسی میده عالیه این بشر
kaizershauze AMOR CTPACTb 信念 RÊVES کاربر سایت Nov 15, 2013 #538 آخ جون بانجی یوشیدا انگلیس حرف میزنه هم زیرنویس میخواد پ.ن: این آماندا سردش نمیشه !؟
Dinosaur Loyal Member Nov 15, 2013 #540 نوشته شده توسط Behrooz: VGX چیه؟ پ VGA کی ـه؟ :d بیشتر... شاید چون دهمین سالش هست ، اسمش رو گذاشتن VGX ! X = 10
نوشته شده توسط Behrooz: VGX چیه؟ پ VGA کی ـه؟ :d بیشتر... شاید چون دهمین سالش هست ، اسمش رو گذاشتن VGX ! X = 10