مراسم لانچ PS4

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
23617374621549534632.png

شروع مراسم: جمعه ساعت 7:30 صبح (به وقت ایران): Countdown

استریم:

UStream
Twitch - به زودی ...

پ.ن: حدس و گمان:
هیچ ایده ای ندارم! اما مطمئنا شب/روز خاطره انگیزی میشه!

Let the hype begin!

فردا بری بازار پشت ویترین یهPS4ببینی بنده که به شخصه همونجاsucide میکنم :دی
پ.ن:این عکس چه بازیی هست؟ همینطوری داشتم تو نت میگشتم دیدم زده xbox one ,ps4
عجب چیزیه:-o
Rexy.jpg

حواست باشه بهترین راه برای Sucide اینه که یه نارنجک بندازی تو مغازه، دو تا از صاحاب مغازه ها + خودت با هم برید تو هوا! اینجوری یه تروفی هم میگیری حداقل :|

منم الان بیدار شدم ترسیدم بخوابم دیگه نتونم بیدار شم :d بریم نمازمون رو بخونیم بعد منتظر رستگاری خود شویم :bighug: (این رمان خلا موقت هم هر چقدر میخونم تموم نمیشه)

دقایق به شدت کند میگذره !!! دقت کردید ؟؟؟

مثل اینکه امروز تاریخ عرضه رو اعلام کنن

2013-11-1416_25_37-ga3hde4.png

کاش اونجا بودم ... چه شور و حالی داره الان اونجا

92149454559412641415.png

BZE73C7CQAAh1um.jpg:large

Just heard Kevin Pereira on the DeathSquad podcast leak some info regarding one of the big surprises tonight. He said it has to do with bringing back one of the biggest Sony exclusives, and has to do with space...I'm drawing blanks, y'all have any ideas what the announcement could be?

آخرین ویرایش:
آقا منم الان بیدار شدم.طاعات و عبادات دوستان قبول باشه.خبری چیزی نشد.یعنی فقط توی این مراسم بگن Onimusha 5 دیگه تا 1سال بازی جدیدی نمیخوام

یک مرد یک لینک درست حسابی بده حداقل از مراسم فیض ببریم PS4 که نمیتونیم بگیریم ):

این آریا با اون پستش در مورد کراش خواب و خوراک رو از من گرفت :| هرچی زور زدم بخوابم مشد که نشد! الان اگر کراش تایید نشه فکر کنم یه بلایی سر خودم میارم :((
به احتمال 99% هم نمیشه :((

ولی به هر حال من کراش میخوام :((
---
راستی 20صفحه قبل یه پست دادم با 40 تا غلط املایی:-" به خاطر عصبانیت نبودا :دی با موبایل تایپیدم برای همین انقدر داغون شد:-"

هِلو بهروز :دی

آقا یه Crash معرفی کنن، تریلر MGSV هم خوب از آب در بیاد، اون بمب هم بمب باشه سیگارت نباشه :دی:|
این بیدار موندن تا صبح و خستگی و گشنگی ما رفع شه بدش بریم بخوابیم به امید خرید PS4

این آریا با اون پستش در مورد کراش خواب و خوراک رو از من گرفت :| هرچی زور زدم بخوابم مشد که نشد! الان اگر کراش تایید نشه فکر کنم یه بلایی سر خودم میارم :((
به احتمال 99% هم نمیشه :((

ولی به هر حال من کراش میخوام :((
---
راستی 20صفحه قبل یه پست دادم با 40 تا غلط املایی:-" به خاطر عصبانیت نبودا :دی با موبایل تایپیدم برای همین انقدر داغون شد:-"

به امید معرفی Crash بیداری ؟ :-s آخی بمیرم :d
سونی اگه چنین سورپرایزی داشته باشه نمیاد که توی تریلر لو بده :d اینا توهمات Ultra فانتزیه :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or