مراسم لانچ PS4

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
23617374621549534632.png

شروع مراسم: جمعه ساعت 7:30 صبح (به وقت ایران): Countdown

استریم:

UStream
Twitch - به زودی ...

پ.ن: حدس و گمان:
هیچ ایده ای ندارم! اما مطمئنا شب/روز خاطره انگیزی میشه!

Let the hype begin!

اخ اخ چه سلامیم میکنه!!!:-s

پ.ن:هر شاهکاری میسازین بسازین .فقط سبک پلتفرمر نسازین(ستاد تضعیف روحیه ی بعضیا :دی )

----

توصیه میکنم کمربندا رو ببنید.چون فردا میریم فضا...:دی

جک ترتون شخصا فرانسیس رو دعوت کرده به مراسم! :bighug: :d

New York playstation event vlog! - YouTube

یه عکس هم با رندی پیچفورد تو هتل مربوط به مراسم گرفته: :d

81946475415398648169.png

یه ویدیو قبلا آپلود کرده بود از آنباکسین PS4، که مال خودش نبود کنسول. حالا ببین سونی براش چی فرستاده: :d

56732434583933174758.png

خوب کم کم داریم به زمان مورد نظر نزدیک میشیم از طرفی ملت هم اونور دارن اماده میشن :d

57166967260105784284.jpg

بچه ها اگه شد یه نفر بیاد Highlight های مراسم رو برامون اخبار کنه خیلی خوبه چون شاید بعضی ها(مثل من که ترافیک کم دارن:d) نتونن برن مراسم رو زنده رو تماشا کنن...

4200
GameStop stores holding PlayStation 4 launch events

آیـا آنـانی که تا خود صبح و شروع ـه مراسمـ نمیخوابند
با آنانی که هم اینک در خواب ناز میباشند برابرند ؟! (:| :d

آیـا آنـانی که تا خود صبح و شروع ـه مراسمـ نمیخوابند
با آنانی که هم اینک در خواب ناز میباشند برابرند ؟! (:| :d

من که کلاً شبا بیدارم ! :دی ولی الان هرکاری می کنم بخوابم حداقل یه ساعتی خوابیده باشم اما نمیشه :دی تمامی جوارح و جوانحم دارن میگن بگیر بخواب اما خوابم نمی بره.
لامصب خبریم نیست ! انگار تو نیویورکم همه خوابن :دی خلاصه اینکه ما که هستیم فعلاً :دی

این عکس مال دیروز ِ اما خب واسه هایپ خوبه :دی ( فکر کنم کوجیما از یه سالگی این شکلی بوده، با عکس شناسنامه اش مو نمی زنه !! ایشالا که تا 12 سالگی همین شکل باشه و همیشه بگه دیگه MGS نمی سازم باز بسازه :دی )

آخرین ویرایش:
خوب موقعی هم لایو استریم دارن :دی صبح 7 به بعد سرعت و پینگ در بهترین حالته برای نگاه کردن :دی الانم که یوشیدا داره نک بازی میکنه، تو تویچ هم داره استریم میکنتش :))

من که کلاً شبا بیدارم ! :دی ولی الان هرکاری می کنم بخوابم حداقل یه ساعتی خوابیده باشم اما نمیشه :دی تمامی جوارح و جوانحم دارن میگن بگیر بخواب اما خوابم نمی بره.
لامصب خبریم نیست ! انگار تو نیویورکم همه خوابن :دی خلاصه اینکه ما که هستیم فعلاً :دی
حالا باز خوبه تو میخوای بیدار بمونی. من بدبخت که باید ساعت 6 بخوابم تا بعد از ظهر پاشم امتحانم رو بخونم چی بگم :| :دی

حالا باز خوبه تو میخوای بیدار بمونی. من بدبخت که باید ساعت 6 بخوابم تا بعد از ظهر پاشم امتحانم رو بخونم چی بگم :| :biggrin1:

یعنی 6 می خوای بخوابی، بعد از ظهر پاشی ؟ خب 8 بخواب یعنی می خوای نیم ساعت قبل مراسم بخوابی ؟ :| اگه سونی می دونست همچین بشر هایی این موقغ با این دُشواری می خوان فقط بشینن لانچ کنسولشون رو ببینن و بعدشم 3 برابر قیمت جهانی پول بابتش بدن مطمئن باش ما اونجا بودیم :دی

آخرین ویرایش:
من که پولشو ندارم فعلا...میذارم خرداد یا تیر سال بعد امتحانای دانشگا تموم شد میگیرم. تا اون موقع قیمت خود کنسول و بازیاش از نجوم و فضا به زمین نزدیکتر میشه. بازی انچنانی هم که فعلا نداره.
بریم بخوابیم بابا. لانچ سیخی چند. البته واسه اونیکه برنامه ریزی کرده واسه خریدش یا پیش خرید کرده واقعا لانچ جذابیه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or