مراسم لانچ PS4

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
23617374621549534632.png

شروع مراسم: جمعه ساعت 7:30 صبح (به وقت ایران): Countdown

استریم:

UStream
Twitch - به زودی ...

پ.ن: حدس و گمان:
هیچ ایده ای ندارم! اما مطمئنا شب/روز خاطره انگیزی میشه!

Let the hype begin!

من همیشه آرزوم این بوده که یه IP از MG ساخته بشه با شخصیت The Boss کبیر !! حتی خود کوجیما هم علاقه اش رو در این زمینه ابراز کرده بود خیلی وقت پیش !!
با اینکه امکانش خیلی خیلی کمه ! یا اصلاً امکان نداره !

اما خب اینجا همه از رویا و آرزوهایی که می دونن حقیقت نداره صحبت می کنن پس اینم از رویای من :|:دی

کوجیما یا معنی هایپ رو نمیدونه یا واقعاً خبری هست ! :دی در حالت معمولی باید حداکثر یه مأموریت اضافه یا مثلاً Skin مخصوصاً Solid Snake یا Old Snake به صورت انحصاری برای PS4 بیاد ، ولی اینا یه جوری پیاز داغش رو زیاد میکنن که آدم فکر میکنه قراره بمب اتم بترکه ! :دی
من که کلاً همون تریلر بازی هم برام کفایت میکنه و دارم برای دیدنش لحظه شماری میکنم !

کوجیما یا معنی هایپ رو نمیدونه یا واقعاً خبری هست ! :biggrin1: در حالت معمولی باید حداکثر یه مأموریت اضافه یا مثلاً Skin مخصوصاً Solid Snake یا Old Snake به صورت انحصاری برای PS4 بیاد ، ولی اینا یه جوری پیاز داغش رو زیاد میکنن که آدم فکر میکنه قراره بمب اتم بترکه ! :biggrin1:
من که کلاً همون تریلر بازی هم برام کفایت میکنه و دارم برای دیدنش لحظه شماری میکنم !

کلاً ژاپنی ها معنی هایپ رو نمی دونن ! اون سری که یادته می گفتن مجله Famitsu یه سری اطلاعات خفن می خواد از MGS بده ؟! :دی بعد معلوم شد یه نسخه مسخره از موبایل رو می خوان چیکار کنن و از این حرفا :دی فک کنم بمبش Collection HD ـیه تمام MGS ها بر روی PS4 ـه، فعلاً که کونامی گیر داده به کالکشن متال گیر می خواد تا جایی که جا هست پول در بیاره :دی

مشکل اینه که من می خوام بخوابم صبح بلند شم اما مطمئنم تا 6 صبح اینجام :|:دی خیلی دوست داشتم سرحال و آعوش باز تریلر MGS رو دانلود کنم :دی

کوجیما یا معنی هایپ رو نمیدونه یا واقعاً خبری هست ! :دی در حالت معمولی باید حداکثر یه مأموریت اضافه یا مثلاً Skin مخصوصاً Solid Snake یا Old Snake به صورت انحصاری برای PS4 بیاد ، ولی اینا یه جوری پیاز داغش رو زیاد میکنن که آدم فکر میکنه قراره بمب اتم بترکه ! :دی

البته من نمیدونم از GZ دیگه چی مونده که بخوان نشون بدن! :| :d از 4 5 ساعتش تا حالا یه 2 ساعتیش رو نشون دادن! :| :d

کوجیما هم معلوم نیست چجوریه! میره بازی رو تو کنفرانس ماکروسافت نشون میده محتوای انحصاری برای PS میذاره! :|

وای خدا خسته شدیم کی فردا مییشه! :| :d

ای کسانی که سبک پلتفرمر رو آدم حساب نمیکنید، بدانید و آگاه باشید که در گمراهی آشکارید :|
واقعا چرا فکر میکنید این سبک چیز چرتیه و الان کلاس کاریه ND بالاتر از این حرفاست که کراش بسازه؟ :|
این رو فقط چون بحثه کراشه نمیگم، ولی من خودم واقعا حمایت میکنم که ND به جای آنچارتد و آخرین ما ، کراش و یا جک بسازه! حتی از یه IP جدید پلتفرمر هم حمایت میشه! :دی

از اون نک هم سو ایتفاده نکنید و نگید این سبک این روزا طرفدلر نداره و کراش جدید آخرش اینجوری میشه، شما همون نک رو بربد با کراش های PS1 (سه نسل قبل! ) مقایسه کنید، میبینید که از هیچ نظری غیر گرافیک از اونا سرت که نیست هیچ، به گرد پاشم نمیتونه برسه! :دی
خواستید مثال بزنید،SMG رو مثال بزنید اگر راست میگید :p

آخرین ویرایش:
من خیلی امیدوارم که یه Prequel از God of War معرفی بشه، که داستانش قبل از اینکه Kratos خدمتکار(:d) Ares شده باشه اتفاق بیفته.
حالا اگه تو این مراسم هم معرفی نشد مسئله ای نیست. در کل این یکی از Fanboy dream های منه.:d:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or