مراسم لانچ PS4

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
23617374621549534632.png

شروع مراسم: جمعه ساعت 7:30 صبح (به وقت ایران): Countdown

استریم:

UStream
Twitch - به زودی ...

پ.ن: حدس و گمان:
هیچ ایده ای ندارم! اما مطمئنا شب/روز خاطره انگیزی میشه!

Let the hype begin!

MGS 1 Remake برای PS4 ...

boom! :d

وقتی خواب بودی من به این موضوع فکر کردم :| به این میگن یه بمب بالستیک خووووب :دی

پ.ن : علی من می دونستم تو عمراً نمی ری بخوابی :))

How about MG 1 remake ؟!

بازم واسم از اینا بگید =p~

7:30ـه آقا! شایعه درست نکنید :دی

یعنی گیم پلی The Order رو خواهیم دید؟ :دی آیا پشم ریزون خواهد شد؟ :دی Gears of War Collection ایا؟ :دی متال گیر هم که You tell me :|

یه یاد و احترامی هم بکنیم از نسل قبل ... که در اخرین دقایقش به سر میبریم .... نسلی که الان میگیم بازی های نسل های قبل خیلی جذاب تر و دلنشین تر بودن ... ولی بعد چند سال میفهمیم ... چه نسل فوق العاده با بازی های استثنایی و جذابی بود ... و به خوشی ازش یاد میکنیم ...
Same say this is the last console gen. To quote a favourite, if this is going to be our end, I would have us make such an end, to be worthy of remembrance
.

iUPNM0Hg9F5n2.gif

الان که همه جو متال گیر دارن اینم تقدیر از نوع متالگیریش

- - -ویرایش - - -

وقتی خواب بودی من به این موضوع فکر کردم :| به این میگن یه بمب بالستیک خووووب :دی

پ.ن : علی من می دونستم تو عمراً نمی ری بخوابی :))

بازم واسم از اینا بگید =p~

امید چرا صفحه سیاه هست هنوز شروع نشده !

این آریا کجاست ؟ این Crash انداخت به جون ما خودش رفت گرفت خوابید ؟ :دی

امید چرا صفحه سیاه هست هنوز شروع نشده !

7:30 شروع میشه حسین

به امید معرفی Crash بیداری ؟ :-s آخی بمیرم :d
سونی اگه چنین سورپرایزی داشته باشه نمیاد که توی تریلر لو بده :d اینا توهمات Ultra فانتزیه :d
دقیقا میدونم چه حال و روزی خواهم داشت بعد از کنفرانس ...:(( ولی باور کن نمیشه! توهماتش خیلی خفن و مستنده :-"
البته من تا VGA به این کراش امید خواهم داشت! :-" اونجا هم معرفی نشد میریم تو کار دپرس شدن :((

های :دی

تصمیم گرفتم امتحان رو بسپارم به امون خدا و بیدار بمونم و مراسم رو ببینم :دی ببینم غیر از این لینک جای دیگه توی توییچ استریم نمیکنه ؟!

پ.ن: بهروز حدسی چیزی نداری ؟! :دی
پ.ن2: امیر تو هم که بیداری :-"
از قدیم گفتن، چو PS نباشد تن من مباد! :d در بدترین شرایط هم باید خودم رو به کنفرانس برسونم! :-" فقط مشکل اینه که احساس میکنم سرعت ترکیده و شاید نشه دید کنفرانس رو :|
الانم دارم این ویدیو Greatness Awaitsـی که ملت از توش کراش رو یافتیدن دانلود میکنم! :-" فکر کنم I:SS بره برای بعد از کنفرانس! :((

من مدرسه میرفتم این ساعت بیدار نمیشدما :| :دی

وای به حال بعضی ها اگه مراسم اونقدری که هایپ کردن نباشه :-w

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or