مدیر عامل شرکت سونی، Jack Tretton در مصابحهی خود با سایت IGN از شایعات موجود دربارهی عرضهی نسل بعدی کنسول PlayStation صحبت کرد. وی هنگام پاسخ به سوالات IGN دربارهی شایعه معرفی PlayStation 4 در سال ۲۰۱۲ از کار همیشگی سونی بر روی آینده PlayStation سخن گفت و بیان کرد :
منبع :
ٰTretton در خاتمه بیان کرد :شرایطی که شما از نسل بعد و زمان عرضهی آن صحبت میکنید، بستگی به سلامت نسل فعلی و باقی برنامههای درحال اجرا دارد. در حال حاضر، تمرکز ما بر روی PlayStation 3 است و این در حالی است که کنسول دیگری (PS Vita) را برای عرضه در هفت روز آینده داریم. برای همین نمیخواهم دربارهی تلاش برای عرضهی فناوری جدیدی در آینده نزدیک فکر کنم. میخواهم تمام انرژیمان را بر روی بازار کنسولهایمان متمرکز کنیم که در حال برداشتن گامهای بلندی است. و بر روی PS Vita؛ که استحقاق پشتیبانی اختصاصی را دارد.
بدین معنا که PlayStation 4، با وجود تمام شایعات در پشت سرش در سال ۲۰۱۲ معرفی یا عرضه نخواهد شد.صادقانه بگویم، اجبار به صحبت در ارتباط با نسل بعدی سخت افزار در سال جاری من را پریشان میکرد!
منبع :

من موندم ماکرو و سونی تا کی میخواند تکذیب کنند ول کن هم نیستند یکی در میون میاند تکذیب می کنند حالا باز ماکرو بیخیال شده یکم انگار