مدیر عامل سونی : صحبت از عرضه‌ی PS4 در ۲۰۱۲ من را پریشان می‌کند!

پیوسته

کاربر سایت
مدیر عامل شرکت سونی، Jack Tretton در مصابحه‌ی خود با سایت IGN از شایعات موجود درباره‌ی عرضه‌ی نسل بعدی کنسول PlayStation صحبت کرد. وی هنگام پاسخ به سوالات IGN درباره‌ی شایعه معرفی PlayStation 4 در سال ۲۰۱۲ از کار همیشگی سونی بر روی آینده PlayStation سخن گفت و بیان کرد :
شرایطی که شما از نسل بعد و زمان عرضه‌ی آن صحبت می‌کنید، بستگی به سلامت نسل فعلی و باقی برنامه‌های درحال اجرا دارد. در حال حاضر، تمرکز ما بر روی PlayStation 3 است و این در حالی است که کنسول دیگری (PS Vita) را برای عرضه در هفت روز آینده داریم. برای همین نمی‌خواهم درباره‌ی تلاش برای عرضه‌ی فناوری جدیدی در آینده نزدیک فکر کنم. می‌خواهم تمام انرژی‌مان را بر روی بازار کنسول‌هایمان متمرکز کنیم که در حال برداشتن گام‌های بلندی است. و بر روی PS Vita؛ که استحقاق پشتیبانی اختصاصی را دارد.
ٰTretton در خاتمه بیان کرد :
صادقانه بگویم، اجبار به صحبت در ارتباط با نسل بعدی سخت افزار در سال جاری من را پریشان می‌کرد!
بدین معنا که PlayStation 4، با وجود تمام شایعات در پشت سرش در سال ۲۰۱۲ معرفی یا عرضه نخواهد شد.

منبع :

به نظر من سونی باید هرچه زودتر نسل بعد کنسولشو یعنی PS4 رو معرفی کنه,چون با این کنسول نسل حاضرش دربرابر رقبایی همچون Xbox360 به ناچار همیشه سر خم آورده و با افت کیفیت و گرافیک و همچنین کمبود بازی روبرو بوده! و اگه PS4 رو زودتر از Xbox720 معرفی و عرضه کنه اونوقت ماکروسافت xbox360 داره و سونی ps4 و در اون شرایط میتونه پیروز میدان بشه! اگر نه درحال حاضر اگه بخواد با این قول سخت افزار(Xbox360) مقابله کنه تنها راهش اینه که کلی هزینه کنه و دوباره چندتا انحصاری توپ بزنه,درود بر Xbox360 و Ps3
عزیزم کم خواب شدی ؟
یا اگه شوک هم خواستی درخدمتم ....

به نظر من سونی باید هرچه زودتر نسل بعد کنسولشو یعنی PS4 رو معرفی کنه,چون با این کنسول نسل حاضرش دربرابر رقبایی همچون Xbox360 به ناچار همیشه سر خم آورده و با افت کیفیت و گرافیک و همچنین کمبود بازی روبرو بوده! و اگه PS4 رو زودتر از Xbox720 معرفی و عرضه کنه اونوقت ماکروسافت xbox360 داره و سونی ps4 و در اون شرایط میتونه پیروز میدان بشه! اگر نه درحال حاضر اگه بخواد با این قول سخت افزار(Xbox360) مقابله کنه تنها راهش اینه که کلی هزینه کنه و دوباره چندتا انحصاری توپ بزنه,درود بر Xbox360 و Ps3
------------------
من بعید میدونم با این حرفاتون ps3 داشته باشین.

نیاز به یوزر جدید نبود Dastan جان !

چقدر متقاعد شدم من :| من موندم ماکرو و سونی تا کی میخواند تکذیب کنند ول کن هم نیستند یکی در میون میاند تکذیب می کنند حالا باز ماکرو بیخیال شده یکم انگار
ولی این E3 نشد E3 سال دیگه مگه قرار بود همین الان بیاد به IGN بگه :-/
به هرحال تو این یکی دوسال (2012 تا 2014) کنسول نسل بعد میاد حالا چه یکسری خوششون بیاد چه نیاد

ما ایرانیها خیلی باحالیم منطقمون اینه که اگه کنسول های نسل بعد بیان تو ایران وخیلی گرونن پس بهتره نیاد چشم مایکرو و سونی و تمام نقاط جهان میشینن هر چی ما گفتیم همون موقع بیاد مثلا 2020 خوبه یا اگه خواستین بریم بالاتر مثلا اون موقع بیاد ارزون تره نه واقعا نمیدونم چی بگم..........

آخرین ویرایش:
نسل جدید برای سونی بیشتر به کاووس .
اوابل ابن سونی روی کنسولش بیشتر ضررر کرده تا سود باید یکم سود کنه تا نسل بعدی عرضه کنه حالا بکم عقب بمونه مشکلی نیست :d

خوب درک میکنم خیلی از دوستان رو مثل من که تازه PS3 خریدن.
منم امسال برای اولین بار کنسول خریدم هم X360 و هم PS3 ! اما باید بگم اصلا ناراحت نمیشم که نسل بعد معرفی بشن.
با اینکه با نرخ فعلی ارز حداقل یکی دو سالی نمیتونم کنسول جدید بخرم اما بازم ترجیح میدم تکنولوژی حتی بدون من هم سریعتر پیشرفت کنه.

هرچند امسال کاملا ناامیدم که نسل بعد رو ببینم ، سونی که امکان نداره ، مایکروسافت هم زیره ۲۰ درصده.
اما باز هم میگم بسیار خوشحال میشم.

مايکروسافت و سونی 2 غول بی چونو چرای بيزينس دنيا خوب میدونن که اگر ديگری کنسولی رو معرفی کنه نهايتاً اون هام هم بايد طی 1 سال آيندش کنسول خودشون رو معرفی کنن چون بدون شک عقب خواهند موند از ديگری

شک نداشته باشيد هر 2 در حال حاضر در حال کار بر روی کنسول های نسل بعد هستند و نیم نگاهی به هم دیگه دارند تا ببینن دیگری چیکار میخواد بکنه..

نهایت تا سال 2013 یکی پیش قدم خواهد شد.

معرفی کنسول جدید از طرف سونی = نابودی ویتا !
نمونش بعد از معرفی wii u توسط نینتندو الان فروش wii به شدت کاهش یافته
ولی اگر مایکرو زرنگ باشه کنسول نسل بعد معرفی کنه ضربه بزرگی به سونی میزنه
آخه ویتا کنسول دستیه و نسل بعد PSP فکر نمیکنم به بازار PS های شماره دار ربطی پیدا کنه :دی یه نسخه ی فرعیه دیگه :دی از لحاظ بصری هم از شماره ی 3 قویتر نیست که بخواد نسل بعدش به حساب بیاد :دی بعد الان شما Wii و Wii U رو مثال زدین هر دو کنسول خانگی هستن :دی
قبول دارم که شاید مثال این دوستمون زیاد درست نباشه اما کلیت حرفشون کاملا صحیح بود. (نظر شخصی)
به نظر من وقتی یه شرکتی به عظمت SONY با این همه طرفدار میخواد به محصول مهمی رو ارائه بده (مثل ویتا ، که خیلی ها منتظرش بودن) ، سعی میکنه حداقل یه سالی فاصله بندازه با یه محصول پرطرفدار دیگه (مثل PS4) !
بالاخره جیبه ملت باید پر بشه تا دوباره بشه خالیش کرد.
biggrin1.gif
آره خب منم قبول دارم :دی ولی اگه توی همین e3 هم بیاد معرفی کنه همون روز که عرضه نمیکنه حداقل تا بخواد عرضه بشه همون یه سال فاصله رو با ویتا خواهد داشت :دی

آخرین ویرایش:
آخه ویتا کنسول دستیه و نسل بعد PSP فکر نمیکنم به بازار PS های شماره دار ربطی پیدا کنه :دی یه نسخه ی فرعیه دیگه :دی از لحاظ بصری هم از شماره ی 3 قویتر نیست که بخواد نسل بعدش به حساب بیاد :دی بعد الان شما Wii و Wii U رو مثال زدین هر دو کنسول خانگی هستن :دی

قبول دارم که شاید مثال این دوستمون زیاد درست نباشه اما کلیت حرفشون کاملا صحیح بود. (نظر شخصی)
به نظر من وقتی یه شرکتی به عظمت SONY با این همه طرفدار میخواد به محصول مهمی رو ارائه بده (مثل ویتا ، که خیلی ها منتظرش بودن) ، سعی میکنه حداقل یه سالی فاصله بندازه با یه محصول پرطرفدار دیگه (مثل PS4) !
بالاخره جیبه ملت باید پر بشه تا دوباره بشه خالیش کرد. :دی

ما ایرانیها خیلی باحالیم منطقمون اینه که اگه کنسول های نسل بعد بیان تو ایران وخیلی گرونن پس بهتره نیاد چشم مایکرو و سونی و تمام نقاط جهان میشینن هر چی ما گفتیم همون موقع بیاد مثلا 2020 خوبه یا اگه خواستین بریم بالاتر مثلا اون موقع بیاد ارزون تره نه واقعا نمیدونم چی بگم..........
بشدت تاييد ميشه
اره ديگه همينه
بابا ماهاهم بخدا دلمون نميخواد نسل بعد به اين زوديا شروع بشه اما چكنيم كنسولا پير شدن چكنيم در مقابل pc كم اوردن چه كنيم نيتندو لعنتي كنسولشو رونمايي كرده و هزاران چكنيم ديگر
بنابراين ما نميتونيم به خودمون دروغ بگيم
بي شك مايكروسافت همين E3 رونمايي ميكنه سوني هم يا همين E3 يا E3 بعدي
گرچه منبع موسخي هست كه ميگه سوني هم همين E3 رونمايي ميكنه

تا E3 2013 معرفی نمیشه حالا تاریخ ریلیز که دیگه میره اواخر 2014 این ــــ اینم *

کلا اگه الانم اگه عرضه میشد ما باید چند میلیون میدادیم کنسول تا دو سه سال دیگه فک کنم باید ماشین بفروشیم کنسول بخریم

پس ما ایرانی ها باید از این خبرا خوشح بشیم بخایم موو کنیم نسل جدید با این اوضاع باید میلیونی پیاده شیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or