مدیر عامل سونی : صحبت از عرضه‌ی PS4 در ۲۰۱۲ من را پریشان می‌کند!

پیوسته

کاربر سایت
مدیر عامل شرکت سونی، Jack Tretton در مصابحه‌ی خود با سایت IGN از شایعات موجود درباره‌ی عرضه‌ی نسل بعدی کنسول PlayStation صحبت کرد. وی هنگام پاسخ به سوالات IGN درباره‌ی شایعه معرفی PlayStation 4 در سال ۲۰۱۲ از کار همیشگی سونی بر روی آینده PlayStation سخن گفت و بیان کرد :
شرایطی که شما از نسل بعد و زمان عرضه‌ی آن صحبت می‌کنید، بستگی به سلامت نسل فعلی و باقی برنامه‌های درحال اجرا دارد. در حال حاضر، تمرکز ما بر روی PlayStation 3 است و این در حالی است که کنسول دیگری (PS Vita) را برای عرضه در هفت روز آینده داریم. برای همین نمی‌خواهم درباره‌ی تلاش برای عرضه‌ی فناوری جدیدی در آینده نزدیک فکر کنم. می‌خواهم تمام انرژی‌مان را بر روی بازار کنسول‌هایمان متمرکز کنیم که در حال برداشتن گام‌های بلندی است. و بر روی PS Vita؛ که استحقاق پشتیبانی اختصاصی را دارد.
ٰTretton در خاتمه بیان کرد :
صادقانه بگویم، اجبار به صحبت در ارتباط با نسل بعدی سخت افزار در سال جاری من را پریشان می‌کرد!
بدین معنا که PlayStation 4، با وجود تمام شایعات در پشت سرش در سال ۲۰۱۲ معرفی یا عرضه نخواهد شد.

منبع :

نمیدونم چرا نسل قبل هم از این جور مصاحبه ها زیاد شنیده بودم در صورتی که در زمان اوج پلی استیشن 2 که تازه اونقدر ها هم مایکرو در اون زمان رقیب سر سختی براش نبود با توجه به تکذیب های مکررشون در e3 2005 کنسول بعدیشون رو معرفی کردن که البته انقدر تکذیب میکنن آدم باورش میشه که واقعا نمیخوان این کار رو بکنن نمیدونم به نظر من هم سونی حد اقل امسال معرفی نمیکنه ولی اگه مایرو سافت بیاد معرفی کنه .............

هیچ چیزی رو قطعی نمیشه گفت تا یکی میاد میگه ما منبع موثقی داریم که کنسول های نسل بعد معرفی میشن میان میگن دیدین گفتم امسال معرفی میشه و تا خبر تکذیب معرفی کنسول ها رو میشنون بر عکسش دیدید گفتم امسال معرفی نمیکنن منم نظرم اینه که احتمالش کمه امسال کنسول های نسل بعد رو معرفی کنن ولی قطعی نمیشه گفت با توجه به این همه شایعاتی که پیرامون این دو شرکت هست خصوصا مایکرو سافت .

آخرین ویرایش:
اگر انتظار دارین سونی مهمترین خبر E3 رو بیاد در مصاحبه با IGN لو بده سخت در اشتباه هستین..
اگر امسال PS4 رو معرفی نکنه قطعا سال 2013 اینکارو میکنه چون وحشتناک از ماکرو و نینتیدو عقب می افته..

به نظر من سونی باید هرچه زودتر نسل بعد کنسولشو یعنی PS4 رو معرفی کنه,چون با این کنسول نسل حاضرش دربرابر رقبایی همچون Xbox360 به ناچار همیشه سر خم آورده و با افت کیفیت و گرافیک و همچنین کمبود بازی روبرو بوده! و اگه PS4 رو زودتر از Xbox720 معرفی و عرضه کنه اونوقت ماکروسافت xbox360 داره و سونی ps4 و در اون شرایط میتونه پیروز میدان بشه! اگر نه درحال حاضر اگه بخواد با این قول سخت افزار(Xbox360) مقابله کنه تنها راهش اینه که کلی هزینه کنه و دوباره چندتا انحصاری توپ بزنه,درود بر Xbox360 و Ps3

من که میگم سونی اول نگاه میکنه به E3 2012 و نگاه میکنه نینتندو و ماکروسافت چه بازخوردی دریافت میکنن بعد اگه خیلی بازخورد ها خوب باشه و سونی ببینه وضع وخیم میشه میره برای TOKYO GAME SHOW کنسول جدیدش رو معرفی میکنه در صورتی که فشاری احساس نکنه میره برای همون E3 2013 تمام .

معرفی کنسول جدید از طرف سونی = نابودی ویتا !
نمونش بعد از معرفی wii u توسط نینتندو الان فروش wii به شدت کاهش یافته
ولی اگر مایکرو زرنگ باشه کنسول نسل بعد معرفی کنه ضربه بزرگی به سونی میزنه

معرفی کنسول جدید از طرف سونی = نابودی ویتا !
نمونش بعد از معرفی wii u توسط نینتندو الان فروش wii به شدت کاهش یافته
ولی اگر مایکرو زرنگ باشه کنسول نسل بعد معرفی کنه ضربه بزرگی به سونی میزنه
اره دیگه هر کمپانی باسه خودش سیاست داره ،سونی تو یک سال نمیتونه هدفش رو ،رو دوتا کنسول مرتمرکز کنه

اگر انتظار دارین سونی مهمترین خبر E3 رو بیاد در مصاحبه با IGN لو بده سخت در اشتباه هستین..
اگر امسال PS4 رو معرفی نکنه قطعا سال 2013 اینکارو میکنه چون وحشتناک از ماکرو و نینتیدو عقب می افته..
منم با حرف امین موافقم.اگر امسال تو نمایشگاه E3 سونی از PS4 رونمایی نکنه قطعا سال بعد اینکارو حتما انجام میده.

دقیقا یادم میاد که همین چیزهارو سال 2004 و 2005 سونی زیاد می گفت .اونموقع تازه psp (سال 2004) رو داده بودن بیرون و ps2 هم فروشش خوب بود بعد هم در e3 2005 معرفیش کردن ps3 رو .پس زیاد به حرفهای اینها توجه نکنید .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or