شایعه مدل جدید Xbox360 Slim

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Gartall

کاربر سایت
kotchip.jpg

سایت kotaku جدیدا تصویری از مادربورد جدید 360 نشون میده که همین طور که میبینید در تصویر به احتمال زیاد فقط یه چیپ روی مادربورد سوار هست .

این یه تکنولوژی جدید هست که cpu و gpu را در یک چیپ با هم ترکیب میکنه .
این تصویر :
thumb160x_clarkdale.jpg

(اگه یادتون بیاد اینو قبلا amd اعلام کرده بود که در اینده ی نزدیک قسد چنین کاری داره و حتی شاید در اینده روی pc ها هم اینکار بشه و میتونه بسیار مفید واقع بشه ) این عمل باعث میشه که مادربورد 360 کوچکتر بشه و دفع حرارت چیپ هم پایینتر بیاد .
همچنین گفته شده چیپ ( ترکیب cpu و gpu ) این مدل جدید 32 نانومتری خواهد بود و در نهایت احتمال داده شده همراه با ناتال xbox360 slim را شاهد باشیم .

http://kotaku.com/5495181/rumor-new-xbox-360-model-slims-down

• Like
Reactions: bardia67m
به نظر منم فیکه! :دی آخه حالا گیریم که درست باشه، مایکروسافت میاد توی کنسولش از فن Cooler Master استفاده کنه که نمیتونه حتی یه CPU ی پنتیوم 1 رو خنک کنه؟! :lol: تازه با وجود این فن، ازتفاع قاب کنسول باید 3 برابر بشه! :دی

چه جالب! این حرف رو یک ساعت پیش آریا تو پروفایلم گفته بود! چه تصادفی:دی

تو VG247 یکی گفته:

:lol:
نظر تو vg خیلی ناز بود:laughing::cheesygri:biggrin1:

360 همینطوریش -قشنگه- اسلیم میخواد چه کنه؟

Thats not an Xbox, its a Helicopter!
غلط املایی هم ک داره:دی

حالا جالبیش این میشه که ممکنه باعث کوچکتر شدن هارد بشه و ممکنه هاردهای قبلی بهش نخوره و این باعث میشه که شرکت سازنده یک پولی به جیب بزنه و همه روی بیارن به این کنسول Slim مانند جدیدشون :)

لطفاً تخیل خودتون رو وارد هیچ تاپیک ـی نکنید OK

اگر MS بخواد اسلیم رو در نظر بگیره حتماً به فکر هاردهای قدیمی هستش....شما حتی اگر به تصویر خوب دقت کنید جای MU رو کنار RF-Modul هستش رو میتونید ببنید
(بعید میدونم که حتی بدون جستجو در گوگل بدونید چی هستش و بتونید پیداش کنید!)

همه ی اینا که گفتی منظورت این بود FAKE ـه؟:دی زیر دیپلم حرف بزن بابا:دی

دقیقا :دی نظر منم همینه :دی

اگر حرف آخر رو اول میخواید...باید بگم که تصویر موجود با ذهنیت موجود تطابق نداره...کاری به وجود و عدم وجود اسلیم از سوی مایکروسافت ندارم.

این تصویر هم فقط یک Rumor هستش، وضعیت یک شایعه هم، همیشه روشن هستش

امین جان خلیل جان راست میگه به بخش درایو دقت کن تفاوت کیفیت عکس بین بخش فن با جای درایو مشهوده ونداشتن جای 4رم پیچ درایو .

البته چه بخوایم و چه نخوایم توی سری اسلیم DVD-Drive کنسول از سری Slot-load خواهد شد...این معنی رو میده که ظرفیت بیشتری برای باریک و کوچکتر شدن کنسول وجود خواهد داشت.

در مورد Ram ها هم چرا Ram ها هم وجود دارند که دقیقاً در کنار Die اصلی قرار داره...اگر به تصویر نگاه کنید یکی از Ram ها از زیر سینک بیرون زده (گوشه ی پایین سمت چپ سینک)

+++++++++++++++++

البته اگر ساخت اسلیم در کار باشه برای رفع مشکلات سخت افزاری نیست که بعضی از دوستان تصور دارند.
در سری Jasper و بخصوص در (revision) سری Kronos1 مشکلات گرمایی، سخت افزاری و همچنین Ball grid array حل شده
و آمار خرابی درصد قابل توجهی حتی بیش از انتظارات کاهش پیدا کرده.

percent_1251933324.jpg

پس اگر ساخت اسلیمی در کار باشه فقط از نظر تجاری و رقابتی در کاهش قیمت هستش

آخرین ویرایش:

اگر MS بخواد اسلیم رو در نظر بگیره حتماً به فکر هاردهای قدیمی هستش....شما حتی اگر به تصویر خوب دقت کنید جای MU رو کنار RF-Modul هستش رو میتونید ببنید
(بعید میدونم که حتی بدون جستجو در گوگل بدونید چی هستش و بتونید پیداش کنید!)

نمیدونستم برای نظر دادن باید از شما اجازه گرفت اینجا بخش شایعه است و همه میتونن نظر بدن
احیانآ شما توی MS کار میکنین که میایین نظر میدین که Fake میباشد؟؟؟
بنده نظر دادم و نظرم هم اینه که ms تازه رنگ خوشی دیده و سه چراغ را رفع کرده حالا معلوم نیست چه سیاست هایی در پیش گرفته که همه برن سمت این کنسول جدیدشون ( حالا یک Fake یا واقعی بنده نظر دادم )
شما هم بهتره به عنوان ناظم انجمن به جای زورگویی و پرخاشگری مقداری آرام تر باشین

بله! با توجه به سابقه ی درخشان این شرکت در زمینه ی تیغ زدن مردم، همچین احتمالی کاملا رد میشه! ;)
در ضمن اگه همچین تغییری بخواد روی مادربورد داده بشه، به احتمال زیاد Shape قاب کنسول هم تغییر میکنه! به نظر من اگه از همون اول، هارد 50$ رو نمی کرد تو یه قاب پلاستیکی و به قیمت 100$ بندازه به ملت، الان این بحث ها سر هارد پیش نمیومد! مثل PS3 که به راحتی میشه هازد رو از FAT برداشت و روی Slim گذاشت!
من اگه ناظم انجمن بودم، سعی میکردم کمتر طعنه بزنم و ملایم تر صحبت کنم!
پ.ن: امیدوارم پستم به دلیل داشتن یه سری حقایق تلخ، پاک نشه!

خوب اگه قرار باشه اسلیمی برای 360 باشه باید قیمت کنسول بشه 100$$ :دی و اون موقع قیمتش با PS2 برایری میکنه :دی

آخرین ویرایش:
این آتش ها همه از گور امین بلند میشه برید از اول تاپیک رو بخونید..

این عکس خیلی عجیبه اصلا اگر به خروجی های مادربرد دقت کنید با عقل جور درنمیاد..

به نظر من MS اگر بخواد مدل اسلیم بده حتما کاری میکنه که ناتال هم روش باشه وگرنه در شرایط حاضر که ماکرو خوب میفروشه و مشکل خرابیش هم کم شده عقلانی نیست که ریسک اسلیم رو انجام بده.

این آتش ها همه از گور امین بلند میشه برید از اول تاپیک رو بخونید..

این عکس خیلی عجیبه اصلا اگر به خروجی های مادربرد دقت کنید با عقل جور درنمیاد..

به نظر من MS اگر بخواد مدل اسلیم بده حتما کاری میکنه که ناتال هم روش باشه وگرنه در شرایط حاضر که ماکرو خوب میفروشه و مشکل خرابیش هم کم شده عقلانی نیست که ریسک اسلیم رو انجام بده.
منظورت منم؟! از اول خوندم! فکر میکنم یه پست به چه گندی رو جا انداختی....

نمیدونستم برای نظر دادن باید از شما اجازه گرفت اینجا بخش شایعه است و همه میتونن نظر بدن
احیانآ شما توی MS کار میکنین که میایین نظر میدین که Fake میباشد؟؟؟
بنده نظر دادم و نظرم هم اینه که ms تازه رنگ خوشی دیده و سه چراغ را رفع کرده حالا معلوم نیست چه سیاست هایی در پیش گرفته که همه برن سمت این کنسول جدیدشون ( حالا یک Fake یا واقعی بنده نظر دادم )
شما هم بهتره به عنوان ناظم انجمن به جای زورگویی و پرخاشگری مقداری آرام تر باشین

تخیل و نظرات الکی خوش، با حرف ها و نظرات منطقی دو چیز جدا از هم هستند، چیزی که همیشه در تاپیک های خبری بهش عادت کردید.

کجای حرف های من وجود داره که گفته باشم FAKE و یا جعلی؟!
تو خواندن مطالب دقت کنید از Rumor فقط استفاده کردم

Silent Death , Persian Creed
شما به عنوان یک User در این مقام نیستند که در مورد عملکرد و نوع برخورد یک ناظم در تاپیک تکلیف تعیین کنید.

در ضمن اگه همچین تغییری بخواد روی مادربورد داده بشه، به احتمال زیاد Shape قاب کنسول هم تغییر میکنه!

بله، اون که اصل ـش هستش...قاب کنسول از دوباره طراحی میشه

واسه چی پست منو نقل قول کردی ؟×!
من با فیک بودن خبر موافقم !

کار خاصی با پست شما نداشتم...چون تو نظر امین خان بودش، همین!

این آتش ها همه از !*@ میشه برید از اول تاپیک رو بخونید..

مراقب نوع صحبت کردن خودتون در تاپیک ها باشید، کاری نکنید که باعث قطع دسترسی (ها) بشه

این که این عکس فیک هست یا نه را کاری ندارم ولی هفته گذشته هم خبری منتشر شد که Steve Ballmer از طرف مایکروسافت در صحبت‌های خودش گفته بود که ممکنه یه طرح جدید از X360 در آینده عرضه بشه. من به شخصه احتمالش را زیاد می‌دونم که یه دیزاین جدید در راه باشه.

Source
نکته جالب تصویر تعداد بسیار کم سوراخ های پیچ اون هستش طوری که حتی تعادل بر قرار نمیشه
خلیل جون 360 که از خودمونه. هر کجا سوراخ میخواد فقط آمارشو بده:دی
images

اونجايي كه گفته"و دفع حرارت چیپ هم پایینتر بیاد" اينكه بده كه . توليده حرارت بايد پايين بياد يا دفع حرارت بايد زياد باشه تا دستگاه نسوزه.

آره منظورم را بد رسوندم . منظورم از دفع حرارتی کمتر همون تولید حرارت کمتره . یعنی وقتی چیپها مجتمع میشه فضای خیلی کمتری اشغال میشه و شما در یه فضای کوچکترین بهترین مکش حرارتی را خواهید داشت .

والا من ندیدم از دفع حرارت چیپ حرفی زده باشه! فرخ از کجا ترجمه کردی؟:دی
منظورم را بد رسوندیم ولی بالا توضیح دادم عین این کلمه را ننوشته ولی کل متن داره اینه میگه و همچنین خودت هم فکر کنی باید به این نتیجه برسی!

فرخ 32 نانومتری رو از کجا آوردی؟:دی

خبر را kotaku اپدیت کرده .
UPDATE - Removed erroneous information about Intel chipsets
که همون 32 نانومتری همراه با اون بود من خودم هم شک داشتم که چرا اینتل نوشته که خودشون هم پاک کردن .

این که این عکس فیک هست یا نه را کاری ندارم ولی هفته گذشته هم خبری منتشر شد که Steve Ballmer از طرف مایکروسافت در صحبت‌های خودش گفته بود که ممکنه یه طرح جدید از X360 در آینده عرضه بشه. من به شخصه احتمالش را زیاد می‌دونم که یه دیزاین جدید در راه باشه.

Source

خلیل جون 360 که از خودمونه. هر کجا سوراخ میخواد فقط آمارشو بده:دی
images

واقعاً X360 پتانسیل بالایی داره و سیاست های مایکروسافت که همیشه در راه ارتقاء این کنسول برای مخاطب هاش جذاب بوده.

:biggrin1:

++++++++++++++

یک سری از لینک تاپیک های خبری قدیمی در مورد اسلیم رو نقل میکنم برای دوستان، جالبند
27-09-2008
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=18117
29-01-2009
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=20349
24-08-2009
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?p=776653
27-08-2009
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=24484

یه تصویر دیگه بدست اومده که بدون هیتسینگ و وجود فقط یک چیپ را نشون میده (gpu و cpu در یک چیپ ) :

360mobo2.jpg.jpg

این خبر را تو eurogamer دیدم .

خلاصه حالا چه راست و درست منتظر تکذیب این تصاویر هم از طرف مایکروسافت باشید چون اگه درستم باشه با تائید این تصاویر به ضرر خودش تموم میشه .

آخرین ویرایش:
تصویر اولیه رو ویرایش کردم و جزئیات پورت های اون که میشه حدس زد (زدم) رو میگم

xbox360-valhalla2.jpg

1: دوتا کانکتور وجود داره، شاید شبیه eSATA باشه ولی با دقت میشه دید که SATA هستند. یکی از اون مربوط به درایو کنسول هستش و وجود دومی هنوز مشخص نشده و....

2: میشه حدس زد که این کانکتور مربوط به پورت USB هستش، مثل کنسول های حاظر که چنین کانکتوری پشت ـشون هست.

3 و 4: این دو باید خروجی کابل شبکه (RJ-45) و همچنین خروجی HDMI

5: از ظاهرش میشه گفت که خروجی تصویر AV هستش

6: این جالب تر از همه هستش...با ظاهری که داره میشه گفت که خروجی صدای Optical هستش

7: به خاطر محل قرار گیری که داره و ظاهر جدیدش میشه گفت که ورودی Power کنسول هستش

8: کانکتور جدید چهار پین برق Fan اصلی کنسول هستش که دو سیم اصلی ولتاژ اون از رنگش میشه گفت که 5 و 12 ولت هستش

9: یا کلید Eject هستش و یا کلید جستجوی دسته

10: برد RF-Modul هستش...ساده تر بگم همون برد کلید پاور جلوی کنسول که چراغ های سبز روشه

11: وظیفه ی شناسایی دسته ی کنسول داره، قبلاً قسمت بالای برد بودش

12: باید قسمت اتصال MU ها باشه...همون مموری کارت ها

13: تا اونجا که این قسمت رو میشناسم، وظیفه ی شناسایی وضعیت کنسول رو داره که افقی هست و یا عمودی که بسته به وضعیت ـش محل روشن شدن چراغ های کنسول تغییر میکنه

قسمت های قرمز رنگ کانکتورهای برق هستش که تعدادشون هم کم نیست، حال برای چی؟
قسمت های صورتی چامپرها هستند که دلیل وجودش رو هنوز نمیدونم!
اون سه قسمت سیاه هم که چیز جدیدی نیست فقط باید دید که ارتقاء داده شدند (Southbridge HANA NAND)

قسمتی که با رنگ آبی مشخص کردم هنوز نمیدونم چی هستش، شاید حافظه ای باشه و باطری برای نگهداری اطلاعات کنسول در زمان خاموش بودن

و در آخر قسمت سفید بزرگ باید محل قرار گیری درایو Slot-load باشه و اون قسمت سوراخ کوچیک هم باید به همین منظور باشه که مربوط به یکی از پایه های درایو هستش

یه تصویر دیگه بدست اومده که بدون هیتسینگ و وجود فقط یک چیپ را نشون میده (gpu و cpu در یک چیپ ) :

این خبر را تو eurogamer دیدم .

خلاصه حالا چه راست و درست منتظر تکذیب این تصاویر هم از طرف مایکروسافت باشید چون اگه درستم باشه با تائید این تصاویر به ضرر خودش تموم میشه .

ای کاش خمیر سیلیکون ـش رو پاک میکرد میدیم که چی نوشته روش و چی هست واقعاً

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or