مایکروسافت : برنامه ای برای 360 slim نداریم.

nathan mckane

کاربر سایت
aarongreenberg3.jpg

" ما احساس بسیار خوبی نسبت به کنسول خود داریم " مدیر ارشد تولید 360 اقای Aaron Greenberg با بیان این جمله به Kotaku ادامه داد :" ما فلسفه ی دیگری را در پیش گرفته ایم که شامل با ارزشتر کردن کنسول کنونی خود از طریق به روز کردن و دوباره ابداع کردن سیستم نرمافزاری ان است."

" ما احساس میکنیم که کنسولمان کار خود را در فرم کنونی خود به خوبی انجام داده است و برنامه ای برای نسخه ی اسلیم نداریم."

البته وبسایت vg247 مث اینکه حرفهای این اقارو باور نکرده و گفته تمامی حرف هاش رو تا زمان عرضه ی ناتال به یاد داشته باشید !!!

اگه قرار باشه Microsoft هم با زدن Slim یه گند بزرگ تو طراحی کنسول ها بزنه همون بهتر که نزنه!(هرچند Microsoft از نظر طراحی حرف اول رو میزنه)

من يه جا خوندم كه مايكروسافت داره xbox540 ميزنه . تقريبا شبيه ps2 بود . از لحاظ سخت افزاري همين بود فقط فرقش اين بود كه داغ نمي كرد. تاكيد مي كنم فقط ديدم تو يه انجمن ايراني .راست و دروغش رو نمي دونم

اگه قرار باشه Microsoft هم با زدن Slim یه گند بزرگ تو طراحی کنسول ها بزنه همون بهتر که نزنه!(هرچند Microsoft از نظر طراحی حرف اول رو میزنه)
help us!:((

من توی اون یکی تاپیکم گفتم هیچ وقت مایکرو اینکارو نمی کنه!

نباید هم انتظار داشته باشیم تا مایکروسافت تائید کنه که داره slim میزنه . چون کنسولهای فعلی رو دستش باد میکنه و همین گفته یه سیاسته خوبیه که هرچه سریعتر تخلیه انبار کنه تا بعدا پا به معرفی slim بزاره .
همون به احتمال 99% همراه با ناتال مدل slim را معرفی میکنه .

حدود 4 سال از لانچ 360 ميگزره و مايکرو 4 مدل مادربرد به بازار عرضه کرده و بعضی دوستان بازم منتظر اسليم هستن
خواهشاً کمی منطقی باشيد ....... اگر اسليم در کار بود تابحال عرضه شده بود
داستان مايکرو با سونی متفاوته ........... سونی 3 نسل قبل رو مدل اسليم عرضه کرده بود و کاملاً هم قابل پيشبينی بود که برای پلی 3 هم مدل اسليم عرضه ميکنه

تو همین انجمن و انجمن p30world همه میگفت سونی امکان نداره مدل Slim بیرون بده.!

الان هم این یارو گفته میخوایم نرم افزاری کنسول رو بروز کنیم ولی این در حالی که مشکل کنسول سخت افزاریه..

به نظر من اگر MS مدل اسلیم تولید نکنه قطعاً یک جای مخشون ایراد اساسی داره..

از شما خواهش میکنیم که احساس خوبی در مورد کنسولتون نداشته باشین.
برای دادن نسخه ی اسلیم باید ابتدا مشکلات کنونی حل بشه.

به نظر من اگر MS مدل اسلیم تولید نکنه قطعاً یک جای مخشون ایراد اساسی داره..
همین طوریش هم مشکل گرمای که داخل کنسول جان مردم رو گرفته ... :دی

اول باید به فکر معماریش باشن تا مشکل پیش نیاد ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or