David Cole از تحلیلگران DFC Intelligence به Industry Gamers گفته که مدت زیادی طول تا معرفی xbox 360 slim توسط مایکروسافت باقی نمانده است.
او در مصاحبه ای با این وبسایت گفت :" من فکر می کنم که سوالی که در رابطه به xbox slim باید پرسیده شود " چه موقع " است , نه " ایا". به هر حال در زمان عرضه ی ان تردید وجود دارد و شایعه های بسیاری در رابطه با ان در حال شکل گیری است.مردم همین سوال را سال پیش همین موقع از من می پرسیدند. این خیلی خوب است که صرفه جویی در هزینه به ساخت سخت افزار کوچکتر و قابل اطمینان تر کمک می کند. به هر حال چیزی مثل natal وجود دارد که می تواند با طراحی دوباره سخت افزار در رابطه باشد."
" سوالات بسیاری وجود دارد که مایکروسافت باید ان ها را بسنجد و همیشه بحث هایی از هر دوطرف قضیه در رابطه با زمان بندی ان وجود دارد. به همین علت من دقیقا مطلع نیستم ولی ما در پیش بینی های DFC منتظر یک تجدید طراحی عمده در سال 2010 هستیم ."
این در حالیست که سه تحلیگر دیگر از جمله Tom Greenwald از signal hill و Arvind Bhatia از Sterne Agee و Ben Schachter از Broadpoint AmTech با وی موافق نبودند و پیش بینی انها یک sku ی جدید همراه با ناتال در سال 2010 بود.