یک تحلیلگر : مدت زیادی تا معرفی xbox 360 slim باقی نمانده است.

nathan mckane

کاربر سایت
xbox360.jpg

David Cole از تحلیلگران DFC Intelligence به Industry Gamers گفته که مدت زیادی طول تا معرفی xbox 360 slim توسط مایکروسافت باقی نمانده است.
او در مصاحبه ای با این وبسایت گفت :" من فکر می کنم که سوالی که در رابطه به xbox slim باید پرسیده شود " چه موقع " است , نه " ایا". به هر حال در زمان عرضه ی ان تردید وجود دارد و شایعه های بسیاری در رابطه با ان در حال شکل گیری است.مردم همین سوال را سال پیش همین موقع از من می پرسیدند. این خیلی خوب است که صرفه جویی در هزینه به ساخت سخت افزار کوچکتر و قابل اطمینان تر کمک می کند. به هر حال چیزی مثل natal وجود دارد که می تواند با طراحی دوباره سخت افزار در رابطه باشد."
" سوالات بسیاری وجود دارد که مایکروسافت باید ان ها را بسنجد و همیشه بحث هایی از هر دوطرف قضیه در رابطه با زمان بندی ان وجود دارد. به همین علت من دقیقا مطلع نیستم ولی ما در پیش بینی های DFC منتظر یک تجدید طراحی عمده در سال 2010 هستیم ."
این در حالیست که سه تحلیگر دیگر از جمله Tom Greenwald از signal hill و Arvind Bhatia از Sterne Agee و Ben Schachter از Broadpoint AmTech با وی موافق نبودند و پیش بینی انها یک sku ی جدید همراه با ناتال در سال 2010 بود.

همينشو توش مونده
بخواد اسليم بده!!!
عمرا
تا الان 3 تا برد عوض كرده هنوز نتونسته مشكلشو برطرف كنه
اصلا به نظر من اين از اول slim بوده :biggrin1:
ديگه احتياج به اسليم نداره كه

مطمئناً اگر مدل اسليمی در کار بود ديگه مايکرو هزينه برای تحقيقات روی ساخت مادربرد جديد رو تقبل نميکرد و مادربرد جديد نميداد
و اينکه اگر مايکرو در فکر ساخت مدل اسليم بود تا بحال بعد از حدود 4 سال عرضه کرده بود .......

من که فکر نمی کنم این Slim بشه.آخه خودش Slim هست.
ولی تصور کنید روزی را که XBox slim بیاد و هیچ مشکل دمایی نداشته باشه....اون موقع است که من دو دستی توی سرم بزنم.دیگه من چه جوری یک 360 دیگه بخرم وقتی قبلش یک Elite خریدم تازه در اوج گرانی.

مطمئناً اگر مدل اسليمی در کار بود ديگه مايکرو هزينه برای تحقيقات روی ساخت مادربرد جديد رو تقبل نميکرد و مادربرد جديد نميداد
و اينکه اگر مايکرو در فکر ساخت مدل اسليم بود تا بحال بعد از حدود 4 سال عرضه کرده بود .......

تغيير 90 به 65 و اضافه کردن پورت HDMI که تغيير نيست...

فکر کردن به کنسول MICROSOFT با این کيفيت... که SLIM بشه ... بيشتر شبيه جوک هست! lol

تنها راه ماکروسافت که میتونه از این مشکل ها فرار کنه همین پروژه اسلیم هست که اگر با ناتال و بلوری عرضه بشه خیلی عالی میشه (البته خیلیم تخیولی میشه)

راستی فکر نکنم همه کار ساخت رو خودشون انجام بدن حتما میدن یک شرکتی براشون بسازه..

فکر کردن به کنسول MICROSOFT با این کيفيت... که SLIM بشه ... بيشتر شبيه جوک هست! lol

شما آخری نگفتی چرا اینقدر با MS مشکل داری..؟

حرفهات طوری هست که هر کی بخونه میفهمه که داری با این شرکت لج میکنی..!

از نظر من فعلا ماکروسافت پروزه ای به اسم اسلیم نخواهد داشت . ولی امکانش زیاده که بخواد Elite رو هم قیمت PS3 Slim بکنه همون طور که شایعه شده ؟!
تازه مهمتر از اینا ماکرو داره رو پرزه ناتالش سرمایه گذاری میکنه و داره بازار رو برای ناتال اماده میکنه . تو این موقعیت مانور دادن رو یک 360 جدید زیاد براش به سرفه نیست

فکر کردن به کنسول MICROSOFT با این کيفيت... که SLIM بشه ... بيشتر شبيه جوک هست
بالاخره 3 بار خط تولیدش رو تغییر داده و رو هتسینگ و CPU و GPU تغییر ایجاد کرده ؟!
حالا نمیدونم تغییر یعنی چی از نظر شما ؟
;)

یه سری اخبار مربوط به ماه مـِـی سال 2008 موجوده این ور اون ور، که گفته بودن اسم این XBox جدید، که قراره پاییز سال 2009 بیاد، XBox 540 خواهد بود مثلاً، که البته همون XBox 360 ــه منتها کوچیکتره و فـِلانه و... این حرفا.
بعداً خودِ مایکروسافت اومد گفت اینا شایعه‌ای بیش نیست.

توی گوگل یه "XBox 540" بنویسین، اون شایعه‌ها رو میبینین (که البته مربوط به یک سال پیشه).

اتفاقاً به نظر من خیلی محتمل هست ! چندتا نکته است که من رو متقاعد میکنه !! شما رو نمیدونم

مشکلات 360 از اواخر 2005 تا چند وقت پیش .
در درست ساخت بودن ناتال از چند سال پیش ( پروژش رو خود مایکرو داشته انجام میداده )
تغییرات کوچک و کم روی کنسولهای حال حاظر 360 که به تدریج انجام میشد ( یعنی یهو نیومد یه چیزی رو از اول طراحی کنه ! همون قدیمیه رو هی بهبود داد )

و در نهایت اظهارات یکی از مسولان مایکرو که گفته بود همزمان با عرضه ناتال برگ برندمون رو رو میکنیم !! و چیزی که برای من مشخصه اینه که برگ برندشون نه لایو هست و نه بازیها !! چون بازیهاشون که بزرگترینشون هیلو فورزا و گیرز و فیبل هستند که نمیشه به عنوان برگ برنده کل نسل بهشون نگاه کرد هرچند هر سالی که این عناوین باشن فروش 360 تضمین شدست !

لذا من فک میکنم پر بیراه نگفته این کارشناس !

این نظر منه !! لطفاً نیاید گیر بدید که مگه تو کارشناسی و ... نظر داشتم ، گفتم !

بابک این درایور HD DVD اکسترنال 360 هست...:biggrin1:

کلا به نظر من که X360 Slim وجود نخواهد داشت که اگه داشت تا الان معرفی میشد. بعد 360 خودش کوچیکه دیگه!:biggrin1: مایکروسافت فعلا همین کاهش قیمت Elite رو ردیف کنه خوبه.

ان برگ برنده هم یه چیزی تو مایه های GeOW3 از آب در میاد...

یک تحلیل گر : من چرت و پرت میگویم پس بیخیال حرف هام شوید و بگذارید در عالم هپروت خودم باشم ... :laughing:

یارو نمیدونم با چه منطقی همچین حرفی زده ... آخه MS دیوانه که این همه برد عوض کنه ؟
کلا احتمالش به نطر من 0% ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or