مدل جدید PS3 ؟

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
PS3 جدید از سری 4000 است و Super Slim نام دارد.

بر اساس این خبر که بایگانی شده است, سونی در حال کار بروی سری 4000 PS3 می باشد.

4000.jpg

این خبر می تواند نوید یک PS3 باریکتر را به ما بدهد, همانطور که قبلا Eurogamer شایعه کرده بود شاید
سونی در گیمز کام امسال مدل جدیدی از PS3 را معرفی می کند.

PS3 های فعلی سری 3000 می باشند. مدل PS3 سری جدید CECH-4001x خواهد بود.

در تصویر بالا که به نظر می رسد مدل جدید را نشان می دهد, این کنسول بسیار کوچکتر است.

منبع

گفته میشه سوپر اسلیم به سه دسته تقسیم میشه که این نام‌ها هستن. CECH-4011A, CECH-4011B و CECH-4011C

در مدل A ما شاهد اسلیم با حافظه 16 گیگی هستیم.

در مدل B شاهد حافظه 250 گیگ

و در مدل C هم اسلیم با حافظه 500 گیگ ارائه میشه.

یعنی اینقدر تابلو ساخته شد که در همون نگاه اول معلومه فیک هست
1-خودم ساختم
2-کی گفتم این واقعی هست:d

---------- نوشته در 05:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:11 PM ارسال شده بود ----------

گفته میشه سوپر اسلیم به سه دسته تقسیم میشه که این نام‌ها هستن. CECH-4011A, CECH-4011B و CECH-4011C

در مدل A ما شاهد اسلیم با حافظه 160 گیگی هستیم.

در مدل B شاهد حافظه 250 گیگ

و در مدل C هم اسلیم با حافظه 500 گیگ ارائه میشه.

مدل A رو گفتن 16 گیگ

خب اینطور که به نظر میاد کنسول های مدل slim به احتمال 50% دیگه تولید نمی شن
تبریک می گم دیگه تایید شدس

---------- نوشته در 05:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:16 PM ارسال شده بود ----------

همون گفتم کازا از این چیزا دستش نمیگیره :d
اتفاقا ps3 slim رو خودش گرفت تو دستش ومعرفی کرد:d

تاپیک تصاویر PS3 Super Slim نیست اینجا ؟!:d

درسته ولی باید تصویر ازش بذاریم تا ببینیم یا نه :d

---------- نوشته در 06:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:25 PM ارسال شده بود ----------

این هم یک عکس با کیفت بالا
PS3-Super-Slim-05.jpg

---------- نوشته در 06:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:19 PM ارسال شده بود ----------

خب تونستم یک مقایسه ی بسیار با کیفت درست کنم
86278961648101749767.jpg

خداييش همين اسليم ها خيلي خوب هستن مخصوصاً اسليم هاي جديد تر كه يه مقدار از اسليم هاي قديمي مشكي تر هستن خيلي خوبه اما اين مدل سوپر اسليم از نظر طراحي يه فاجعه اس!!!!!

خداييش همين اسليم ها خيلي خوب هستن مخصوصاً اسليم هاي جديد تر كه يه مقدار از اسليم هاي قديمي مشكي تر هستن خيلي خوبه اما اين مدل سوپر اسليم از نظر طراحي يه فاجعه اس!!!!!
آخه عزیز من کجای این طراحی فاجعه ست؟ هان؟ طراحی به این ظریفی و زیبایی و با کیفیتی کجاش فاجعه ست! دلیل داری واسه حرفت؟!

آخه عزیز من کجای این طراحی فاجعه ست؟ هان؟ طراحی به این ظریفی و زیبایی و با کیفیتی کجاش فاجعه ست! دلیل داری واسه حرفت؟!

اون وسطش که به شکل راه راه هست واقعا زشته ! ولی اون بغلش که دیسک معلومه زشتی اونو میپوشونه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or