محبوب ترین شخصیت زن بازیها از نظر اعضای بازی سنتر

محبوب ترین شخصیت زن از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    336
اي بابا باز ك لارا رفت اول
بابا بجنبيد راي بديد به جيل ديگه.ضايعست به لارا ببازيم.والا افت داره واسه بانو. خفته مامور ويژه استارز جلوي يه جوجه باستان شناس كم بياره
راستي نظر سنجي تا كي اپن هستش؟
من آخر میام قزوین. فحش میدی؟:d
===================
من موندم این Sarah Kerrigan چرا اصلا کسی بهش محل نمیزاره؟

Morrigan خدایی منو جذب کرد شخصیت خوفه این دختره اون زبونه تیزش که به همچی نیش میزد مخصوصا

ولی من همچنان تاکید میکنم که شخصیت Leliana هر همشون پیچیده تر هست :دی

راستی زننده ی تاپیک عزیز, آیا نظرسنجی این تاپیک دائمی هست یا در زمان مشخصی تموم میشه؟ :دی

ولی من همچنان تاکید میکنم که شخصیت Leliana هر همشون پیچیده تر هست :دی

راستی زننده ی تاپیک عزیز, آیا نظرسنجی این تاپیک دائمی هست یا در زمان مشخصی تموم میشه؟ :دی
فعلا تاریخ خاصی نداره. هر زمان تصمیم گرفتم به بچه ها میگم قلفش کنن.:d

منم با اینکه لارا را خیلی دوست دارم,ولی به همکار شیرزن دانته,لیدی رای می دم.البته نظر اصلیم روی trip نقش اول زن بازی ensleaved بود که وارد نظرسنجی نشد.
راستی دوستان یکمی بی ربطه ولی چند وقت پیش از طریقی,کتاب گینس 2011 اورجینال انگلیسیش به دستم رسید که در بخش game,گر جزییات ترین شخصیت بازی های رایانه اش را لارا کرفت در tomb rider underworld بود.

سلام و عرض ادب ،
از اونجایی که رقابت اصلی بین لاراکرافت و جیل والنتاین هستش و بعید می دونم گزینه های دیگه بهشون برسن به نظرم بهتره که نظر سنجی نهایی در تاپیک جداگانه ای بین این دو کاراکتر انجام بگیره !
این یه پیشنهاد عادلانه و عاقلانست چون هیچکدوم از این دو کاراکتر نتونستن بیش از نصف آرا رو به خودشون اختصاص بدن و بهتره در دور نهایی با همدیگه رقابت کنند تا کسانی که در نظرسنجی دور اول رای دیگه ای داشتن هم بیان و به یکی از این دو رای بدن تا بشه قطعا ً لقب محبوب ترین شخصیت زن بازیهای کامپیوتری از نظر کاربران بازی سنتر تا سال 2011 را بهش داد .
البته باید برای این نظر سنجی تاریخ شروع و پایان در نظر گرفته بشه .
با تشکر .
پ.ن : امیدوارم جیل والنتاین قهرمان اسطوره ای سری رزیدنت اویل اول بشه (هرچند گزینه ی دومم هم لارا هست)

• Like
Reactions: Trunks
لارا كرافت كه خب مشخصا از همه محبوب تره
واسه اينكه محور يكي از معروفترين و پر شماره ترين بازي هاي تاريخه !

ولي من جيل والنتاين رو بيشتر ميپسندم به خاطر رزيدنت ايول ! ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or