محبوب ترین شخصیت زن بازیها از نظر اعضای بازی سنتر

محبوب ترین شخصیت زن از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    336
من کلا حال نمیکنم با شخصیت زن یعنی نمیتونم خوب ارتباط برقرار کنم اما مدیسون واقعا شخصیت فوق العاده ای داشت راحت میشد باهاش ارتباط برقرار کرد از صداگذاری و طراحی صورت و حرکاتش گرفته تا تمام کارایی که انجام داد و 2 3 مورد فداکاری ! کلا بسیار تاثیر گذار بود و چون بازی بود که به واقعیت نزدیک بود برا همین راحتتر میشد باهاش رابطه برقرار کرد .

راستی دوستان یکمی بی ربطه ولی چند وقت پیش از طریقی,کتاب گینس 2011 اورجینال انگلیسیش به دستم رسید که در بخش game,گر جزییات ترین شخصیت بازی های رایانه اش را لارا کرفت در tomb rider underworld بود.
درسته لارا پر طرفدارترینه ولی پرجزئیات ترین (از لحاظ شخصیت پردازی) فکر نکنم باشه.
سلام و عرض ادب ،
از اونجایی که رقابت اصلی بین لاراکرافت و جیل والنتاین هستش و بعید می دونم گزینه های دیگه بهشون برسن به نظرم بهتره که نظر سنجی نهایی در تاپیک جداگانه ای بین این دو کاراکتر انجام بگیره !
این یه پیشنهاد عادلانه و عاقلانست چون هیچکدوم از این دو کاراکتر نتونستن بیش از نصف آرا رو به خودشون اختصاص بدن و بهتره در دور نهایی با همدیگه رقابت کنند تا کسانی که در نظرسنجی دور اول رای دیگه ای داشتن هم بیان و به یکی از این دو رای بدن تا بشه قطعا ً لقب محبوب ترین شخصیت زن بازیهای کامپیوتری از نظر کاربران بازی سنتر تا سال 2011 را بهش داد .
البته باید برای این نظر سنجی تاریخ شروع و پایان در نظر گرفته بشه .
با تشکر .
پ.ن : امیدوارم جیل والنتاین قهرمان اسطوره ای سری رزیدنت اویل اول بشه (هرچند گزینه ی دومم هم لارا هست)
تو همینجا هم می شه رقابت کنن و اینم ممکنه که شخصیت های دیگه ای ازشون جلو بیوفتن،در کل نیازی به زدن تاپیک جدید نیست.
اما تاریخ پایان نظرسنجی به نظرم بهتره اول ژانویه 2011 باشه.
PS فن ها یادشون باشه فقط The Boss ;)

آخرین ویرایش:
هومم عذرمیخوام بنده طرفدار همه این شخصیتها هستم اما کی گفته
شخصیتهای دیگه رای نیاوردند؟موریگان در بازی دراگون ایج پس اینجا
نقش هویج داره؟
جالب این هست که بعد از لارا و جیل ،موریگان بالاترین رای رو داره.

به هر حال ...
پایدار باشید

دوستان خودتون رو خسته نکنید،مسلما هیچ کدوم از این شخصیت ها به پای The Boss نمی رسند...
بعدش واقعا نمی دونم کلا چرا این ویولت رو تو لیست گذاشتید،زنی که از روی دیوانگی آدم می کشه نه از روی میهن پرستی یا برای آزادی.
بجاش یونا رو می ذاشتید خیلی بهتر بود...اینکه سن بعضی از دوستان کمه و حتی به FF X هم قد نمی ده دلیل نمی شه که یونا رو نذارید!
ضمنا یونا از لحاظ ظاهری مسلما زیباترین شخصیت تو بین شخصیت های بازی های کامپیوتریه!
این ویولت چی داره آخه؟بازیش هم که آشغال به تمام معنا بود!
حیف که اینجا دس تنهام اگه ماکان هم بود شقه ات می کردیم :d یونا کجاش قیافه داره :d من که تیفا ـم (در نبودش آریس) :d ماکان هم ... :d(لایتنینگ نیست)
خب یعنی به آریس راییدم :d

مثل اين كه بالاخره داره حق به حق دار ميرسه و بانو ولنتاين داره به اوني كه لايقشه نزديك ميشه.(البت لياقت بانو بسيار بسيار بيشتر از اين حرف هاست)
دوستان كماكان به سرازير كردن آرا به سوي بانو ادامه بديد

خوب حق به حق دار رسیده و جیل والنتاین شخصیت اسطوره ای سری رزیدنت اویل در صدر محبوبترین شخصیتهای زن بازیهای کامپیوتری قرار گرفته !:x
به همه ی حامیان و علاقمندان این بانو تبریک عرض می کنم .>:d<

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or