محبوب ترین شخصیت زن بازیها از نظر اعضای بازی سنتر

محبوب ترین شخصیت زن از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    336
violet

راستی بعضی دوستان گفته بودند که ویولت جان قدرت بدنی ضعیفی داره !

پس این چیه ؟

929518_20090422_790screen004.jpg

ای قربون اون آدم کشتنت بشم ! و ای کاش من این افتخار را داشتم که با دستهای نازنین تو به این زندگیم پایان بدم.

آخرین ویرایش:
بعضی از دوستان ظاهرا ً متوجه عنوان تاپیک نشده اند !!!
در این تاپیک محبوبیت کاراکترها مورد رای هست نه ویژگی های دیگشون !
از این رو محبوبترین شخصیت زن در تاریخ بازیهای رایانه ای بی شک جیل والنتاین قهرمان افسانه ای سری رزیدنت اویل هست .

• Like
Reactions: capitanrayan
از این رو محبوبترین شخصیت زن در تاریخ بازیهای رایانه ای بی شک جیل والنتاین قهرمان افسانه ای سری رزیدنت اویل هست .
صحبت دوستمون رو هم تکمیل کنم که افرادی که به بقیه بانوان رای دادند در نظر سنجی قرار نمیگیرن :)...
انصافا" لول ... !

آخرین ویرایش:
صحبت دوستمون رو هم تکمیل کنم که افرادی که به بقیه بانوان رای دادند در نظر سنجی قرار نمیگیرن :)...
انصافا" لول ... !
چی....؟! به جیل گفتی lol؟! o-O ؟!
حیف که اینجا نمیتونم حالتو بگیرم جواهر خانوم:d وگرنه حالیت میکردم به کی داری توهین میکنی:d

• Like
Reactions: capitanrayan
چی....؟! به جیل گفتی lol؟! o-O ؟!
حیف که اینجا نمیتونم حالتو بگیرم جواهر خانوم:d وگرنه حالیت میکردم به کی داری توهین میکنی:d
چی میگی واسه خودت باو !؟
منم کم خوشم نمیاد از بانو جیل ! :دی
اما وقتی یکی میاد با اون لحن صحبت میکنه که انگار آیه نازل شده جیل بهترینه ، کِیس مناسبی برای دریافت لول بودش :) ... !
:|
:d

چی میگی واسه خودت باو !؟
منم کم خوشم نمیاد از بانو جیل ! :دی
اما وقتی یکی میاد با اون لحن صحبت میکنه که انگار آیه نازل شده جیل بهترینه ، کِیس مناسبی برای دریافت لول بودش :) ... !
:|
:d
1st ، نظر شخصی جانم :دی !
2nd ، کدوم لحنه بد ؟!
3rd ، هرکی مثلا میگه بی شک فلانی فلانه ، دلیلی بر آیه نازل بودن و قبول کردن اون حرف برای همه هست :) ؟

راستشو بگيد كلكا چه حقه اي سوار ميكنيد كه لارا همش با جيل مساوي ميشه؟;)
آخه لارا مال اين حرفا نيست كه حتي در جوار جيل قرار بگيره چه برسه به اين كه باهاش مساوي كنه
Go Ahead Jill Go Ahead

بین Morrigan - Dragon Age, Mona Sax - Max Payne,Nina Williams - Tekkenبرام انتخاب سخته اما چون با نینا یه عمر تکن بازی کردم و به حدی رسیدم که میتونم بگم هیچکس در کمبو زدن با این آی کی دو کار قهار به اندازه من مهارت نداره(اعتماد به نفس!:d) بهش رای دادم بقیه هم خاطره هستن برام اما نه به اندازه نینا!

راستشو بگيد كلكا چه حقه اي سوار ميكنيد كه لارا همش با جيل مساوي ميشه؟;)
آخه لارا مال اين حرفا نيست كه حتي در جوار جيل قرار بگيره چه برسه به اين كه باهاش مساوي كنه
Go Ahead Jill Go Ahead
ببین میام پیدات می کنم و با شات گانم هد شاتت میکنما.:d
اگه جریت (جراّت) داری یه بار دیگه از لارا بد بگو.:d

دوستان خودتون رو خسته نکنید،مسلما هیچ کدوم از این شخصیت ها به پای The Boss نمی رسند...
بعدش واقعا نمی دونم کلا چرا این ویولت رو تو لیست گذاشتید،زنی که از روی دیوانگی آدم می کشه نه از روی میهن پرستی یا برای آزادی.
بجاش یونا رو می ذاشتید خیلی بهتر بود...اینکه سن بعضی از دوستان کمه و حتی به FF X هم قد نمی ده دلیل نمی شه که یونا رو نذارید!
ضمنا یونا از لحاظ ظاهری مسلما زیباترین شخصیت تو بین شخصیت های بازی های کامپیوتریه!
این ویولت چی داره آخه؟بازیش هم که آشغال به تمام معنا بود!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or