اگر کسی اینجوری باشه که فاجعست.:dمگه ترس داره.من خودم تو تیکن بیشتر از همه نینا رو برمیدارم.بازیه دیگه.هرکی با یه چیز حال میکنه.وحید نظر سنجی رو عمومی کردن بچه ها میترسن نظر واقعیشون رو بگن
البته من که ته سلیقه ام ، مشکلی ندارم
چرا رای دادن ولی کلر یکی یا دو تا بود و زویی هم فقط یه رای آورد که فکر کنم خودت بودی؟سلام
كلر ردفيلد يا زويي توي اين ليست نيستن كه؟!!
كسي بهشون راي نداده؟
Cute و Pute کجا بود؟ بازار گرمی نکن.:dآقا به اریس رای بدید . شخصیت به این Cuteـی ...
شدیدا تائید میشه.واقعا هم بازیش عالی بود و هم شخصیتش.من که به Nariko - Heavenly Sword رای دادم به نظرم عالی بود فقطیکم گرافیک بازی پایین بود وگرنه عنوان تاپی میشد.
آره خوب.منم از شخصیت زن خوشم میاد.ولی بستگی به سبک بازی هم داره.مثلا مدیسون تو heavy rain عالی بود یا نینا تو death by degrees(فکر کنم همینجوری بنویسن)ولی مثلا بعضیا نه.اسم نمیبرم که دوستان خفم نکنن:dمن از جمله ادمایی هستم که همیشه شخصیت زنو به مرد (تو گیم)
ترجیح میدم نمیدونم چرا!
انتخاب Bayonetta به جا ترین انتخاب کرکتر در تاریخ بازیهای رایانه ای بوده !شدیدا تائید میشه.واقعا هم بازیش عالی بود و هم شخصیتش.
آره خوب.منم از شخصیت زن خوشم میاد.ولی بستگی به سبک بازی هم داره.مثلا مدیسون تو heavy rain عالی بود یا نینا تو death by degrees(فکر کنم همینجوری بنویسن)ولی مثلا بعضیا نه.اسم نمیبرم که دوستان خفم نکنن:d
این Morigan ذهن ملت رو به خودش مشغول و دهن همرو سرویس کرد پس به همین موری جون رای میدهیم !