محبوبترین سبک در بین بازی های کامپیوتری ( با نظر سنجی )

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

محبوبترین سبک ؟

• اکشن اول شخص ( First Person Shooter )

رای‌ها: 115 25.6%
  • اکشن سوم شخص ( Third Person Shooter )

رای‌ها: 59 13.1%
  • اکشن - ماجرایی ( Action - Adventure )

رای‌ها: 103 22.9%
  • ماجرایی ( Adventure )

رای‌ها: 24 5.3%
  • نقش آفرینی ( Role Playing Game )

رای‌ها: 75 16.7%
  • استراتژیک ( Strategy )

رای‌ها: 50 11.1%
  • اتومبیل رانی ( Racing )

رای‌ها: 6 1.3%
  • ورزشی ( Sport )

رای‌ها: 13 2.9%
  • شبیه سازی ( Simulation )

رای‌ها: 4 0.9%

• مجموع رای دهنده‌ها
    449
خب مونده به اون کسی که می خواد بازی رو انجام بده و ببینه که چه بازی ای رو دوست داره و این به شخصیت ادم ها می رسه که بعضی ها چون فکر فعالی دارند و از هیجانات بازی های اکشن بدورند بازی های ادونچر رو بازی می کنن یا بعضی ها برای این که از سلطنت خوششون می آد یا می خواهن فقط با یک دست بازی کنند
45.gif
بازی های استراتژیک رو انتخاب می کنن یا کسانی که بین اکشن و ادوانچر موندن یا ... که البته کسانی هم هستند که همه نوع بازی می کنن که یکیش منم که البته بیشتر از نقش آفرینی خوشم می آد و بیشتر اون ها رو انجام می دم چون معتقد هستم که تنها یک بازی نقش آفرینی می تونه انسان را از محیط اصلی خودش وارد محیط مجازی بازی کنه و این که من بیشتر به گیم پلی بازی ها توجه می کنم که مطمئنا این نوع بازی ها دارای گیم پلی بالایی هستن ...
فقط و فقط تو در داخل يك بازي نقش آفريني هست كه ميتوني يه زندگي ديگه رو تجربه كني جايي كه خيلي به واقعيت و رويا شباهت داره اما حيف كه من اين سبك رو دير شناختم من اين سبك رو با oblivionشناختم و فهميدم چه نوع بازيي رو دوست دارم يك دنياي بزرگج تو رو تو خودش غرق مي كنه
يه چيزي تو پرانتز بگم:-"
از بازي خسته شده بودم ديگه هيچي ارضام نمي كرد (و چون يه معتاد بازي هست:cheesygriم)كلافه بودم و كلا حال و روز خوبي نداشتم:sick: تا oblivionرو ديدم:eek: به اين دنيا برگشتم نه به اون دنيا برگشتم هيچي نقش آفريني نميشه:love:

نظر سنجی عالی منحدم lol
به نظرتون جای سبک Horror خالی نیست ؟!
نکنه بازی های بزرگی مثل Silent Hill و Resident Evil جایی در این نظر سنجی ندارن ؟!

واقعا این نظر سنجی یا اعلام نظر شخصی مگه میشه بازیی مثل SH که سبکش منحصرا TPS- Horror هستش فراموش بشه ( از RE میگذرم چون کمی Adventure هم داخل بازی هست اما کلا توی سبک Horro حساب میشه نه Adventure ) شما با این کارتون روح میکامی رو عذاب دادید ! ;)

نمیشه گفت کدوم بهتره. مثلا توی roll playing بازی mass effect و spell force فوق العاده اند. توی اول شخص cod و crysis . توی سوم شخص hitman و spc عالی هستن. و...........
حالا کدوم بهتره : هیچ کدوم . کلا بازی با pc فوق العاده لذت بخشه حتی بیش از کنسولو

به شخصه عاشق سوم شخص اکشن ماجراجویی هستم ولی یه همچین گزینه ای نبود:biggrin1:
کلا با اول شخص حال نمیکنم. اول شخص فقط pc و سوم شخص فقط کنسول:love:

نظر سنجی کامل نیست

جای یکی از بهترین سبک های بازی که خودش چند شاخه میشه خیلی خالیه : horror
مخصوصا survival horror
بعضی نظر سنجی ها هم خون ادمو به جوش میاره.

من همه سبکها رو دوس دارم و بازی میکنم
وقتی هرکدوم از سبکها شیرینی خودشون رو دارن چرا برم فقط طرف یکی ؟
همشون عالی هستن :smile:(البته این خوبیش توی pc هستش که همه سبکها میچسبه باهاش)

نظر سنجی کامل نیست

جای یکی از بهترین سبک های بازی که خودش چند شاخه میشه خیلی خالیه : horror
مخصوصا survival horror
بعضی نظر سنجی ها هم خون ادمو به جوش میاره.
Survival-Horror ژانر نیست. ساب ژانره. و ساب ژانر Action Adventure محسوب می شه. البته نظر سنجی می تونست ساب ژانر های معروف مثل همین رو هم داشته باشه، ولی اونطوری خیلی گسترده می شد و گزینه های خیلی زیادی پیدا می کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or