مجله ي الکترونيکي بازي هاي رايانه اي Cgemag

چون اینا که ادعای هک کردنشون میشه حتی بلد نیستن با همون بوتر های Yahoo درست کارکنند

اگه بدونن روهام چي بهشون گفته كه ميرن موساد رو هك مي كنند

راستي اين شماره مجله هم آماده هست. تا اواخر هفته هم راهي بازار ميشه

تاپيك رو خيلي منحرف كرديم

نوشته شده توسط Devil_Hunter:
سلام
ميخواستم ببينم تو زاهدان هم جايي ميفروشن؟(تا حالا اسم زاهدانو نشنيدين نه؟!)
راستي قابليت عوض كردن زبان حذف شده از اينجا؟
بله زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان است و البته جای خطرناکی است برای زندگی !
متاسفانه مجله آنجا نمایندگی ندارد. :neutral:

بله زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان است و البته جای خطرناکی است برای زندگی !
متاسفانه مجله آنجا نمایندگی ندارد.
neutral.gif

من بيشتر در كيوسك هاي مطبوعات ديدم..فكر كنم بشه گير آورد(اگه داشته باشه كيوسك!!!)

سلام
من زاهدان رفتم
يايا اون جور ها هم که نيست!
درست هست 1 کم خطري هست اما همه جا آدم خوب هم پيدا مي شه!
تو کيوسک ها هست آره
ببينم علي رضا جان مگه تو همشهري نبودي چي شد واسه تهران مي خواي؟
نکنه رفتي تهران؟من مي خوام ببينمت!!!!

بله اشتراک هم مي شه گرفت
توي خود مجله توضيحي در ايم مورد به چشمم خورده تازه تخفيف هم به کساني که اشتراک دارند مي

چون خوش قول هستن مشترك شدن هم اشكالي نداره..ولي تا كيفيت رو بهتر نكنن باز هم بهتره همون روال خريداري بشه...

بديش به اين هست که چشم هاي آدم در مي آد بعضي مقاله هاشونم هر چي تو تريلر ديديم رو فقط توضيح داده!
حيف که ديگه به جز بازي کام و اين هيچ مجله ي ديگه اي درباره ي بازي کرمان نميآد(نميدونم چرا)
وگرنه من هروقت مي رم تهران بازي نما و بازي هاي رايانه اي و اينارو همه رو مي خرم اما تا دفعه ي بعد که مي رم تهران کلي مجله ها عوض شدند:(

وگرنه من هروقت مي رم تهران بازي نما و بازي هاي رايانه اي و اينارو همه رو مي خرم اما تا دفعه ي بعد که مي رم تهران کلي مجله ها عوض شدند

با گرفتن يه صندوق پستي خصوصي و همچنين اشتراك مجلات مي توني خيلي راحت مجلات رو به دست بياري...از اين جوري كه خيلي بهتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or