Behzadr کاربر سایت Oct 3, 2005 #46 يعني اگه اشتراک بگيريم کرمان هم مي آرن؟ بیشتر... ديگه اونجا يه اداره پست كه پيدا مي شه يهعني اونم نداريد؟!
يعني اگه اشتراک بگيريم کرمان هم مي آرن؟ بیشتر... ديگه اونجا يه اداره پست كه پيدا مي شه يهعني اونم نداريد؟!
shahryaraz کاربر سایت Oct 3, 2005 #47 من هم تمام نسخه ها رو گرفتم که خیلی مجله ی خوبی بود فقط عکس ها خیلی دیر میان چون پی دی اف هستش .
M Metal Gear Solid کاربر سایت Oct 4, 2005 #48 نوشته شده توسط shahryaraz: من هم تمام نسخه ها رو گرفتم که خیلی مجله ی خوبی بود فقط عکس ها خیلی دیر میان چون پی دی اف هستش . بیشتر... اگر مثل من cpu 2.8 full cash داشتی بهتر بود.
نوشته شده توسط shahryaraz: من هم تمام نسخه ها رو گرفتم که خیلی مجله ی خوبی بود فقط عکس ها خیلی دیر میان چون پی دی اف هستش . بیشتر... اگر مثل من cpu 2.8 full cash داشتی بهتر بود.
qx_roham_xp کاربر سایت Oct 4, 2005 #49 آره بابا پست پيدا مي شه!!! خوب پس لطفا راهنمايي کنيد مثلا بازي نما رو چجوري اشتراک شم(اگه اين جا مناسب نيست با پيغام خصوصي لطفا اين شماره جديد مجله نمي خواد بياد؟؟؟؟
آره بابا پست پيدا مي شه!!! خوب پس لطفا راهنمايي کنيد مثلا بازي نما رو چجوري اشتراک شم(اگه اين جا مناسب نيست با پيغام خصوصي لطفا اين شماره جديد مجله نمي خواد بياد؟؟؟؟
Devil_Hunter کاربر سایت Oct 6, 2005 #51 سلام لطفا يكي در مورد اين قسمت اشتراك كه تو خود سايت مجله هست توضيح بده
qx_roham_xp کاربر سایت Oct 23, 2005 #52 هنوز راه نیفتاده لطفا تو هر تایپیکی در مورد موضوع اون صحبت کنید بچه ها سری جدید نمیآد؟؟؟
qx_roham_xp کاربر سایت Oct 29, 2005 #54 خدا نکنه!!! ايشالا مي آد!!! يک بار ديگه هم تاخير داشتند اما بعدش منفجر کردند شايد دوباره 2ماه يکبار کردند!!!
خدا نکنه!!! ايشالا مي آد!!! يک بار ديگه هم تاخير داشتند اما بعدش منفجر کردند شايد دوباره 2ماه يکبار کردند!!!