مجله ویدئویی Game emaG

مجله Game emaG به دلیل کمبود نیرو و نبود اسپانسر، تعطیل خواهد شد!

سلام نميكنم يه چيزي خوندم بد جور اعصابم به هم ريخته
اقا مهدي نوشته مجله تعطيل ميشه البته دليلشم كمبود نيرو و اسپانسر گفتن كه انصافا حق دارن
خداييش سخته اين همه زحمت بكشي هيچ كس اسپانسر نشه حمايت نكنه
اما تروخدا مجله رو تعطيل نكنيد به كارتون ادامه بدين
بابا تنها دلخوشيمون همين گيم ايمگ بود نامرديه اگه تعطيلش كنيد من يكي دغ ميكنم
اصلا خودم ميشم واستون نيرو هي واستون ايتم تهيه ميكنم اما ترو خدا تعطيل نكنيد
اينطوري كه نميشه ما رو عاشق خودتون كردين بعدش ميگين فرت خداحافظ
نه خير اصلا شكايت ميكنم از دسستتون
اقا جان هر كي عاشق اين مجله هستش لطفا اينجا نظرشو بگه و نزاره مجله تعطيل بشه
چقدر به شما خواننده ها گفتم بابا وقتي هر شماره دانلود ميكنين دو دقيقه بياين اينجا نظراتتونو بگين يه مجله رايگان تنها دلخوشيشي خواننده هاش هستن
حالا ديگه كم لطفي بزارين كنار
همه با هم اينجا رو امضا كنيد تا گيم ايمگ تعطيل نشه و ما هم ازش حمايت ميكنيم
كسايي هم كه حاظرن واسه مجله پول بدن اسماشونو بگن كه بعد از هر شماره كل پولو كه جمع ميكنيم بريزيم به حسابشون ديگه كم لطفي بزاريد كنار خواننده ها خواهشا بزارين كنار
گيم ايمگ نبايد تعطيل بشه نبايد درستخ حق ندارم تعيين تكليف كنم اما من عاشق اين مجله شدم تعطيلي بي تعطيلي خواننده ها اينجا رو امضا كنن.همگي

عاجزانه میگم نبند خواهشاً میگم التماست می‌کنم بابا مردم این چه کاریا باور کنید من همین امروز باش آشنا شدم چون داخل ایران نیستم این بخش مجلات برام مهم نبود. ولی‌ امروز اومدم در بار شما خوندم و آشنا شدم و بسیار خوشم اومد. من پایتم باور کن ایرانی‌ دورو برام نیست وگا نه برات تبلیغ می‌کردم بخدا میگم باور کن یه چیزی داشتیم نشون ۲تا بچه اجنبی بدیم بگیم داخل کشور ماهم به گیم اهمیت میدن، بذار پزتو بدیم این اول سخته اول کاری به این بزرگیم خیلی سخته داخل ایران هنوز گیم رو درک نکردن، اگه شماها هم قطعه امید کنین دیگه امیدی نداریم. دیگه کی‌ بیاد این همه کار کنه. میتونی‌ به این پست هم اهمیت ندی بری،همه هم بت حق میدان که حق داشتی.ولی‌ سعیتو کن خواهش می‌کنم اینقدر اذیتمون نکن:((:((:((:((:((:((

مرسي از تو دوست عزيز كه مثل من داري از اينا حمايت ميكني
قطعا اين كار شاهكاره اما من بارها گفتم خواهش دارم كسانيكه دانلود ميكنن حداقل نظرشونو بگن
گفتم يا نگفتم
بابا اين همه وقت ميزاره اين همه داره خرج ميكنه
كم لطفي بزارين كنار خواهشا
گيم ايمگ يه شاهكاره و نبايد تعطيل بشه نبايد نبايد چون عاشقشم عاشق نبايد تعطيل بشه

بابا خدا وکیلی حیفه تو رو خدا تعطیل نکنید اخه چرا من اگه تعطیل بشه خیلی ناراحت میشم :( والا من دانلود میکنم خودم به 10 تا از دوستام هم دادم که دسترسی به اینترنت ندارن خیلی خیلی خوششون اومد هر روز که میبینمشون میگن شماره بعدی نیومد خدا وکیلی ما رو خراب نکن جلو اینا ولی من اخرین مجله رو که دیدم میدونستم به تعطیلی میخوره ولی خدا نکنه به تعطیلی بخوره چون که اون اقا میثم داخلش نبود همه کار ها رو فنائی انجام می داد خود اگه اهن هم باشه اب میشه :eek:

سلام و تشکر از ابراز لطف دوستان...

راستش پیامهایی که شما بیننده های عزیز مجله توی سایت های مختلف و خود سایت مجله نوشتید، اشک مارو در آورد...
حالا انشاا... تا 15 م صبر کنید! خبرهایی در راه است!

طراحی سایت مجله قراره تغییر کنه و تنها اعضای سایت به مجله دسترسی خواهند داشت.
همچنین قصد داریم، عضویت در سایت رو بصورت اشتراک های Gold,Silver و ... قرار بدیم که هر کدوم دارای مدت زمان مشخص، هزینه های متفاوت و دسترسی به آیتم ها و امکانات خاص خواهند بود.

(دوستانی که میتونند در زمینه طراحی چنین سایتی کمک کنند، لطفا با پیام خصوصی با من در ارتباط باشند.)

طراحی سیستم جدید سایت مجله رو به اتمامه...

دوستان اگر پیشنهادی درباره قیمت و چگونگی اشتراک ها دارن، حداکثر تا 2 روز آینده میتونن مطرح کنن.

اقا مهدي گل داداشم فقط ميتونم بگم فوق العاده شده فوق العاده فوق العاده
قيمتشم خدا تومن باشه باز منم حاظرم پرداخت كنم
گيم ايمگ عشق منه به خدا عشقمههههههههههههههه

دعوت به همکاری با مجله GAME EMAG

future_mag25151.jpg

دعوت به همکاری با مجله GAME EMAG
انتشار سری سوم از مجله ویدئویی گیم ایمگ از ابتدای فروردین آغاز خواهد شد.علاقه مندان به همکاری در زمینه های زیر، می توانند با ایمیل info-at-gameemag.ir مکاتبه نمایند.

- نقد بازی
- اخبار دنیای گیم
- تهیه گزارش تصویری
- دوبله و زیرنویس ویدئوهای مربوط به دنیای گیم
- آیتمهای ویدئویی طنز و هرگونه آیتم ویدئویی دیگر که مرتبط با دنیای گیم باشد

چند نکته:
- دوستانی که توانایی تهیه آیتمهای ویدئویشان را به تنهایی داشته باشند در اولویت قرار خواهند گرفت.
- در صورتیکه قادر به تهیه آیتمهای ویدئویی نیستید و به عنوان مثال: نقد بازیها را بصورت متن می نویسید. باز هم میتوانید به ما بپیوندید.
- مجله به دنبال راهی برای تامین دستمزدهای اعضای تحریریه مجله می باشد. اما چون در ابتدای راه هستیم، ممکن است این دستمزد ها در ابتدا بسیار کم باشد.
- هر عضو پس از ارائه اولین آیتم خود، در صورت دارا بودن استاندارد های لازم، عضو دائم مجله خواهد شد و تا آن زمان عضویتش بصورت آزمایشی می باشد.
- در صورت تکمیل شدن کادر تحریریه، از پذیرفتن اعضای جدید معذور خواهیم بود.

در صورتیکه سوالات بیشتری دارید، میتوانید در همین تاپیک یا از طریق ایمیل مجله، با ما در ارتباط باشید.

1267021209.jpg

همچنان رایگان برای همه !

- شماره 15 م مجله Game emaG، اول فروردین ماه، منتشر خواهد شد. منتظر تغییرات جدید در سری سوم مجله باشید.

- کاربران عادی، همچنان بدون پرداخت هیچ هزینه و بدون پر کردم هیچگونه فرمی می توانند مجله و تمامی دیگر آیتمهای موجود در سایت Game emaG را دانلود یا مستقیما تماشا کنند. البته تنها نسخه با کیفیت پایین و بدون لینک مستقیم را !

- برای اینکه بتوانید ویدئوهای مجله را با نسخه با کیفیت بالا و همراه با لینک مستقیم دانلود کنید، می بایست با پرداخت هزینه 5 هزار تومان، به مدت 6 ماه اشتراک GOLD دریافت کنید. در این 6 ماه، شما میتوانید 12 شماره از مجله و بیش از 50 آیتم نقد، خبر، موزیک ویدئو، آموزش و ... را که هر هفته بر روی سایت مجله قرار میگیرند، به راحتی دریافت نمائید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or