مجله ویدئویی Game emaG

خوب بهتر دیدم که خودم از آقا کسرا عزیز اینجا تشکر کنم.چون...
به لطف ایشون از این به بعد مخاطبای مجله میتونن به راحتی هر شماره رو با لینک مستقیم و بدون مراجعه به هیچگونه سایت ثانویه ای، دانلود کنن.

راستی... اگر طرفدار ModernWarfare 2 هستید، میتونید نقدش رو توی آخرین شماره مجله ببینید.
خواهش می کنم من که کاری نکردم
من باید از شما تشکر کنم که این مجله به این زیبایی که زحمت های زیادی برای اون کشیدید را به صورت کاملا رایگان در اختیار بینندگان قرار می دید
کارتون واقعا عالیه:thanks:

آخرین ویرایش:
موضوع شماره ۱۱م مجله

GAME_BOSSES.jpg
باس ها یا به قول معروف “غول آخرها”ی بازی های ویدئویی، موضوع بحث یازدهمین شماره از مجله ویدئویی گیم ایمگ می باشند. شما نیز میتوانید نظراتتان را درباره، بدجنس ترین، ترسناک ترین، خاطره انگیزترین غول آخرها و بطور کلی هرچه که مربوط به آنها می شود از طریق ایمیل info@GameEmag.ir برای ما ارسال نمائید.

Contact us

maseyj_pic.jpg

با ما در ارتباط باشید…
. از طریق ارسال ایمیل به آدرس info@GameEmag.ir
. با ارسال پیام کوتاه به شماره ۰۹۱۳۳۹۸۰۱۳۲
. یا با شماره ۰۹۱۳۳۹۸۰۱۳۲ تماس بگیرید و سیستم پیام گیر ما، نظرات و پیامهای شما را ضبط خواهد کرد

نمایندگی های مجله

دوست دارید نسخه با کیفیت بالای هر شماره از مجله را فقط ساعاتی پس از انتشار آن، بر روی فلش مموری خودتان یا یک DVD ، بصورت رایگان دریافت کنید؟! ما در ادامه رسیدن به هدف “انتشار کاملا رایگان مجله”، تصمیم به طراحی یک سیستم انتشار جدید گرفتیم و بر اساس آن، با همکاری مخاطبان مجله، قصد ایجاد “نمایندگی ها”یی در شهرهای مختلف داریم.
وظیفه نمایندگی چیست؟
نمایندگی وظیفه دارد تا به محض انتشار هر شماره از مجله، نسخه با کیفیت بالا (و همچنین متوسط) آنرا دانلود نموده و از طریق انتقال به فلش مموری یا رایت بر روی DVD، آنرا در اختیار مخاطبان مجله قرار دهد.
چگونه میتوان یکی از نمایندگی ها بود؟
قبل از هرچیز، شما می بایست یک فروشگاه، شرکت یا مغازه در اختیار داشته باشید. سپس آدرس دقیق، مشخصات صاحب نمایندگی و یک شماره تماس از خود را برای ما به آدرس info@gameemag.ir ارسال نمائید. ما نیز مشخصات شما را بر روی سایت قرار خواهیم داد و شما یکی از نمایندگی های مجله خواهید بود.
براي مشاهده ليست نمايندگي ها و كسب اطلاعات بيشتر اينجا كليك كنيد

سلام.ببخشيد ميشه لينك دانلود شماره ي 10 رو بديد من توي سايت رفتم ولي فقط يه ويديو 3 دقيقه اي نشون داد و اصلا mw 2توش نبود.اگر ميشه لينك دانلود مستقيم بديد؟ممنون

سلام.ببخشيد ميشه لينك دانلود شماره ي 10 رو بديد من توي سايت رفتم ولي فقط يه ويديو 3 دقيقه اي نشون داد و اصلا mw 2توش نبود.اگر ميشه لينك دانلود مستقيم بديد؟ممنون
سلام
دوست عزيز شما ويدئوي "در اين شماره خواهيد ديد " رو تماشا كرديد براي دانلود مجله بايد روي گزينه دانلود كه سمت چپ قرار داره كليك كنيد بعد كيفيت مورد نظر رو انتخاب و دانلود كنيدhttp://www.4shared.com/file/146143616/fc98bdde/GAME_EMAG_10-ucansee.html :smile:

GAME EMAG : 11

. نقد بازی Pain Killer
. گفتگو درباره غول های بازیهای ویدئویی
. آساسینز کرید ۲ و چندین بازی دیگر در گود - بد
. مصاحبه با سازندگان بازی Alan Wake
. پاسخ به ایمیل ها و پیامهای صوتی شما
. همسایه دوست داشتنی در زیر خاکی
و آیتم های جذاب و دیدنی دیگر که برای مشاهده آنها
باید یازدهمین شماره از مجله ویدئویی گیم ایمگ را دانلود نمائید

sm_history.jpg
سوپر ماریو یا همان قارچ خور محبوب خودمان، موضوع بحث دوازدهمین شماره از گیم ایمگ می باشد. در این شماره درباره تاریخچه، خالق این شخصیت محبوب، سری بازیهای سوپر ماریو و هر آنچه مربوط به آن می شود، بحث خواهد شد. شما نیز میتوانید خاطرات خود از سری بازیهای سوپر ماریو و هرگونه مطلب مرتبط با آنرا، از طریق راه های ارتباطی زیربرای ما ارسال نمائید:
. از طریق ارسال ایمیل به آدرس info@GameEmag.ir
. با ارسال پیام کوتاه به شماره ۰۹۱۳۳۹۸۰۱۳۲
. یا با شماره ۰۹۱۳۳۹۸۰۱۳۲ تماس بگیرید و سیستم پیام گیر ما، نظرات و پیامهای شما را ضبط خواهد کرد
چند نکته:
. پیام ها و نظرات شما در مجله به اسم خودتان بازگو خواهد شد.
. اسم یا اسم مستعار خود را در هنگام ارسال ایمیل یا گذاشتن پیام صوتی، حتما ذکر نمائید.
. شما در هر ساعت از شبانه روز، قادر هستید که با هر ۳ روش مذکور با مجله در تماس باشید.

Game emaG را به دیگران معرفی کنیم

اگر از تماشای Game emaG لذت می برید و برای هر شماره ی آن لحظه شماری می کنید. بهتر است این مجله را به روشی که ما پیشنهاد می کنیم، به دیگران هم معرفی کنید تا دیگران هم در لذت تماشای آن سهیم شوند. برای اینکار می توانید از تصاویر زیر به عنوان امضا یا تبلیغات در سایتهای دیگر استفاده کنید:
بنر ۷۲۸ در ۹۰ جهت نمایش در بالای سایت:​
gameemag-728x90.jpg
بنر ۴۶۸ در ۶۰ جهت نمایش در امضا یا مکانهای تبلیغات:​
یوزر بار، جهت نمایش در امضا:​
gameemag-Userbar.jpg
بنر با سایز ۱۲۵ در ۱۲۵، مناسب برای وبلاگها:​
gameemag-125x125.gif
بنر متحرک با سایز ۱۲۰ در ۶۰:​
gameemag-120x60.gif
بنر ۸۸ در ۳۱ مناسب برای نمایش در سایتها و وبلاگها:​
gameemag-88x31.gif
——————————​

gmag_12.gif

GAME EMAG : 12

. نقد بازی آواتار
. دوبله یکی از هیجان انگیزترین صحنه های بازی هوی رین
. مامور ویژه، مامور خرابکار و چند مامور دیگر در گود - بد
. یک گزارش جذاب دیگر از بازیسازان ایرانی
. گفتگو درباره شخصیت محبوب سوپر ماریو
. مصاحبه با سازندگان نسخه پی اس پی تیکن
. تاریخچه بازی شاهزاده ایرانی
. بازگشت شیر شاه
و چندین آیتم جذاب دیگر، همه در ۱۲ مین شماره از مجله ویدئویی گیم ایمگ

اقا يه ذره توضيح ميديد كه ما بايد دانلود كنيم يا بايد بخريم چه جروي هستش اگه دانلودي هست نسخه ي كاملش رو بگيد ما بريم دانلود كنيم.ممنون

اقا يه ذره توضيح ميديد كه ما بايد دانلود كنيم يا بايد بخريم چه جروي هستش اگه دانلودي هست نسخه ي كاملش رو بگيد ما بريم دانلود كنيم.ممنون
سلام
دوست عزيز مجله كاملا رايگانه و براي دانلود مجله بايد در سايت مجله روي گزينه دانلود كه سمت چپ قرار داره كليك كنيد بعد كيفيت مورد نظر رو انتخاب و دانلود كنيد
:smile:

با درود
من قسمت 11 مجله رو دانلود کردم.
========
با کیفیت متوسط که 53.8 مگابایت بود
==========
به نظر من واسه شروع خوب هست ولی خب تا رسیدن به استانداردهای لازم خیلی فاصله وجود داره
=====
با این حال از این حرکت بسار خوشحال شدم و حتی اگر مجله رو از حالت رایگان خارج کنید ( که احتمالش هم هست :cheesygri ) من باز مجله رو دنبال می کنم.
ادرس سایت رو هم در امضاء م قرار دادم.
=====
موفق و موید باشید

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or