مجله ویدئویی Game emaG

مشکلات فنی خدمات دهنده هاست هستش. ظاهرا جابه جایی سرور یا یه همچین چیزی دارن و قول دادن که حداکثر تا 48 ساعت آینده، درست بشه.

عموی فنایی کارتون درسته صبر میکنیم :biggrin1:
ولی یکم از چیز بیاین بیرون دنبال تبلیغات این چیزا نرید خودت میدونی چی رو میگم :biggrin1:
ببین همه که طرفدار یا دنبال او چیزی که تو هستی نیستن که اگه بودن وضع یه چیز دیگه بود و الان باید .... :biggrin1:
بعد مجلت هم عالیه !! من که همشو گرفتم! اینم نمره دهی من به مجله هات! از 10 !

1 = 3

2 = 8

3 = 7

4 = 7/5

5 = 7/7

6 = 8

7 = 9/5

8 = 3

9 = ؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
عموی فنایی کارتون درسته صبر میکنیم :biggrin1:
ولی یکم از چیز بیاین بیرون دنبال تبلیغات این چیزا نرید خودت میدونی چی رو میگم :biggrin1:
ببین همه که طرفدار یا دنبال او چیزی که تو هستی نیستن که اگه بودن وضع یه چیز دیگه بود و الان باید .... :biggrin1:
بعد مجلت هم عالیه !! من که همشو گرفتم! اینم نمره دهمی من به مجله هات! از 10 !

1 = 3

2 = 8

3 = 7

4 = 7/5

5 = 7/7

6 = 8

7 = 9/5

8 = 3

9 = ؟؟؟؟؟
یعنی 10 ندارن اصلا گناه دارن

در 9 مین شماره از مجله تصویری Game emaG خواهید دید:

گزارشی از سومین نمایشگاه بین المللی رسانه های دیجیتال
نقد بازی ایرانی منطقه تاریک
آشنایی با تاریخچه بازی وار کرفت
از اولین جوی استیک تا گیم پد های نسل جدید
مصاحبه با سازندگان بازی آساسینز کرید 2
بازسازی یکی از میان پرده های بازی رزیدنت ایول 5
و آیتم های دیگر که برای مشاهده آنها
باید این شماره از مجله گیم ایمگ را دانلود نمائید...

DOWNLOAD

جهت اینکه حق دیگر مجلات ضایع نشه، لطفا این تاپیک رو هم به قسمت مجلات بازی منتقل کنید و تاپیکی که این مجله از قبل در اون قسمت داره رو حذف کنید.
تشکر.

سلام :smile: من مدير روابط عمومي مجله هستم از اين به بعد من به وضعيت تاپيك ها و سوال و جواب ها رسيدگي ميكنم و در خدمت هستم

موضوع شماره 10م مجله

emag_tebyan.jpg
موسسه تبیان یکی از شرکت هائی است که در زمینه ساخت بازی در ایران بیشترین فعالیت را داشته است و تا این لحظه حدود ۱۰ بازی منتشر شده و در حال ساخت دارد. همانطور که می دانید، همواره کیفیت بازیهای این موسسه مورد انتقاد بوده است. اما دو بازی جدید این موسسه یعنی “زمین ۲۱۲۴″ و “کوهنورد” علاقه مندان به بازیهای ایرانی را امیدوار کرده است.
موضوع بحث شماره آینده مجله گیم ایمگ نیز، بازیهای این موسسه می باشد. شما می توانید نظرات خود را درباره بازیهای قبلی این موسسه و آینده آن، از طریق ایمیل info@GameEmag.ir برای ما ارسال نمائید.
توجه:
. ایمیل های شما در شماره آینده مجله خوانده خواهد شد.
. سعی نمائید متن ایمیل شما طولانی نباشد.

جلل خالق :eek:

مگه من فحش دادم که پستمو پاک کردین؟؟؟؟؟
جون تو فحش ندادم تو به من 100 بار حرف پست قبلیمو تکرار کن ببین من چی میگم :biggrin1:

(شما هم یه چیزیتون میشه ها !!!!) ( از این کارا دوست دارین؟ :biggrin1: )

فقط گفتم تو گفتن تاریخ انتشار اشتباه کردید که انگار تو سری مجله های قبلتون هم بوده!
اینو گفتم که درست کنید دفعه بعد مجله بدونه هیچ عیبی باشه که بشه عالییی!!!!!!!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:
جلل خالق :eek:

مگه من فحش دادم که پستمو پاک کردین؟؟؟؟؟
جون تو فحش ندادم تو به من 100 بار حرف پست قبلیمو تکرار کن ببین من چی میگم :biggrin1:

(شما هم یه چیزیتون میشه ها !!!!) ( از این کارا دوست دارین؟ :biggrin1: )

فقط گفتم تو گفتن تاریخ انتشار اشتباه کردید که انگار تو سری مجله های قبلتون هم بوده!
اینو گفتم که درست کنید دفعه بعد مجله بدونه هیچ عیبی باشه که بشه عالییی!!!!!!!!!!!!!!!
سلام
دوست عزيز پست شما تو تاپيك ديگه ايي بوده كه به درخواست ما مديران تاپيك رو حذف كردن

خوب بهتر دیدم که خودم از آقا کسرا عزیز اینجا تشکر کنم.چون...
به لطف ایشون از این به بعد مخاطبای مجله میتونن به راحتی هر شماره رو با لینک مستقیم و بدون مراجعه به هیچگونه سایت ثانویه ای، دانلود کنن.

راستی... اگر طرفدار ModernWarfare 2 هستید، میتونید نقدش رو توی آخرین شماره مجله ببینید.

GAME EMAG : 10

. نقد و بررسی بازی مادرن وارفر ۲
. آیا تیکن ۶ طرفدارانش را راضی خواهد کرد؟
. مصاحبه با سازندگان بازی استار کرافت ۲
. نگاهی بر سری بازیهای هاف لایف
. گزارشی از جشنواره رسانه های دیجیتال (قسمت دوم)
. این بار یک بازی در سبک ریسینگ، از زیر خاک بیرون می آید
. آیتم جدیدی با عنوان: مسیج!
و قسمت های جذاب و دیدنی دیگر که برای مشاهده آنها، باید دهمین شماره از مجله ویدئوی گیم ایمگ را دانلود نمائید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or