مجله ویدئویی Game emaG

مجله ها دیجیتالی هستن پست نمیکنید ؟
مجله بصورت ویدئویی (فیلم) هستش.
برای فروش پستی هم، مراحلش انجام شده، اما به دلیل برخورد با تعطیلات عید، همچنان منتظر تایید اداره پست و یه سری ریزه کاریهای دیگه هستیم.

من آنلاینشو دیدم
باید بگم واقعا عالی بود
خسته نباشین:clap:
لطف دارید.
البته نمایش آنلاین کاملا به ما ضرر میزنه.
دوست هم نداریم مثل صنعت بازی سازی مون بگیم: "برای حمایت از ما بیائید و هزینه بدید!"
بلکه مخاطب خودش کیفیت و زحمتی که برای کار کشیده شده رو می بینه و خودش با علاقه مشترک مجله میشه. الان هم در کمتر از 2 هفته، ده ها نفر مشترک مجله شدن و مطمئنا برای شروع از نظر ما خوب خواهد بود.

به دیگر دوستانی هم که علاقه مند به ساخت، مجلات الکترونیک و ویدئویی هستن، توصیه میکنم. صرفا رایگان بودن و آماتور بودن رو شعار یا بهانه شون قرار ندن، بیائید حرفه ای تر کار کنیم و با ایجاد یه رقابت سالم، به بالا بردن سطح اطلاعات و فرهنگ گیمرها (و حتی خودمون) کمک کنیم.

۱۶ مین شماره از مجله ویدئویی گیم ایمگ

gameemag16_wide.jpg

در ۱۶ مین شماره از مجله ویدئویی گیم ایمگ خواهید دید:

. آیتم جدیدی با نام کامینگ سون
. من و سوباسا ! (بررسی 20 بازی از سری بازیهای Captain Tsubasa)
. تاریخچه سری بازیهای سایلنت هیل
. با کامیون تان، نون حلال بدست آورید!
. آخرین خبرهای دنیای بازی
. مصاحبه با سازندگان بازی گرشاسب
همه و بیشتر، در این شماره از گیم ایمگ

www.GameEmag.ir

سلام اقا مهدی...
واقعا مجله خوبی دارید...من که همیشه کارهای شما رو دنبال میکنم...
ولی قرار بود تو سال جدید کمی حرفه ای تر بشید..
.خواهش میکنم ناراحت نشید!!! این فقط در حد یه انتقاد هست....ولی حرفه ای که نشدید...بدتر هم شدید!!!
یه کم لحن صحبت کردن هاتون بد شده!!!در حد مجلتون نیست!!

اگر ناراحتتون کردم واقعا ببخشید...من فقط قصدم پیشرفت مجله مورد علاقه ام هست...

اتفاقا برعکس شما، بعضی ها نظر کاملا متفاوتی دارن.
به هر حال همه چیز سلیقه ای هستش، یه آیتم رو یا طرز اجرای مجری رو شاید یکی بپسنده و دیگری کاملا ازش بدش بیاد. با اینحال ما نظرات همه رو می شنویم و سعی میکنیم کاری رو ارائه بدیم که اکثریت رو راضی نگه داره.

دوستانی هم که علاقه مند به همکاری هستن، همچنان درهای مجله به روشون بازه! :smile:
اگر از دوستان کسی هم علاقه مند به همکاری در زمینه روابط عمومی و پاسخگویی به مخاطبان در سایت های مختلف هستش، میتونه با ایمیل info@gameemag.ir تماس بگیره...

سلام آقای فنایی!شاید ربطی نداشته باشه ولی شما یکمی تو اولین نگاه SC:C بد بازی کردید!:cheesygriالبته منظوری نداشتم ولی اینجوری که شما بازی کردید یکمی گیمر ها زده می شن از بازی چون اصلا مخفی کاری نرفتید!ولی در کل خسته نباشید!

سلام دوستان من هاشمی هستم, مدیر دوبلاژ گروه:

GAME EMAG : 22
gameemag22_wide-300x100.jpg

در ۲۲ مین شماره از مجله ویدئویی گیم ایمگ خواهید دید: اولین پیشنمایش در ایران از بازی Medal of Honor . بهترین گوشی موبایل برای بازی کردن، کدام است؟ . مصاحبه با سازندگان بازی MGS : RISING . نگاهی نزدیک بر کنسول XBOX 360 – 250gig . مصاحبه با یکی از خانم های بازی ساز کشورمان . . . همه ی این آیتم ها وبیشتر، فقط در گیم ایمگ
مدت زمان : ۳۵ دقیقه

مجله به ماهنامه تبدیل شده و شماره بعد هم روز اول ماه شهریور در دسترس دوستان قرار خواهد گرفت.

FIRST VIEW : STARCRAFT 2
نگاهی به بازی StarCraft 2
starcraft2_wide.gif

بالاخره انتظار برای علاقه مندان به بازی های استراتژی و مخصوصا پی سی بازها به پایان رسید و بازی StarCraft 2 منتشر شد. شماره ی قبلی این بازی در سال ۱۹۹۸ توسط کمپانی Blizzard عرضه شد و علاوه بر کسب جوایز متعدد، مورد توجه خیل عظیمی از گیمرها نیز قرار گرفت. در این شماره از بازی نیز شما میتوانید از میان ۳ نژاد مختلف یکی را انتخاب نموده و در جنگهایی به سبک فیلمهای علمی تخیلی به مبارزه با یکدیگر بپردازید.( این بازی فقط برای PC و MAC منتشر شده است.)
در این ویدئو که توسط آقای “سید محمد صالح هاشمی” تهیه شده است، نگاهی خواهیم داشت بر گیم پلی یکی از مراحل این بازی. اگر تاکنون بازی های استراتژی را تجربه نکرده اید، حتما توصیه می کنیم به تماشای این آیتم بنشینید.

دانلود

خوب مدتی هست که سایت گیم ایمگ (بعد از انتشار 23 شماره مجله ویدئویی) ویدئوهاش رو به صورت آیتم های جداگانه بر روی سایت قرار میده. آیتم هایی مثل:

خبرهای دنیای بازی
kinect1-300x100.jpg

ویدئو های مرتبط با بازی سازان مستقل ایرانی
MBinTGS_wide.gif

تریلر جدیدترین بازی های ایرانی و خارجی
Garshasp_cover-300x100.jpg

مصاحبه با بازی سازان ایرانی
arak_gm2_wide.jpg

گزارش از جشنواره ها و نمایشگاه های بازی، صحنه های پایانی بازی ها، اولین نگاه بر بازی های جدید و ده ها آیتم متنوع دیگر

منتظر شما هستیم در:
www.GameEmag.ir

اگر علاقه مند به همکاری هستید، مراجعه کنید به:
http://gameemag.ir/cooperation

به طور معمول مشکلی در سیستم وجود نداره. احتمالا یا اطلاعات کارت اعتباریتون رو اشتباه وارد کردید یا مشکلی در سیستم بانکی بوده.

اخبار: نیمه دوم آذرماه (نسخه با کیفیت بالا)

Kratos-300x100.jpg

باز هم برگشتیم با یک آیتم اخبار دیگه، در این ویدیو مهم ترین اخبار نیمه ی دوم ماه آذر بررسی شده و سورپرایز های زیادی رو برای طرفداران Xbox360 و PS3 داره که می تونه واقعا جالب باشه.
همچنین در این آیتم اخبار دیگه ای از یک تقلید آشکار! و یک بازی ایرانی جدید (که در قسمت قبل اخبار هم بهش اشاره شده بود) وجود داره که می تونه قابل توجه باشه…
پس این شما و این هم اخبار نیمه ی دوم آذرماه…

گزارشی از غرفه شرکت رسانا افزار شریف (نسخه با کیفیت بالا)

mic-300x100.jpg

در این ویدئو که به نمایشگاه رسانه دیجیتال مربوط میشه ، به غرفه شرکت رسانا افزار شریف رفتیم و با آقای برقعی مصاحبه کوچیکی داشتیم که در مورد پروژه های جدیدشون صحبت میکنند .
همچنین در این ویدئو میتونید لحظاتی از گیم پلی چند بازی مثل گاندو، قلب سیمرغ و … را مشاهده کنید.

ده بازی برتر سگا، برای موبایل (نسخه با کیفیت بالا)

top10segamob_wide-300x100.jpg

بازی های زیادی امروزه برای مدل های مختلف موبایل یا همان تلفن های همراه ساخته می شود. اما بسیاری از آنها کیفیت مناسبی از نظر جذابیت و گیم پلی ندارند. به جای آن شما می توانید با نصب امولاتور (شبیه ساز) یکی از کنسول ها قدیمی به انبوهی از بازی هایی دست یابید که زمانی استادان و بزرگترین شرکت های بازی سازی بر روی آنها کار کرده اند. البته بازی کردن بر روی موبایل نیز، ویژگی های خاص خود را دارد و هر بازیی را نمی توان به سادگی بر روی آن انجام داد. در این ویدئو ما از میان صدها بازی کنسول سگا مگادرایو (جنسیس) ۱۰ بازیی را انتخاب کردیم که هم جذاب تر از دیگر بازی ها بوده اند و هم برای بازی بر روی موبایل مناسب هستند. طیف متنوعی از بازی ها را در این ۱۰ برتر ما تجربه خواهید کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or