مجله معتبر TIME نیز 10 بازی برتر 2010 را معرفی کرد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

time_magazines_logo.jpg

درود.

در طی این چند روز گذشته سایتهای معتبر دنیا به نقد و بررسی بازیها در سال 2010 پرداختند و بهترینها را از دیدگاه خود بیان کردند . بازی زیبای Red Dead Redemption که در کنفرانس Video Game Awards سال 2010 برترین بازی سال شناخته شد در دیگر سایتها هم جزء بزترین ها بود .
در دیگر سو نیز یکی از معتبرترین مجله های دنیا مجله TIME نیز بهترین بازیها را درسال 2010 از دیدگاه خود بیان کرده است که به شرح زیر است .نکته جالب بودن بازی Angry Birds در مکان دوم میباشد این بازی که برای موبایل میباشد تا الان بیشن از 50میلیون بار دانلود شده است که میتوان Limbo و Super Meat Boy نیز اشاره کرد با هزینهای کم با عناوین بزرگی چون Alan Wake دریک لیست قرار دارند .

list را میتوانید از اینجا ببینید

1. Alan Wake
2. Angry Birds

3. Red Dead Redemption
4. Halo: Reach
5. Super Mario Galaxy 2
6. Limbo
7. Super Meat Boy

8. Super Street Fighter IV
9. Starcraft II
10. Mass Effect 2

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: capitanrayan
این مجله ی معتبر چه کرده ! ماشاالله GOW و HR رو در حد پویا و خپلم حساب نکردن ! فک کنم اینا فن Xbox باشن چون هیچ دلیلی برای توجیه اینکه HR , GOW جزو 10 تا نیستن وجود نداره !

شما که تا حالا يه بار اين مجله رو ورق هم نزدی لازم نيست کارشناسی کنی!

تخصص اين مجله گيم نيست درست مثل مجله EMPIRE....

والا شما یاد بگیر درست صحبت کن، این اولا

دوما من اندازه کل چیزایی که تو عمرت ورق زدی این هفته نامه رو ورق زدم...

سوما Time در مورده همه مسایل، سیاسی، اجتماعی، هنری ، بهداشتی، علمی و ... آرتیکل داره. حالا چون تخصصی رو یه شاخه تمرکز نداره یعنی در باره هر چی که نظر بده کشکه؟ ماشالا منطق.

چهارما Time هم نظرشو گفته و ادیتوراش از خیلی هایه دیگه قابله استنادترن.

پنجما هم یاد بگیر درست حرف بزنی ...

نوشته شده توسط SaDrA-HhH
شما که تا حالا يه بار اين مجله رو ورق هم نزدی لازم نيست کارشناسی کنی!
OK. ازاین به بعد فقط کسانی درمورد فوتبال نظر بدن که حداقل 2 تا جام جهانی شرکت کردن.
ازاین به بعد فقط کسانی درمورد فیلم نظر بدن که حداقل 2 اسکار از آکادمی بردن.
Blah Blah.

آها يعنی شما مثلاً مقاله گيم اسپات رو با دنيای بازی يکی ميکنيد؟

حالا اگه مثلاً HR اوّل ليست بود از نظر همه TIME بايد ميرفت مقاله سياسی مينوشت
OK. ازاین به بعد فقط کسانی درمورد فوتبال نظر بدن که حداقل 2 تا جام جهانی شرکت کردن.
Blah Blah.

به خاطر همينه که کلاً تو مملکت ما چيزی سر جای خودش نيست....

نرود ميخ آهنين در سنگ

این مجله ی معتبر چه کرده ! ماشاالله GOW و HR رو در حد پویا و خپلم حساب نکردن ! فک کنم اینا فن Xbox باشن چون هیچ دلیلی برای توجیه اینکه HR , GOW جزو 10 تا نیستن وجود نداره !
فن که چه عرض کنم دشمن خونی سونی هستن انگار!
یادمه وقتی ps3 تازه یکی دو هفته بود که لانچ شده بود یه مقاله رفته بود با این تیتر:
PS3 شکست خورد!:))
دیگه خودتون تا تهش برین...

اگر درست یادم باشه فقط امسال اینطور نبوده.کافیه به انتخاب های قبلی این مجله هم خیلی باحاله.آدم فکر میکنه طرف نمیاینده مایکرو بوده یا تا حالا اسم کنسول های دیگه رو نشنیده.اگه اشتباه نکرده باشم هم پارسال هم انتخاب های عجیب غریب کرده بود.
اما همه اینا به کنار.جالب توجه تر از همه دفاع کردن بعضی از یوزر ها با سابقه زیاده.انصاف چیزی خوبیه!البته صددرصد خودشونم میدنن که انتخاب ها دور از عقله

دوستان بی خیال فن بازی بشید تا حالمونو نگرفتن . بنده خودم هم xbox دارم هم ps که 100 البته بازی رو xbox رو ترجیح میدم اما به نظرم حق 2 بازی خورده شده !

دوستان بی خیال فن بازی بشید تا حالمونو نگرفتن . بنده خودم هم xbox دارم هم ps که 100 البته بازی رو xbox رو ترجیح میدم اما به نظرم حق 2 بازی خورده شده !
من شیفته این عدالت شما شدم :)
خوشحال میشم اون دوتا بازی رو بگین :)
اون تیکه هم که با رنگ سبز لجنی در متنتون هایلایت کردم هم اگه امکانش هست دلیلش رو بگین ممنون میشم :)

من شیفته این عدالت شما شدم :)
خوشحال میشم اون دوتا بازی رو بگین :)
اون تیکه هم که با رنگ سبز لجنی در متنتون هایلایت کردم هم اگه امکانش هست دلیلش رو بگین ممنون میشم :)
منظورمو اون دوستمون گفت . دلیل ترجیح دادنم هم اینه که با دسته ی xbox راحتتر میتونم بازی کنم
حالا دیگه لطفا این بحث الکی رو تموم کنید چون هرکس حق داره نظر شخصیشو بگه .

خیلی دوست دارم ببینم اگه سال دیگه U3 رو کرد GoTY و هیچ سایت دیگه این عنوانو بهش ندادن این فن ها چه میکنن
منظورت اینه که قراره سال بعدمسئول این بخش رو عوض کنن؟
سال 2009 یه جورایی مال آنچارتد بود و تقریبا بیشتر جوائز رو درو کرد.اونوقت تایم این مجله تخصصی دنیای بازی ها آنچارتد رو دهمین بازی برتر سال دونست!!توجه کنین نه دوم نه سوم بلکه رتبه دهم!!
حالا باز این خوبه.یعنی خیله خوبه که اصلا جز 10 تا شد،MGS4 رو که یادتون هست که که این همه 10 گرفت(IGN GS....) اصلا جز 10 بازی برتر هم نشد!!!(سال 2008)آخه اون طرف چقدر باید خوشحال باشه!! رو چه حسابی انتخاب کرده بود!! همه پسند بودن؟گرافیک؟تکنیک؟داستان؟ هنر؟ امتیاز منتقدین؟خوب همه رو که داشت.حتی بیشتر از اون چیزی که باید نیاز داشته باشه....
میگم تایم وضعیتش مشخصه.تازه واردین سایت بازی سنتر هم همینطور.ولی عجیب اینجاس که بعضیا دارن میگه انتخاب های این مجله منطقی تر از بقیه اس.با این تاریخچه و با این سوابق.دوستان شاید بشه خلاف جهت جریان آب بزور شنا کرد ولی خلاف جهت سونامی نه!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: M4ST3R
سال 2009 یه جورایی مال آنچارتد بود و تقریبا بیشتر جوائز رو درو کرد.اونوقت تایم این مجله تخصصی دنیای بازی ها آنچارتد رو دهمین بازی برتر سال دونست!!توجه کنین نه دوم نه سوم بلکه رتبه دهم!!
نه بابا ! دستِ گلشون درد نکنه
با این حساب پس نتیجه میگیریم این مجله شماره بندیش اشتباه هستش :دی پارسال U2 امسال هم ME2 :دی سال دیگه هم رتبه-ی 10 مجله-ی TIME به احتمال زیاد بهترین بازیه سال هستش !

Blah Blah.

میدونی‌ مثل چی‌ میمونه که مثلا مجلهplay boyبیاد دربارهٔ فیلم یا چیز دیگه نظر بده. معلومه نظرش ارزش نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or