مجله معتبر TIME نیز 10 بازی برتر 2010 را معرفی کرد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

time_magazines_logo.jpg

درود.

در طی این چند روز گذشته سایتهای معتبر دنیا به نقد و بررسی بازیها در سال 2010 پرداختند و بهترینها را از دیدگاه خود بیان کردند . بازی زیبای Red Dead Redemption که در کنفرانس Video Game Awards سال 2010 برترین بازی سال شناخته شد در دیگر سایتها هم جزء بزترین ها بود .
در دیگر سو نیز یکی از معتبرترین مجله های دنیا مجله TIME نیز بهترین بازیها را درسال 2010 از دیدگاه خود بیان کرده است که به شرح زیر است .نکته جالب بودن بازی Angry Birds در مکان دوم میباشد این بازی که برای موبایل میباشد تا الان بیشن از 50میلیون بار دانلود شده است که میتوان Limbo و Super Meat Boy نیز اشاره کرد با هزینهای کم با عناوین بزرگی چون Alan Wake دریک لیست قرار دارند .

list را میتوانید از اینجا ببینید

1. Alan Wake
2. Angry Birds

3. Red Dead Redemption
4. Halo: Reach
5. Super Mario Galaxy 2
6. Limbo
7. Super Meat Boy

8. Super Street Fighter IV
9. Starcraft II
10. Mass Effect 2

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: capitanrayan
من از همون اول می دونستم یک دست هایی پشت پرده هست و حتما باز هم پول های مایکروسافت باعث این انتخاب ها شده :دی
اتفاقا با خبرهایی که همیشه این مجله در مورد پلی استیشن 3 زده احتمال این که این کار شده باشه بیشتره تا نشدنش!:d
آنچارتد 2 دهم!فکر کنم بدترین رتبه این بازی تو اون سال بود!سوپر بیگ LOL...!!!

Alan Wake
سایلنت هیل با چراغ قوه.

Red Dead Redemption
Grand Theft Horse.

Halo: Reach
من فرق این نسخه رو با 1ـش و 3ـش متوجه نشدم. (2ـش رو بازی نکردم). احتمالا چون بازی عامه پسندی هست گذاشتن که نگن این لیست رو یک خپل ریشو (به شخص خاصی توهین نمیکنم) که 10 ساعت توی روز بازی میکنه نوشته.
Super Mario Galaxy 2
اینهم فرقی با بالایی نداره.
Super Street Fighter IV
http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/CapcomSequelStagnation
Mass Effect 2
من یک بازی آر پی جی ساختم. این سبک فقط در ژاپن طرفدار داره. پس میدمش دست EA تا برام هایپـش کنه. حالا کاری ندارم که بازی RPG من اصلا RPG نیست. خری در لباس روباه.

اگر جدا بازیهای خوبِ سالِ اولِ این دهه اینها هستن، باید فاتحه ی کل قرن رو خوند. سالی که نکوست از بهارش پیداست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or