مجله معتبر TIME نیز 10 بازی برتر 2010 را معرفی کرد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

time_magazines_logo.jpg

درود.

در طی این چند روز گذشته سایتهای معتبر دنیا به نقد و بررسی بازیها در سال 2010 پرداختند و بهترینها را از دیدگاه خود بیان کردند . بازی زیبای Red Dead Redemption که در کنفرانس Video Game Awards سال 2010 برترین بازی سال شناخته شد در دیگر سایتها هم جزء بزترین ها بود .
در دیگر سو نیز یکی از معتبرترین مجله های دنیا مجله TIME نیز بهترین بازیها را درسال 2010 از دیدگاه خود بیان کرده است که به شرح زیر است .نکته جالب بودن بازی Angry Birds در مکان دوم میباشد این بازی که برای موبایل میباشد تا الان بیشن از 50میلیون بار دانلود شده است که میتوان Limbo و Super Meat Boy نیز اشاره کرد با هزینهای کم با عناوین بزرگی چون Alan Wake دریک لیست قرار دارند .

list را میتوانید از اینجا ببینید

1. Alan Wake
2. Angry Birds

3. Red Dead Redemption
4. Halo: Reach
5. Super Mario Galaxy 2
6. Limbo
7. Super Meat Boy

8. Super Street Fighter IV
9. Starcraft II
10. Mass Effect 2

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: capitanrayan
موقع هم 4 تا بچه نوب میریزن دورت به به و چه چه میکنن یکم اعتماد به نفستم میره بالا!
منظورت خودته ؟ من که میبینم داری باهاش مخالفت می کنی ! :دی

=======
من با این که به گرافیک الن ویک زیاد اعتقاد ندارم اما میتونم بگم نور پردازیش بی نظیر بود !

• Like
Reactions: Farh@d
هر کی از ننش قهر میکنه واسه خودش بهترین بازی ها رو انتخاب میکنه بابا یه هیات داوری و کمیته بزارین برای انتخاب

آخرش نفهمیدیم حرف کی رو قبول کنیم اگه اینطوریه که منم بازی های مورد علاقمو دست چین میکنم به عنوان بهترین بازی ها معرفی می کنم

به نظر انتخاب های گیم اسپات از بقیه معتبر تره

هر کی از ننش قهر میکنه واسه خودش بهترین بازی ها رو انتخاب میکنه بابا یه هیات داوری و کمیته بزارین برای انتخاب

آخرش نفهمیدیم حرف کی رو قبول کنیم اگه اینطوریه که منم بازی های مورد علاقمو دست چین میکنم به عنوان بهترین بازی ها معرفی می کنم

ناراحتی؟ برو یه مجله بزن و top 10 سال رو انتخاب کن.نه اینکه بیای اینجا همه چیزو ببری زیر سوال.
-------------
انتخاباش بد نیست.از اینکه بازیهایی مثل limbo هم توی لیست هست خوشحالم.
دوستان به این توجه کنن هر بازی با بازی هم سبک خودش مقایسه میشه الان مثلا angry birds یکی از بهترین بازیهایی هست که واسه ios و اندروید اومده.و یه بازی ارکید مانن فوق العاده است.
پس چرا نباید تو لیست باشه؟
گاو رو هم که ماشالله هیچ کس حساب نکرده!

خسته نباشن !! ALAN WAKE رو چه له رتبه 1 بودن تا وقتی ME2 هست !! باید 2 مشید :دی
از نظر گرافیکی هم نامردیه بخوایم بازیرو زیر سوال ببریم . نور پردازیه بازی تا بحال بینظیر بوده . من که تو هیچ بازی-ای این نورپردازی رو ندیدم ( کافیه یک همچین چیزیرو درباره بازیهای PS3 بگیم تا بحث 3D MARK بیاد وسط ! ولی الان چون نظرامون یکی هست هیچ اشکالی نداره !!!! :دی )
در آخر هم پیشنهاد میدم مجله-ی TIME یک PS3 جور کنه ( شوخی ! ) GOD OF WAR III حداقل باید تو 5تای اول میبود .

لیست نسبتا خوبیه ....aw خیلی خوب بود ول به نظر من استحقاق اول شدن رو نداره.... .

یه مدتی هم میگفتی جلوه های آب geow بهترینه که کلی بساط شادیه ما جور شده بود!

انصافا جلوه های آب این بازی در زمان خودش یکی از بهترین ها بود(نمی گم بهترین) مخصوصا یه مپ داشت که از زیر پل آب رد میشد...واقعا عالی بود اونجا جلوه های آبش..... .

عزیز من این چه حرفیه ؟ وقتی به مجله time میگی هر کی از ننش قهر میکنه
میاد بهترینها رو میگه یعنی شما یا این مجله رو نمیشناسی یا فقط چون باب میل شما نبوده خواستی یه چیزی بگی . بهتره یه کم فکر کنی ببینی این مجله تاریخچه و کارهاش چی بوده میفهمی که از هوا
حرف نزده یه کسایی این لیست رو تهیه که از من و شما بیشتر بارشون هست

به نظر منم لیستش به جز شماره اولش :x :x :x بقیه اش ایراد داره، یا باید حذف می شد یا جابه جا، یه سری کم داره یه سری زیاد!
ولی خوب اینم انتخابیه :d
خداییش AW به حقش رسید به نظر من :x :d

اتفاقا به نظرم خیلی خوب انتخاب کرده بود قرار نیست همه شبیه هم جایزه بدن مثلا تا حالا چند بار جوایز MTV شبیه گرمی یا اسکار شبیه گلدن گلوب بوده؟

البته Time در زمينه گيم در حد دنيای بازيم اعتبار نداره...

آره بزرگترین هفته نامه دنیا که حدوده 25 ملیون نفر مخاطب داره در زمينه گيم در حده دنيای بازي هم اعتبار نداره!
احتمالا اونا هم 4 نفر از تو گیم نت ورداشتن گذاشتن ادیتور و چیف ادیتورشون...
آره والا...

آره بزرگترین هفته نامه دنیا که حدوده 25 ملیون نفر مخاطب داره در زمينه گيم در حده دنيای بازي هم اعتبار نداره!
احتمالا اونا هم 4 نفر از تو گیم نت ورداشتن گذاشتن ادیتور و چیف ادیتورشون...
آره والا...

شما که تا حالا يه بار اين مجله رو ورق هم نزدی لازم نيست کارشناسی کنی!

تخصص اين مجله گيم نيست درست مثل مجله EMPIRE....

یعنی میخوای بگی مثلا اونی که میره مطلب 30یا30 مینویسه میاد بازی رو هم نقد میکنه ؟ نه عزیز ! توی تمام رسانه ها تیم های مختلفی برای رسیدگی به یه مقوله وجود داره .
Mass Effect دهمه !!!!!! بعد Limbo ششمه !!!!!!! اینا دیوانه ان !
شما Limbo رو بازی کردید ؟!

همه که مثه من و شما شب و روز نمیرن سایت گیم اسپات یا......... .
این مجله با این عظمت مطمینا انتخاباش برای خیلی ها مهمه(خیلی ها که سایتای دیگه بازی نمیرن یا کسایی که کمتر گیمرحرفه ای هستن)

مثه همشهری جوان .......با اینکه صفحه بازیش واسه من و شما مهم نیس ......ولی در عوض واسه خیلی ها مهم چون هم تیراژش و هم مخاطبش از خیلی از مجله های بازی ما بیشتر و هم خیلی از کسایی که گیمر حرفه ای نیستن پیگیریش می کنن...... .

البته خودمم از اینکه aw اول شده خیلی خوشم نیومد ولی خوب دیگه نظر این مجله اینه...... .

.
.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or