مجله معتبر TIME نیز 10 بازی برتر 2010 را معرفی کرد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

time_magazines_logo.jpg

درود.

در طی این چند روز گذشته سایتهای معتبر دنیا به نقد و بررسی بازیها در سال 2010 پرداختند و بهترینها را از دیدگاه خود بیان کردند . بازی زیبای Red Dead Redemption که در کنفرانس Video Game Awards سال 2010 برترین بازی سال شناخته شد در دیگر سایتها هم جزء بزترین ها بود .
در دیگر سو نیز یکی از معتبرترین مجله های دنیا مجله TIME نیز بهترین بازیها را درسال 2010 از دیدگاه خود بیان کرده است که به شرح زیر است .نکته جالب بودن بازی Angry Birds در مکان دوم میباشد این بازی که برای موبایل میباشد تا الان بیشن از 50میلیون بار دانلود شده است که میتوان Limbo و Super Meat Boy نیز اشاره کرد با هزینهای کم با عناوین بزرگی چون Alan Wake دریک لیست قرار دارند .

list را میتوانید از اینجا ببینید

1. Alan Wake
2. Angry Birds

3. Red Dead Redemption
4. Halo: Reach
5. Super Mario Galaxy 2
6. Limbo
7. Super Meat Boy

8. Super Street Fighter IV
9. Starcraft II
10. Mass Effect 2

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: capitanrayan
من شماره های 2 و 5 و 7 و 9 رو بازی نکردم ولی 6 تا بازی دیگه جزو TOP15 من هم هستن. ولی با ترتیب های متفاوت :دی یعنی سلیقه شون به من نزدیکه. Limbo رو گذاشتن یعنی خیلی حالیشونه :دی

جداً اينا بايد برن يه روان پزشک سر بزنن!

البته Time در زمينه گيم در حد دنيای بازيم اعتبار نداره...
خوب اینها 10تا بازی برتر معرفی کردن ...
چون با سلیقه شما فرق داره , یعنی روانی هستند .
الان من دوست داشتم جای Reach با Alan Wake عوض می شد , ولی این طور نیست . پس بگم یک مشت احمق نشستند تو مجله TIME , چون بازی محبوب من تو لیست نیست یا پایین تره ...

جداً اينا بايد برن يه روان پزشک سر بزنن!

البته Time در زمينه گيم در حد دنيای بازيم اعتبار نداره...

ببخشید اونوقت شما تو زمینه گیم چقدر اعتبارتونه ؟!
یعنی الان با سلیقه شما جور نیست یعنی شما خیلی بارتونه ولی اونها نه ؟ اونها هم مثل من و شما یه انسانن و میتونن بازیها را درک کنن و دقیقا با هیچ کدوم از ماها فرق ندارند ! چرا این حرف را میزنم ؟ به خاطر اینکه این مدته کل مجلات و سایتهای معتبر دنیا به دست چند نفر از اهل فن این سایت زیر سوال برده شدند و فقط کافیه باد از طرف خواستهاشون وزش نکنه !

چون همین الانم من همین AW بهترین تجربم در این نسله ! حالا من هیچی حالیم نیست و از دنیای گیم شوتم و پرتم و فنبوی هستم و ....به شخص خودم ربط داره به کسی ربطی نداره !

من Limbo رو بازی کردم، به جرات میتونم بگم یکی از بهترین ها بود و به شخصه بالاتر از خیلی عناوین که فقط زرق و برق دارن و پیشرفتی نسبت به نسخه های قبل *cough* god of war *cough* نداشتن، میدونم.

هر چقدر هم بهترين باشه كنار عناوين به اين بزرگي بايد ميكشيد كنار ...
دقیقا برعکس ! هنری که توی بازی هایی امثال Limbo بکار رفته به مراتب بهتر از امثال GOW3 و AW هستش .

سلام من خودم limbo بازی نکردم ولی توی این15 سال که من گیم بازی میکنم بازی به زیبایی red dead زیاد نبودند حتی به تعداد انگشت های دست بازی باکمترین نکته منفی بازی کوچیک ومستقل هم زیاد بوده ولی ماندگاری ندارند مثل دیگر شاهکارها

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or