بهداد جان اتفاقا آرش درست گفته!
کدوم تست رو میگی؟ وقتی هنوز 10 نفر از یه مرکز وایمکس نگرفتن؟ صبر کن یکم شلوغ بشه فقط تایم آوت میزنی! :d
کدوم تست رو میگی؟ وقتی هنوز 10 نفر از یه مرکز وایمکس نگرفتن؟ صبر کن یکم شلوغ بشه فقط تایم آوت میزنی! :d
100% تایید میشه !بهداد جان اتفاقا آرش درست گفته!
والا نمیدونم اینا کی بودن که با وایمکس همچین پینگ هایی :d داشتن اما من از چند نفر که وایمکس داشتن سوال کردم گفتن کلا وایمکس تو ایران ری*ه..:d..باز از خودت حرف در اوردی آرش ؟
مبین نت چند نفر تست گذاشته بودن با مودم خارجی پینگا خوب بود
180 220 270
کسی تو این فروم خراب شده نگرفته بگه چطوره ؟
دوستان بالاخره امروز بعد از یه هفته پیادشون شد
دو تا مودم Indoor امتحان کردن جفتش جواب داد گفتن فردا یا پس فردا زنگ می زنن برای نصب مودم (اینا میگن 2 روز می شه یه هفته)
یه سوال اون مودم که قیمتش 110 هزار تومان هست wifi هم داره یعنی من می تونم با موبایل هم به مودم وصل شم ؟
سلام دوستان !
من " شهر زیبا " زندگی می کنم و می خواستم وایمکس ایرانسل بگیرم . ولی رفتم یه سایتی همه ازش بد می گفتن و ناله می کردن . اگر میشه یه راهنمایی به من بکنید که مبین نت بگیرم یا ایرانسل .... .>:d<
برای استفاده ی بازی هم نمی خوام .
نوشته شده توسط irancell:در صورتی که کاربر به طور غیرمعمول از پهنای باند استفاده کرده و به دانلود بیش از حد اقدام نماید، از دوره بعدی، سیاست محدودسازی پهنای باند در مورد وی اعمال خواهد شد و از آن پس، قادر به استفاده از سرویس، به صورت نامحدود نخواهد بود.
تست های بالا مربوط به یکی از کاربران P30world هست + اینکه تست ها مالِ 3-4 روز پیش هست...
Outdoor | 1024kbps
بله دقیقا همینطوره که میگید!کاربران مُبین نت هنوز به تعدادی نرسیدن که بشه در موردش با اطمینان نظر داد ولی همون تعداد هم تقریبا میشه گفت راضی بودن.
اگر برای دانلود میخواین 100% مبین نت پیشنهاد میشه چون ایرانسل قانونی داره مبنی بر اینکه اگر شما بیش از حدِ مجاز دانلود داشته باشین سرویستون از نامحدود به محدود تغییر پیدا میکنه + اینکه پهنای باند هم محدود میشه ( مانندِ قانون Fair Use Policy در شاتل )!
بله دقیقا همینطوره که میگید!
ایرانسل برای طرح های اینترنت gprs و wimax همچین محدودیتی رو گذاشته که تنها دلیلش ضعیف بودنشه!
سر این قضیه خیلی ها از ایرانسل شکایت داشتن که به هیج جایی نرسیدن!
برای مبین نت هم بگم که قطعا خیلی بهتر از ایرانسل خواهد بود!
ایرانسل یک اپراتور هست و وظیفه اصلیش مکالمات و... هست! توی همیناش مونده حالا شما gprs و وایمکسم بهش اضافه کنید! نتیجه میشه نارضایتی همه!
اما مبین نت تنها وظیفش وایمکس هست که قطعا بیشتر و بهتر بهش میرسن!
آره اومده، اینم مناطق تحت پوشش اون :سلام دوستان
این مبین نت تو بندرعباس اومده یا نه ؟