مبین نت ... WIMAX

سلام دوستان چند سوال از بچه هایی که سرویس مبین نت رو تجربه کردن دارم :

۱- پشتیبانیشون چجوریه ؟ راضی هستید ؟

۲- در شبانه روز افت سرعت محسوس و غیر طبیعی دارید ؟

۳- از پینگ سرویس راضی هستید ؟ (بچه هایی که حوالی سیدخندان هستند پینگشون حدودا چنده ؟)

۴- این سرویس ۱ مگ محدود نداره ؟

۵- باید چه مدرک یا سندی داشته باشی که بهت سرویس بالای ۱۲۸ بدن ؟
 
همین 128 رو بگیرید حتما سرعت خوبی میده! اگه همون 12 یا 15 کیلو سرعتش باشه که نمیتونه رقابت کنه!
کجای اینترنت ایران رقابتی هست که این بخواد باشه؟ 128 نامحدودش هم احتمالاً همین 14-15 سرعت داره.
۳- از پینگ سرویس راضی هستید ؟ (بچه هایی که حوالی سیدخندان هستند پینگشون حدودا چنده ؟)
پینگ وایمکس در بهترین حالت از 300 پایین تر نمیاد(یعنی اکثراً بالای 300 میلی ثانیه هست)، در ضمن برای مصارف Gaming به هیچ وجه به وایمکس اونم از نوع ایرانیش فکر نکنید.
 
آخرین ویرایش:
۵- باید چه مدرک یا سندی داشته باشی که بهت سرویس بالای ۱۲۸ بدن ؟

کارت داشنجویی + معرفی نامه از دانشگاه.
معرفی نامه از شرکت همراه با سربرگ شرکت.

ببخشید یه سوال : مرکز نبوت هم پشتیبانی میکنه ؟

اگه منظورتون مرکز مخابراتی نبوت هست که سرویس Wimax اصلا ربطی به مراکز مخابراتی نداره .
برای اینکه متوجه بشین که منطقه ی مورد نظرتون تحت پوشش هست (تهران|پوشش داخلی Indoor) و (تهران|پوشش بیرونی Outdoor) رو چک کنین .
 
آخرین ویرایش:
گزارشی از روند فعالیت اپراتورهای وایمکس کشور

اینترنت پرسرعت از آرزوهای بزرگ کاربران اینترنت کشور است که مسولان فناوری اطلاعات کشور هنوز نتوانسته‌اند آن را برآورده کنند.

به گزارش آژانس خبری صنعت ارتباطات (سینا)، پس از اینکه ADSL با محدودیت‌های فراوان در دسترس کاربران قرار گرفت، بزرگان فناوری اطلاعات دولت برگ دیگری از راه‌های برآورده کردن این آرزوی بزرگ را رو کردند و نسبت به اعطای پروانه فناوری بی‌سیم وایمکس اقدام کردند. اما همان زمان که نامی از اینترنت پرسرعت بیسیم یا وایمکس بر زبان‌ها جاری شد باتوجه به پروژه‌های دیگر مشابه می‌شد حدس زد که این فناوری چند سالی پشت درهای بسته خواهد ماند تا بتواند به راحتی به دست مشترکان برسد.
در سال ۱۳۸۷ عرضه خدمات فناوری وایمکس مطرح شد و سازمان تنظیم مقررات رادیویی طبق روال پروژه‌های دیگر فراخوان تعیین اپراتور ر منتشر کرد و پس از ماه‌ها بررسی چهار شرکت توانستند پروانه اپراتوری وایمکس را به کسب کنند.
شرکت مبین نت، ایرانسل، اسپادان اصفهان و رایانه دانش گلستان به عنوان چهار اپراتور اینترنت بیسیم معرفی شدند و مهلت ۹ ماهه‌ای به این اپراتورها داده شد تا بتوانند وایمکس را هر کدام در هر منطقه‌‌ای که در پروانه آنها قید شده بود، راه‌اندازی کنند.
مشکلات فراوانی از جمله مشکلات شبکه و تجهیزاتی که این چهار اپراتور می‌بایست در وضعیت تحریم ایران خریداری و وارد می‌کردند موجب تاخیر بسیار بزرگی در راه‌اندازی وایمکس توسط آنها شد و تداخل فرکانسی آنها با شبکه‌های موجود نیز بر دردهای آنها افزود.
هم اکنون قریب به دو سال از آن تاریخ می‌گذرد و با بررسی کوتاهی از روند اپراتورهای وایمکس می‌توان به این نتیجه رسید که هنوز وایمکس در ایران جان نگرفته است.
ایرانسل اولین اپراتور وایمکس در ۱۰ شهر کشور
تفاوتی که ایرانسل با بقیه اپراتورهای وایمکس داشت را می‌توان هم در تجربه اپرتوری تلفن همراه آن و هم شریک خارجی‌اش خلاصه کرد. ایرانسل به واسطه تجربه اپراتوری‌اش از نظر فنی می‌توانست در جاهایی که آنتن‌های BTS نصب کرده است راحت‌تر و سریع‌تر نسبت به راه‌اندازی فناوری وایمکس اقدام کند و از این رو ایرانسل اولین اپراتور از میان چهار اپراتور وایمکس بود که توانست در بهمن ماه سال گذشته و به مناسبت سی و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و آغاز دهه مبارک فجر، برای اولین بار در ایران با پهنای باندهایی بین ۶۴ کیلوبیت بر ثانیه تا ۲ مگابیت بر ثانیه، در شهرهای اصفهان، اهواز، تبریز، تهران، شیراز، کرج، مشهد مقدس، شهریار، شهرقدس و خمینی‌شهر خدمات خود را عرضه کند.
مبین‌نت در ۳۰ مرکز استان
مبین‌نت پس از ایرانسل، دومین شرکتی بود که توانست تا حدودی پروژه وایمکس خود را البته با تاخیرهای فراوان راه‌اندازی کند اما مساله مهمی که در خصوص این اپراتور وایمکس به وجود آمد، اشتیاق سهامداران مبین نت برای انتقال ۴۰ درصد از سهام اپراتوری وایمکس به شرکت همراه اول بود که تاکنون سازمان تنظیم مقررات رادیویی با چنین معامله‌ای مخالفت کرده اما به گفته محمد تقی خاکی مدیرعامل این شرکت، سهامداران مبین‌نت در پی جلب رضایت رگولاتوری از راه قانونی برای انجام این معامله هستند.
مدیرعامل شرکت مبین‌نت درخصوص وضعیت کنونی وایمکس این شرکت گفت: این شرکت در سال ۸۷ با هدف ارائه خدمات در بخش اینترنت پرسرعت برمبنای تکنولوژی وایمکس ایجاد و در اسفند ماه ۸۷ موفق به اخذ پروانه در تمامی استان‌ها شد و حق‌لایسنس ارائه خدمات ما ۱۰۶ میلیارد تومان بود که۴۰ درصد آن نقدا پرداخت شده و مابقی در اقساط شش ساله پرداخت می‌شود.
او ادامه داد : برمبنای پروانه موظف بودیم تا آذرماه سال گذشته مراکز استان‌ها را تا ۸۰ درصد تحت پوشش خارجی قرار دهیم که این کار توسط شرکت انجام و در وقت مقرر به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام شد.
خاکی درحالی می‌گوید براساس پروانه تا پایان سال ۸۹ باید ۹۰ شهر دیگر تحت پوشش قرار ‌گیرند و تا پایان سال ۹۰ نیز ۳۷۹ شهر زیر پوشش شبکه وایمکس مبین‌نت قرار گیرند که در نیمه سال ۸۹ موفق شده با تعداد معدودی BTS مراکز ۳۰ استان کشو را تحت پوشش قرار دهد.
وی درباره تاخیر این اپرتور در عرضه سرویس گفت: در راه‌اندازی شبکه تمامی ملاحظات از جمله ملاحظات فنی و بازاریابی را دیده بودیم و به رسانه‌ها عنوان شده بود که تا آخر خردادماه این کار انجام می‌شود اما بخشی از طرح ما به دلیل این که خارج از اختیار ما بود، انجام نشد و به همین دلیل این کار با تاخیر صورت گرفت.
مبین‌نت در مرحله نخست اینترنت پرسرعت ارایه خواهد داشد و امیدوار است ساز و کارهای ارائه VOIP و*** نیز فراهم شود تا آنها را نیز به مشترکان خود ارایه دهد.
اسپادان راه‌اندازی شد/اسپادان وایمکس نمی‌فروشد
شرکت مشارکتی مخابرات استان اصفهان که با نام تجاری اسپادان شناخته شده است با شراکت یک شرکت مالزیایی در سال ۱۳۷۸ و به ‌عنوان دومین اپراتور ایران و نخستین اپراتور خصوصی کشور فعالیت خود را در شهر اصفهان آغاز و در سال ۸۷ نیز به ‌عنوان یکی از اپراتور های ارائه‌کننده وایمکس انتخاب شد.
اسپادان هم با طی راه درازی سرانجام توانست در روز سوم خرداد ماه سال جاری پروژه وایمکس خود را در شهر اصفهان راه‌اندازی کند اما تاکنون نتوانسته به دلیل مشکلاتی اعم از مخالفت مخابرات استان اصفهان، این فناوری را در این شهر عرضه کند.
شهرام ستایش مدیرعامل شرکت اسپادان در این خصوص گفت : استان اصفهان دارای ۱۵۰ شرکت دارای پروانه‌های ISDP و ISP است که به جامعه فناوری اطلاعات استان خدمات دیتا ارایه می‌کنند و در حال حاضر نیز پس از ۲۲ ماه تلاش برای نصب تجهیزات و فراهم کردن زیر ساخت‌ها ، در فاز اول اجرای طرح وایمکس اسپادان بیش از ۸۰ درصد شهر اصفهان زیر پوشش شبکه قرار گرفته است.
به گفته مدیر عامل شرکت مشارکتی مخابرات استان اصفهان، در اجرای شبکه وایمکس و برای ارتباط ایستگاه‌های مرکزی از فیبر نوری شرکت مخابرات استان اصفهان استفاده شده و قرار است خدمات دیتا، شبکه‌های مجازی، صوت و تصویر، بر اساس گواهینامه سطح کیفیت (SLA) با ۹۹ درصد کیفیت ارایه شود.
شهرام ستایش افزود: همچنین سرویس تلفن اینترنتی اسپادان در مراسم افتتاح شبکه رونمایی شد که پس از اخذ مجوزهای لازم از سازمان‌های ذیربط در آینده نزدیک ارائه خواهد شد.
رایانه دانش گلستان ناپدید شده است
رایانه دانش گلستان، چهارمین اپراتور وایمکسی است که پروانه خود را در سال ۱۳۸۷ دریافت کرد. این شرکت در آخرین اظهارات خود در زمستان سال گذشته ادعا کرده بود که تجهیزات خریداری شده‌اش در گمرک مانده و هنوز نتوانسته این تجهیزات را به صورت کامل وارد کرده و مورد استفاده قرار دهد.
ایمان میری مدیرعامل این شرکت که قصد دارد اینترنت پرسرعت بی سیم را در استان گلستان راه‌اندازی کند، در اظهاراتی اعلام کرده بود بهتر است با شرکت مبین نت همکاری کند تا بتواند مشکلات موجود سر راه خود را رفع کند اما پس از زمستان سال گذشته نه خبری از شرکت رایانه دانش گلستان شد و نه مدیرعامل این شرکت تا پاسخ تماس‌های مکرر خبرنگار سینا را بدهد.
این ادعای میری که قصد همکاری و یا به نوعی ادغام با شرکت مبین نت را دارد، توسط مدیرعامل شرکت مبین نت رد شده و در میان سرنوشت های نامشخص اپراتورهای وایمکس، رایانه دانش گلستان بیشترین سهم را به خود اختصاص داده است.
اپراتور پنجم وایمکس قدم جای پای پیشکسوتان می‌گذارد
با وجود فعالیت ناتمام اپراتورهای موجود اینترنت پرسرعت بیسیم در چند ماه گذشته، رگولاتوری خبر از کسب پروانه وایمکس توسط شرکت داتک داد و این شرکت را به عنوان پنجمین اپراتور وایمکس معرفی کرد.
داتک که با استفاده از مجوز PAP خود اجازه عرضه سرویس‌های وایمکس را داشت در زمان اعطای پروانه این فناوری به تکاپوی عرضه خدمات وسیع‌تر خود در تهران افتاد.
این شرکت اینترنتی پس از آنکه با هشدار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مبنی بر ممنوعیت عرضه سرویس‌های وایمکس در صورت عدم تمکین به حق الامتیاز پروانه وایمکس افتاد، بر آن شد تا مجوز رسمی این سرویس را دریافت کند.
اکنون داتک با پرداخت نقدی بخشی از حق الامتیاز ۳۰ میلیارد تومانی پروانه وایمکس و مابقی آن به صورت اقساط در تهران موفق شده است نسبت به ادامه سرویس‌دهی خود برخلاف دو رقیب دیرینه خود یعنی لایزر و فن‌آوا اقدام کند.

 
دوستان تو بوشهر هم از یکشنبه هفته پیش ثبت نام شروع شد
من همون روز ثبت نام کردم گفتن 2تا 3 روز دیگه میان برای تست ببینن کدوم مودم میشه استفاده کرد تا امروز که هیچ خبری نشده
زنگ زدم گفتن یک هفته دیگه میان
 
متاسفانه ایرانسل در وایمکسش کاملا شکست خورد و حتی رضایت یک مشترک رو هم جلب نکرد!
مبین نت هم تا اکنون ضعیف عمل کرده!

....
دوستان پینگ مبین نت چطوره؟
به درد بازی آنلاین میخوره؟

خیر! هیچ اینترنت بیسیمی نمیتونه پینگ مورد نظر یک گیمر رو تامین کنه!

دوستان تو بوشهر هم از یکشنبه هفته پیش ثبت نام شروع شد
من همون روز ثبت نام کردم گفتن 2تا 3 روز دیگه میان برای تست ببینن کدوم مودم میشه استفاده کرد تا امروز که هیچ خبری نشده
زنگ زدم گفتن یک هفته دیگه میان
دقیقا شما مشکل همه رو دارید!
 
کلا وایمکس تو اینجا اصلا پینگ خوبی برای بازی نمیده...حالا مبین نت باشه یا هر چیز دیگه ای.!

باز از خودت حرف در اوردی آرش :دی ؟

مبین نت چند نفر تست گذاشته بودن با مودم خارجی پینگا خوب بود :دی

180 220 270

کسی تو این فروم خراب شده نگرفته بگه چطوره ؟ :دی
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or