شایعه مایکل پچر: Gears of War 3 برای PlayStation 3 ؟!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
gears-of-war-3-20100413000908259_640w.jpg

مایکل پچر تحلیلگر و اقتصادان دنیای بازی های ویدئویی بر این باور است که مایکروسافت برای حفظ عناوین بزرگ انحصاری خود همچون Gears of War باید هزینه بیشتری را متقبل شود.
"عنوان در دست ساخت استدیو Epic و همچنین نسخه سوم از سری بازی Gears of War میتواند برای کنسول PS3 نیز عرضه شود مگر آنکه مایکروسافت مبلغ و هزینه بیشتری را برای حفظ مجموعه انحصاری این بازی پرداخت کند!"

طی صحبتی که وی در Gametrailers’ Pach-Attack داشت توضیح داد:
"استدیو Epic Games در مورد این مقوله پشیمان نیست, آنها بسیار ثروتمند هستند و توانایی نقض قرارداد و قطع کردن این معامله بزرگ را دارند, چیزی که من عملاً در مورد اون واقف هستم این هست که نسخه های بعدی از عنوان Gears of War می تواند به واسطه مذاکرات استدیو سازنده با کمپانی سونی به دسته بازی های مالتی پلتفرم بپیوندد مگر آنکه کمپانی مایکروسافت حق بیشتری را برای حفظ ان در نظر بگیرد."
با در نظر گرفتن این مساله و موفقیت چشمگیر سری GeOW این خواسته برای Epic بوجود خواهد آمد تا پول بیشتری را برای حفظ این بازی به عنوان تایتل انحصاری کنسول مایکروسافت طلب کند حتی بیشتر از عناونی انحصاری این کمپانی در آینده.

در دنیای واقعی پاداش بزرگ برای Epic زمانی رقم خواهد خورد که بتواند این عنوان رو برای پلتفرم های غیر از کنسول مایکروسافت نیز شیپ کند مواردی که شاید نتیجه بهتر و بیشتری از پشتیبانی کمپانی مایکروسافت خواهند بود.

گیرز آو وار 3 در تاریخ هشتم آپریل سال آینده لانچ خواهد شد!

لطفا یه نفر بیاد در اینجا رو تخته کنه که داره به اسپم کده تبدیل میشه
اصلا از بحث های فن پرور خوشم نمیاد
اما در این مورد مثل این که نمی شه

1- :biggrin1:Who cares ....

2- تا وقتی Uncharted2,3 در کار هست چرا باید وقت مو پای چرخ دنده پلاستیکی هدر کنم pelastic Gear:laughing: )

3- من از همون موقع PS1 با این طرح کنترلر حال می کردم حالا هم حال می کنم به عمرم هم دست به کنترل 360 نزدم چیزی هم از دست ندادم
ok ok baby you right

لطفا یه نفر بیاد در اینجا رو تخته کنه که داره به اسپم کده تبدیل میشه
اونایی که میبینن بحث های اینچنینی و مقعول (که البته کم شاهدش هستیم) به ضاعقه شون سازگار نیست لطف کنن و تشریف نیارت تو تاپیک.

کلاً 5 تا تاپیک زدیم چهارتاشو بکس خوشحال به دیار باقی فرستادند!:)

کلاً 5 تا تاپیک زدیم چهارتاشو بکس خوشحال به دیار باقی فرستادند!:)
شما در مورد بازی های محبوب PS 3 تاپیک بزن، مطمئن باش به دیار باقی شتافته نمیشه...:smile:

به هر حال من فکر نمی کنم اِپیک و کلیفی تصمیم داشته باشند , این سری رو رویِ PS3 بیاره ..که اگر بخوان بِدن مسئولیتِ سنگینی رو باید متحمل بشن چون این روزا راضی نگه داشتن فن های PS3 هر روز سخت تر میشه ...
Tommy Fisher به بروبچِ مخالف کَره بده...:biggrin1:

ببین کی داره این حرفو میزنه
icon_lol.gif

خدایی همتون جکین :دی بساط خنده بازار ما امروزجور شده. الان 3 نفری نشتیم داریم پست میدیم و میخونیم و میخندیم. خدایا این خوشی رو از ما نگیر :دی

اما در این مورد مثل این که نمی شه

1- :biggrin1:Who cares ....

2- تا وقتی Uncharted2,3 در کار هست چرا باید وقت مو پای چرخ دنده پلاستیکی هدر کنم pelastic Gear:laughing: )

3- من از همون موقع PS1 با این طرح کنترلر حال می کردم حالا هم حال می کنم به عمرم هم دست به کنترل 360 نزدم چیزی هم از دست ندادم

عزیز دل!
1-خودتو هم بکشی این بازی واسه ps3 نمیاد!نمیخواد واسه وقت پر ارزشتون فعلا نقشه بکشی!همون بهتر که وقتتو پای انچارتد 2 و 3 تلف کنی!!!
کسی هم به شما نامه ارسال نکرد که بکه حالا تورو خدا بیا و وقتتو پای grow تلف کنی!

2-کسی نظر سنجی راه ننداخت که ایا سلیقه ی شما چیست در انتخاب دسته واز کدوم دسته خوشتون میاد!!!خوب خوشت میاد که بیاد!!به خودتون ربط داره!کسی سوالی نکرد!فن بوی که زرد و سرخ نیست!!فن بوی نبودی میومدی دست به دسته ی 360 هم میزدی و هر دو تا رو مقایسه میکردی...!

بابا!این بنده خدا یه چیزی کفت!ماکیروسافت با اون عظمت عمرا بیاد چنین کار احمقانه ای بکنه...
تا دنیا دنیاس grow همیشه exclusive for 360 هست...

از کی تا حالا اومدن geow روی ps3 شده بحث مقعول؟
ارجیف گویی هم حدی داره
اولاً حرف دهنتو بفهم, دوماً سواد داری تو پرانتز رو بخون!

شما در مورد بازی های محبوب PS 3 تاپیک بزن، مطمئن باش به دیار باقی شتافته نمیشه...:smile:
:)

Tommy Fisher به بروبچِ مخالف کَره بده...:biggrin1:
lol باید همین کارو کنم! :d

تا دنیا دنیاس grow همیشه exclusive for 360 هست...
IP جدیده ؟!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or