شایعه مایکل پچر: Gears of War 3 برای PlayStation 3 ؟!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
gears-of-war-3-20100413000908259_640w.jpg

مایکل پچر تحلیلگر و اقتصادان دنیای بازی های ویدئویی بر این باور است که مایکروسافت برای حفظ عناوین بزرگ انحصاری خود همچون Gears of War باید هزینه بیشتری را متقبل شود.
"عنوان در دست ساخت استدیو Epic و همچنین نسخه سوم از سری بازی Gears of War میتواند برای کنسول PS3 نیز عرضه شود مگر آنکه مایکروسافت مبلغ و هزینه بیشتری را برای حفظ مجموعه انحصاری این بازی پرداخت کند!"

طی صحبتی که وی در Gametrailers’ Pach-Attack داشت توضیح داد:
"استدیو Epic Games در مورد این مقوله پشیمان نیست, آنها بسیار ثروتمند هستند و توانایی نقض قرارداد و قطع کردن این معامله بزرگ را دارند, چیزی که من عملاً در مورد اون واقف هستم این هست که نسخه های بعدی از عنوان Gears of War می تواند به واسطه مذاکرات استدیو سازنده با کمپانی سونی به دسته بازی های مالتی پلتفرم بپیوندد مگر آنکه کمپانی مایکروسافت حق بیشتری را برای حفظ ان در نظر بگیرد."
با در نظر گرفتن این مساله و موفقیت چشمگیر سری GeOW این خواسته برای Epic بوجود خواهد آمد تا پول بیشتری را برای حفظ این بازی به عنوان تایتل انحصاری کنسول مایکروسافت طلب کند حتی بیشتر از عناونی انحصاری این کمپانی در آینده.

در دنیای واقعی پاداش بزرگ برای Epic زمانی رقم خواهد خورد که بتواند این عنوان رو برای پلتفرم های غیر از کنسول مایکروسافت نیز شیپ کند مواردی که شاید نتیجه بهتر و بیشتری از پشتیبانی کمپانی مایکروسافت خواهند بود.

گیرز آو وار 3 در تاریخ هشتم آپریل سال آینده لانچ خواهد شد!

این آقا چند روز هست، خیلی بازی ها رو مولتی میکنه سرِ خود! :دی درباره ی ME میگفت 1ش احتمال کم برا PS3 میاد، 2ش به احتمالِ زیاد و 3ش 100%! :دی این از این! SC:C هم که گفته بود میاد! تا اینجا با عقل جور در میاد. ایندفعه دیگه خودش رو حسابی نشون داد!
استدیو Epic Games در مورد این مقوله پشیمان نیست
بع! خودِ این آقا چند وقت پیش گفته بود Epic از انحصاری کردنِ GeoW پشیمون هست که!
لطف دارین شما...
قبلا گفتم بازم میگم! خارجی های بیچاره پای هر بازی میخوان 60$ پول بدن، مثل ما پایرت خورها نیستن که هر بازی رو 2 دلار یا حتی 1.5 دلار بخرن! هیچ آدمِ عاقلی نمیاد برای یه بازی که مالِ 4 سال پیش هست (منظورم GeoW 1 هست) 60 دلار پول بده! 1 و 2 با هم اینقدر می ارزه!
مگه همین مایکروسافت نیست، الان GeoW 1 رو توی سایت رسمیِ خودش با قیمتِ 19.99$ داره می فروشه!
منم همین مسئله رو در موردِ ME1 & 2 گفتم، خشاحله ی سهام دار ریختن سرم!

عنوان تاپيک هم منو ميخندونه !!!
من نميدونم اين مردک کی ميخواد از اين چرنديات دست برداره ، ناشر مايکروسافته و اپيک هم روابط خوبی با مايکرو داره ، هر عقل سليمی ميفهمه که مولتی شدن GeOW اونم تو اين نسل بيشتر شبيه جکه !!

ضمنا برای اونایی که نمیدونن :دی
Rein: Epic owns Gears IP, can do what we want with it
قضیه از این حرف مارک رین آب میخوره.
البته مارک رین یادمه شر و ور زیاد میگفت!:biggrin1:
قبلا گفتم بازم میگم! خارجی های بیچاره پای هر بازی میخوان 60$ پول بدن، مثل ما پایرت خورها نیستن که هر بازی رو 2 دلار یا حتی 1.5 دلار بخرن! هیچ آدمِ عاقلی نمیاد برای یه بازی که مالِ 4 سال پیش هست (منظورم GeoW 1 هست) 60 دلار پول بده! 1 و 2 با هم اینقدر می ارزه!
مگه همین مایکروسافت نیست، الان GeoW 1 رو توی سایت رسمیِ خودش با قیمتِ 19.99$ داره می فروشه!
منظور من کلا چیز دیگه بود...
بی خیال.

البته مارک رین یادمه شر و ور زیاد میگفت!:biggrin1:
یعنی چی این حرف الان؟ یعنی حرف vice president شرکت شر و وره چون حضرتعالی خوشتون نمیاد؟! امیدوارم شوخی کرده باشی

کی تا حالا این مردک یه چیزی گفته که یدونش راست در بیاد ؟؟
حالا حتما فردا هم میگه سال 2013 زمین نابود میشه ؟!!! :biggrin1:

ببینم این اقا به قول شاهین نجفی ما را چیز فرض کرده؟اگر هر بازی بخواد مولتی بشه,به نظر من هیچ وقت halo و Gears مولتی نمی شن!

بلاخره تکلیفُ روشن کنید. همین استاد رین تا دیروز معلوم الحال و خوشحال و روانی و ... بود الان شده Jesus Christ !!.
این IP مال هرکی باشه بازم فرقی نداره چون حداقل بخش قابل توجهی از هزینه ساخت هر 3 عنوان رو ناشرش برعهده داشته. ایشون نبودن چند وقت پیش گفته بودن داره خوش میگذره ( رابطشون با MGS ).

بعد از این خبر اسمش رو میذاریم مایکل خوشحال!

والا این بنده خدا همه بازی ها را گفته برای ps3 میاد که حداقل یکیش درست در بیاد:laughing::laughing::laughing:(من نمیدونم چرا این سایت های خبری انقدر حرف های این بشر و نویسنده کرایسیس 2 را بزرگش میکنند هر روز میاند یه چیزی میپرونند تازه معروف تر هم میشند:laughing::laughing:)

ولی کلا این بابا یک مقدار ( بیشتر از یک مقدار ) عقده ای ه ، از لحاظ روانی زیاد نرمال نیست ، همیشه یه چیزایی میگه که توجه جلب کنه و متفاوت باشه ! اینم اولین و آخرینش نیست .

ولی یادمه پیش بینیش در مورد "MW2 بزرگترین لانچ تاریخ" درست از آب در اومد! :d

کلاً MP شدن نسخه سوم گیرز آو وار شاید دور از ذهن باشه ولی غیر ممکن نیست!

کلاً MP شدن نسخه سوم گیرز آو وار شاید دور از ذهن باشه ولی غیر ممکن نیست!
مغلطهِ زیبای بود :دی. از دست پچر به اندازه کافی میکشیم، شما دیگه غوض بالای غوض نشو!.
برای شما سخته که رگ .... بلا میزنه که اگه بازی مولتی شه.
به رگ گردن و اینا ربطی نداره. غیر ممکن، غیر ممکنه.

آخرین ویرایش:
این یارو متن خبر رو تغییر نمیده فقط جای بازی ها رو عوض میکنه..!

رمال هستن دیگه..:biggrin1:

مغلطهِ زیبای بود :دی. از دست پچر به اندازه کافی میکشیم، شما دیگه غوض بالای غوض نشو!.
واقعیته, حالا بازی واسه PS3 عرضه شه چی از شماها کم میشه که اینقدر حرص میزنین ؟! :d

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or